נו כן בשניהם הריפים עולים / יורדים.
L loomer4 New member 18/11/06 #41 זה לא דומה X: גם אחרי שאמרת לי אני לא מוצא דמיון בפירלס זה לא כרומטי, זה לא אותו קצב, זה לא יורד, זה מהירות אחרת... אני ממש לא חושב שאפשר לקרוא לזה מיחזור, אני יכול באותה מידה לקחת כל ליין עולה או יורד ולהגיד שהם מעתיקים מפינק פלויד.
זה לא דומה X: גם אחרי שאמרת לי אני לא מוצא דמיון בפירלס זה לא כרומטי, זה לא אותו קצב, זה לא יורד, זה מהירות אחרת... אני ממש לא חושב שאפשר לקרוא לזה מיחזור, אני יכול באותה מידה לקחת כל ליין עולה או יורד ולהגיד שהם מעתיקים מפינק פלויד.
R RoieL New member 19/11/06 #42 רוצה מחזור? יש מן מעברון שגילמור ניגן במשהו כמו 8 סולואים מתוך החומה. פעם עשיתי רשימה של מקומות שבהם הפלויד מחזרו [ולא רפריזות], אני אחפש אותה.
רוצה מחזור? יש מן מעברון שגילמור ניגן במשהו כמו 8 סולואים מתוך החומה. פעם עשיתי רשימה של מקומות שבהם הפלויד מחזרו [ולא רפריזות], אני אחפש אותה.
L loomer4 New member 19/11/06 #43 אני לא ממש רוצה מחזור ../images/Emo3.gif בסולואים שלו באמת יש לו נטיה לחזור על פראזות, אבל הן מגניבות אז זה בסדר אבל בריפים\ליינים ראשיים, לא מצאתי שהם חוזרים על עצמם.
אני לא ממש רוצה מחזור ../images/Emo3.gif בסולואים שלו באמת יש לו נטיה לחזור על פראזות, אבל הן מגניבות אז זה בסדר אבל בריפים\ליינים ראשיים, לא מצאתי שהם חוזרים על עצמם.
צ ציףציף1000 New member 21/11/06 #47 זאת הערה לא לעניין, אלעד אם הייתי רואה אותה מקודם, היא היתה נמחקת. לתשומת לבך.