מציאות אישית / שנוי...
הדבר ראשון שבלט לי בהודעה שלך, למה כל מה ש"חיצוני" ניתן לשנוי וכל מה שפנימי יש סימן שאלה
וכזה חמוד ? אני רואה הכל כתמונה אחת, אם נשנה משהו "חיצוני" ישתנה גם משהו "פנימי" וההפכך גם. 1. אנשים משתנים כל הזמן בין היתר שנויים שבאים לבד עם הזמן התבגרות המחשבה הנפש, החוויות "החיצוניות" שאנחנו עוברים משנים אותנו. אז זהו השנוי הראשון שפשוט קורה לבד. 2. הרבה ניתן לשנוי ע"י הרצון, השקעת האנרגיה וההתמקדות על מה שאנו רוצים לשנות הדרך "הקלה ביותר" היא מודעות, להיות מודעים למה שאנחנו רוצים לשנות ולשים לב לעצמנו. מבלי לשכוח מה הביא את הרצון לשנוי - (זה עוזר) עכשיו לרשימה שלך : מקום עבודה - ניתן לשנוי הרגלי נקיון - ניתן לשנוי שפות - ניתן לשנוי ? שנוי לפי מה שאני מבינה זה משהו שבא במקום משהו אחר, אז לשנות שפה לא ניראה לי שאפשר, אפשר להוסיף וללמוד שפה נוספת, אבל לשכוח לחלוטין שפה שאנו כבר יודעים ? גם אם אני עוברת לגור בסין ולומדת סינית אני ישכח את העברית ? האנשים שאיתם אני גר - ניתן לשנוי - עוברים דירה וזהו
מציאות פנימית - ניתן לשנוי ע"י מודעות ורצון לשנות. גופי ההילה וכד´ - ניתן לשנוי - עד כמה שאני יודעת ההילה מושפעת ממצב נפשי ופיזי ומשתנה בהתאם. צאקרו´ת - ניתן לשנוי ע"י מדיטציה, מודעות, שנוי פנימי. קשרים מהעבר - ניתן לשנוי - לשנות את צורת המחשבה לגבי חוויות מהעבר, ולא לחוות אותם שוב ושוב באותה צורה שהן קרו, ולא נושפע מהם, להשאיר את העבר - בעבר ! רשימה שלי - גנים - ניתן לשנות ? התנהגות / תגובות = ניתן לשנוי הורים,אחים - ניתן לשנוי ? - לא ילדים - ניתן לשנוי ? - לא שני האחרונים ניתן לקבל או לא לקבל אבל לא לשנוי