ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif In the flesh? ../images/Emo79.gif
בשעה טובה הגענו לדון באלבום הסבוך והמתוסבך של ווטרס ושות' - "החומה". אני אשתדל להעלות שני שירים ליום, ע"מ שנגמור את הדיון באלבום לפני הגיעו של הרוג'ר לשדות החומוס. והפתיחה של האלבום, כבר מעידה על כיוונו: כמה שניות חרישיות המחברות אותנו לסוף האלבום - שכן ככל הקונספטים של ווטרס, גם הקונספט כאן הוא מעגלי, היינו מרמז על הסבל האינסופי שהאדם נדון לו (השפעה של הבודהיזם?) - ואז הכניסה הבומבסטית, כמו פיל לחנות חרסינה.
בשעה טובה הגענו לדון באלבום הסבוך והמתוסבך של ווטרס ושות' - "החומה". אני אשתדל להעלות שני שירים ליום, ע"מ שנגמור את הדיון באלבום לפני הגיעו של הרוג'ר לשדות החומוס. והפתיחה של האלבום, כבר מעידה על כיוונו: כמה שניות חרישיות המחברות אותנו לסוף האלבום - שכן ככל הקונספטים של ווטרס, גם הקונספט כאן הוא מעגלי, היינו מרמז על הסבל האינסופי שהאדם נדון לו (השפעה של הבודהיזם?) - ואז הכניסה הבומבסטית, כמו פיל לחנות חרסינה.
So ya Thought ya Might like to go to the show To feel the warm thrill of confusion That space cadet glow Tell me is something eluding you, sunshine? Is this not what you expected to see? If you wanna find out what's behind these cold eyes You'll just have to claw your way through this disguise Lights! Roll the sound effects! Action! Drop it, drop it on them! Drop it on them!!
אז אתם חשבתם ש- תרצו אולי ללכת להופעה להרגיש את הריגוש החמים של הבלבול את הנוגה של טייסי חלל תגיד לי, האם משהו מסתתר מבינתך, "חמודי"? האם זה לא מה שציפת לראות? אם אתם רוצים לגלות מה נמצא מאחורי עיניים קרות אלו אתם פשוט תצטרכו לשרוט את דרככם דרך התחפושת הזו אורות! להפעיל את האפקטים הקוליים! אקשן! תטילו את זה, תטילו את זה עליהם! תטילו את זה עליהם! ואז קולות של מטוס צולל, וצווחות תינוק שנולד: פינק מגיח אל העולם האכזר.