salt of earth

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הקדשות תראתיל
בואו נתחיל את הבוקר עם הקשבה לתראתיל שאתם אוהבים ורוצים להקדיש לחברי הפורום
תהיו יצירתיים

salt of earth

New member
אני מקדישה את התרתילה הזו לחברינו בכנס ../images/Emo79.gif

ל- שפרד
ליון והמשפחה
בן ישוע
מריה והמשפחה
התרתילה שנקראת "هلم يا روح الله" ואני מקווה שרוח הקודש ידריך אותם, ינחם אותם, ויחדש את רוחם ואת אמונתם כל יום
ויכריזו שיסוע חי אמן תבורכו هلم يا روح الله اغمرني بحضورك جددني يا روح الله واجعلني احيا بك قلبي صحراء يابسه جافه لا ماء فيها هبها ماء الحياه فيفيض فيها ويحييها تعال في عمق يأسي ايها الروح المعزي حررني جددني واملأني فأتهلل بذكر الرب استسلم بين يديك يا روح الله الحي هلمّ وانفخ في روحي فاعلن انّ يسوع حيّ

lion 7

New member
תודה לכם

כרגע הורדתי שני שירים , ושמתי את הדף במועדפים , יסוע יברך אתכם על התרומה לפורום יקר זה.

SON OF JESUS

New member
תודה תודה../images/Emo141.gif

אני כאן אני כאן זה היה מהמם מטריף טעם של עוד , היה משהו שאני האמת הופתיעתי ממנו, אבל זה היה ברור שבאסם ארב יסוע הכל יכול היה לנו הימים הכי חזקים שיש , הכי אמונתיים שיש , זה היה פשוט תענוג ומי שלא בא הפסיד ימים של כוח ושל המון המון חיזוק, רוחנית נפשית גופנית, לא היה לרגע משעמם, כי ארב יסוע מלא אותנו מבפנים, ומלווה אותנו בכל הימים האללה מחר אני אספר בהרחבה גם עם העלאת תמונות מהבריכה מהאירוע של היום, ליון אחי אני שמח שנהנת אני שמח שאשתך נהנת מאוד, היה המון כייף שהיתם איתנו, נכון שאני ושיפרד הינו קצת עסוקים עמקו, בס ארב יסוע באמת היה איתכם, וזה הכי חשוב, אני שמח שהילדים שלך נהנו מאוד, ושאשתך גם נהנת , והתחזקה רוחנית זה מעודד אז אני רושם אותכם לשנה הבאה , ואתה אני מה זה שמח שהינו ביחד , תודה על הנשיקה בבריכה היום , ותגיד לאשתך הבטחתי בייבי סיטר קיימתי
אנשים פשום פספוס למי שלא בא

salt of earth

New member
מוקדש למנהלת האהובה- אל חיאת אל אפדל ../images/Emo23.gif

התגעגענו מאוד, מקווה שחזרתם בשלום ובשלווה לביתכם
פשפשתי ביוטיופ ושם יש שירים ללחיאת אל אפדל

למעלה