ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif In The Flesh ../images/Emo79.gif
In The Flesh חוזר אל תחילת האלבום, אלא שכעת זה איננו פינק המדבר אלינו אלא ה"מחליף". פינק המסומם, שאיבד את שפיותו חושב שהוא מישהו אחר, כוכב רוק דיקטטורי וגזעני. השיר היה נסיונו של ווטרס להעביר ביקורת על הכוח הרב, שלטענתו, נותנים אוהדים בידי כוכבי רוק. הכוח הזה, לדבריו, ניתן לניצול לרעה. כמו שהפשיסטים והנאצים ניצלו את ההמונים, כך יכולים גם כוכבי רוק לנצל אותם כנגד מיעוטים - מיעוטים שהם חלק מהאוהדים עצמם. האם השיר אפקטיבי? כן, במידה מסויימת. גם אם לא מסכימים עם התיזה של ווטרס - ואני לא בדיוק מסכימה אתו - חייבים להודות שהוא השתמש כאן בגישה מתוחכמת, ואפילו נועזת יחסית לזמנו (ואולי נועזת גם כיום), והיא השתלמה. השיר - והקטע המקביל בסרט - נחרתים בזכרון. אך הוא יצא כאן קצת בומבסטי; כמו דייג שדג דגים בחבית עם TNT. הוא התאמץ, אולי, יותר מדי.
In The Flesh חוזר אל תחילת האלבום, אלא שכעת זה איננו פינק המדבר אלינו אלא ה"מחליף". פינק המסומם, שאיבד את שפיותו חושב שהוא מישהו אחר, כוכב רוק דיקטטורי וגזעני. השיר היה נסיונו של ווטרס להעביר ביקורת על הכוח הרב, שלטענתו, נותנים אוהדים בידי כוכבי רוק. הכוח הזה, לדבריו, ניתן לניצול לרעה. כמו שהפשיסטים והנאצים ניצלו את ההמונים, כך יכולים גם כוכבי רוק לנצל אותם כנגד מיעוטים - מיעוטים שהם חלק מהאוהדים עצמם. האם השיר אפקטיבי? כן, במידה מסויימת. גם אם לא מסכימים עם התיזה של ווטרס - ואני לא בדיוק מסכימה אתו - חייבים להודות שהוא השתמש כאן בגישה מתוחכמת, ואפילו נועזת יחסית לזמנו (ואולי נועזת גם כיום), והיא השתלמה. השיר - והקטע המקביל בסרט - נחרתים בזכרון. אך הוא יצא כאן קצת בומבסטי; כמו דייג שדג דגים בחבית עם TNT. הוא התאמץ, אולי, יותר מדי.
So ya Thought ya Might like to Go to the show To feel the warm thrill of confusion That space cadet glow I've got some bad news for you sunshine Pink isn't well, he stayed back at the hotel And they sent us along as a surrogate band We're gonna find out where you fans really stand! Are there any queers in the theater tonight? Get 'em up against the wall There's one in the spotlight, he don't look right to me Get him up against the wall And that one looks Jewish! And that one's a coon! Who let all of this riff-raff into the room? There's one smoking a joint! And another with spots! If I had my way I'd have all of ya shot!
אז חשבת שאולי תרצה ללכת להופעה כדי להרגיש את ההתרגשות החמימה של הבלבול הנוגה הזה של 'אסטרונאוט' יש לי חדשות רעות בשבילך, ידיד פינק לא מרגיש טוב, הוא נשאר מאחור במלון והם שלחו אותנו לכאן כלהקה מחליפה אנחנו נברר איפה אתם האוהדים באמת עומדים האם יש מתרוממים כאן בתאטרון הערב? תעמידו אותם כנגד הקיר יש כאן אחד מואר בזרקור, הוא לא נראה לי בדיוק נורמלי תעמידו אותו כנגד הקיר וההוא נראה יהודי וההוא כושי מי נתן לאספסוף הזה להכנס אל החדר? הנה אחד שמעשן ג'וינט ואחר עם פצעי בגרות אם היו נותים לי, הייתי יורה בכולכם. מה דעתכם על השיר? והאם אתם מסכימים עם התזה של ווטרס, לגבי כוחם של "כוכבי" רוק או אמנים בכלל? האם הם מסוגלים לשסות את אוהדיהם כלפי מיעוטים, או קבוצות כלשהן?