פרויז1

New member
../images/Emo6.gifבלונדינית אחת וגברים דילרים בקזינו

בלונדינית בקזינו בלונדינית יפיפייה מדבלין, נכנסה לקזינו והימרה בסכום של 20,000 דולר על סיבוב אחד של הרולטה. היא אמרה: "אני מקווה שלא אכפת לך, אבל אני מרגישה הרבה יותר בת מזל כשאני ערומה" באמרה זאת פשטה את כל בגדיה, נותרה ערומה כביום היוולדה, סובבה את הרולטה ולחששה: "בוא אל אימא, מתוק שלי, אימא צריכה בגדים חדשים". כשהרולטה נעצרה על המספר 13, ניתרה הבלונדינית מעלה מטה בהתרגשות וצווחה: "יש! ישששששש!!! זכיתי!!!!" היא חיבקה את הדילרים, גרפה את זכייתה ואת בגדיה ונעלמה. הדילרים הביטו זה בזה בהלם, לפתע התעשת אחד מהם ושאל: "על איזה מספר היא שמה את הכסף?" "לא יודע", השיב השני "חשבתי שאתה מסתכל”. מסקנות: 1. לא כל האירים טיפשים 2. לא כל הבלונדיניות מטומטמות 3. אבל הגברים הם תמיד, אבל תמיד גברים!!

Jamshid & Baran - Hesse Asheghi

ערב טוב תרבות פרס אירן
מה שלומכם ?
הגעתי לבקר ידידים ותיקים
מכירים את Jamshid ? כורדי אירני - שיר מרגש בשפה האירנית תהנו לכם

פרויז1

New member
עמנואלה, תודה רבה !

מכירה את אילבן ? איש ממש לעניין. קצר, קולע, תכליתי.

פרויז1

New member
המוסיקה הקיימת,

הופקה בעידן המלך., ולאחר עידן זה בחו"ל ובעיקר באר"הב - לוס אנג'לס או לוס אירנוס.. בעידן האייתולות, הנשים אינן מופיעות בציבור, בטח לא כחלק ממופע תרבותי.. זה בכלליות. תיכף יעוטו על שאלתך מיטב הטורפים ולא ישאירו חלק שלא קיבל טיפול ומענה יסודי
ראש וראשון : ע'מרי!!! ד"ש לאילבן!
בוקר טוב !

שאלה בנוגע למוזיקה אירנית

במוזיקה שאני שומעת ביוטוב זאת מוזיקה שעושים באירן או שהיא נעשת מחוץ לאירן? בכלל לנשים באירן מותר להופיע ולשיר ?

gamari

New member
כידוע

ברגע עליית האייתולות לשלטון נאסרה עשיית מוסיקה בעלת תוכן מערבי באירן, קל וחומר לשמע קול של אשה ובטח שלא ברדיו כל מתנגדי האייתולות קיבלו מקלט מדיני בארה"ב על מנת להגן על חייהם וביניהם פוליטיקאים ושאר אישים חשובים בעלי ממון, כנ"ל גם אנשי תרבות שברחו לאירופה ובתחילת שנות ה-80 הצאפו לחבריהם בלוס אנג'לס רוב הזמרים נהרו לארה"ב ומצאו את עצמם בקהילה מאד גדולה בלוס אנג'לס (מליונים של גולים מאירן) וכל התעשייה מתרחשת שם. תכניות בטלויזיה, צילומים של כל מיני תכנים, עשיית מוסיקה, מסעדות, עסקים וכו' שם יש חופש פעילות והחיים ממשיכים בדיוק כמו באירן של לפני 31 שנים באירן הכל נעשה במחתרת דוגמא לכך הסרט "מי לא שמע על חתולים פרסים" בדיוק מציג את הקשיים של להקת רוק באירן בשנת 2010 שצריכה לעשות הכל במרתפים ובמקומות פרטיים שמא השלטון לא יגלה ואז אוי ואבוי, ,

פרויז1

New member
"האייתולות" הוא כינוי מוכלל על שמו של

מייסד האירן הפונדמנטליסטי - אייתוללה חומייני - אשר הוכתר כנביא. כשאומרים "אייתולות" מתכוונים לאותם השייחים שמהווים את הציר המוביל בעיקר במסגדים את ההמון האירני היום. רק תזכרי עמנואלה שהמוסלמי מתפלל 5 פעמים ביום! תוסיפי לזה את האדיקות, הבוּרוּת שמולידה ציות ללא מחשבה לדבר האל היוצא מפיו של השייח ותביני איזו השפעה טוטלית יש לשייחים על ההמון האירני, שרובו צייתן ללא רבב. המקבילה הישראלית של זה : נניח שמפלגת ש"ס שולטת בישראל. המקביל של חמינאי הוא הרב עובדיה - על פיהם יישק דבר, למרותם סר המנהיג שהוא : אהמדינז'אד שמקבילו הרב אלי ישי. שני אישים אלה מצייתים ללא סייג למוצא פין של המנהיג הרוחני(חמינאי/עובדיה). ההמונים בשתי החברות "שואלים את פי הרב" בקטון כגדול. בענייני חברה ופרט. מזון ואישות. כל מה את מעלה על דעתך. שבת שלום !!!

למעלה