ממה מורכבת המציאות האישית?

מה שאני רוצה לעשות אתכם עכשיו זה ככה: 1. לערוך רשימה של "ממה מורכבת המציאות האישית". 2. לסמן את כל מה שיש ביכולתנו לשנות ברשימה זו. 3. להגיע ביחד להבנה המעשית לאן ביכולתנו להגיע מתוך שינויים אלה.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 1. יצירת הרשימה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נערוך ביחד רשימה של "ממה מורכבת המציאות האישית".

תזרקו הצעות + הצעות משלי + תגיבו.

תזרקו הצעות לפריטים שמהם מורכבת המציאות האישית!
הנה כמה מהרעיונות שלי: - מקום העבודה - החברים - הרגלי הנקיון האישיים (הפיסיים - רחצה, בגדים, מצעים, דיאודורנט וכולי...) - השפות שאני יודע ומכיר - האנשים שאיתם אני גר (אם אינני גר לבד)
אם יש לכם מה להגיד/לשאול בקשר לפריטי המציאות האישית שרשמתי, אתם מוזמנים...

רעיונות והצעות

המציאות האישית גם מורכבת מהמציאות הפנימית על כל רבדיה. למשל, תחושות,רגשות, מחשבות, הבזקי אינטואיציה, רצון, התכוונות, דימיון, ריכוז, ושאר היכולות והחלקים שבנו. ברמה האנרגטית, צ´אקרות, גופים של ההילה, איברים פנימיים, מרידיאנים, עצמות וכו´. עוד, קשרים חברתיים נוכחיים וקשרים מהעבר שעדיין משפיעים עלינו אנרגטית. בתוך זה נכלל גם קשרים עם המשפחה, עם ישוב, עם העם, עם האנושות, הפלנטה, מערכת השמש, הגלקסיה והיקום. ההצעות הם מדיטציה, צ´י קונג, הילינג, אומנויות לחימה, חלימה, מסעות פיזיים ורוחניים טו ניים ה-פיו.

../images/Emo127.gif ממה מורכבת המציאות האישית? ../images/Emo127.gif

אספתי את כל הרעיונות ולקחתי בחשבון את כל התגובות (
) והנה הרשימה שיצאה לי... ממה מורכבת המציאות האישית - מקום העבודה - החברים - הרגלי הנקיון האישיים (הפיסיים - רחצה, בגדים, מצעים, דיאודורנט וכולי...) - השפות שאני יודע ומכיר - האנשים שאיתם אני גר (אם אינני גר לבד) - המציאות הפנימית (רגשות, מחשבות, תחושות וכולי) - גופי ההילה (צ´אקרות, מרידיאנים וכולי) - הקשרים מהעבר שעדיין משפיעים עלי (משפחה, חברים וכולי) כמובן, המציאות האישית מורכבת גם מדברים רבים נוספים, אבל בינתיים נעשה שימוש ברשימה החלקית הזאת (שנוצרה על-ידי עמיחי ועל-ידי) ואני מקווה שבשני השלבים הבאים תהיה השתתפות ערה יותר. באהבה בן

../images/Emo127.gif רשימת מציאות אישית - גרסה 2 ../images/Emo127.gif

ובכן, לרשימה הקיימת הוּספה גם הרשימונת של המתבוננת: גנים התנהגות / תגובות הורים,אחים ילדים וזה מתווסף כמובן ל: מקום עבודה חברים הרגלי נקיון אישיים שפות שאני יודע ומכיר אנשים שאיתם אני גר המציאות הפנימית גופי ההילה הקשרים מהעבר שעדיין משפיעים עלי מי רוצה להוסיף עוד דברים לרשימה? מה עוד יש במציאות האישית שלנו, שלא מוזכר ברשימה הזאת?

deep ocean

New member
המממממ

-הבית שאני גר בו -העיר/מושב/קיבוץ בה אני גר -המדינה בה אני גר -המראה החיצוני שלי -המצב הכספי שלי כולל של קרוביי (הורים, אחים וכו´). למשל, יש הבדל בין מישהו שיש לו "גב" מההורים והוא יודע שמקסימום ההורים שלו יעזרו לו, לבין מישהו שיודע שהוא חייב לסמוך על עצמו

../images/Emo127.gif רשימת פריטי מציאות אישית(3) ../images/Emo127.gif

או-קיי, אז נעדכן את הרשימה בעקבות ההצעות של deep ocean... 1. גנים 2. התנהגות / תגובות 3. בני משפחה 4. מקום עבודה 5. חברים 6. הרגלי נקיון אישיים 7. שפות שאני יודע ומכיר 8. אנשים שאיתם אני גר 9. המציאות הפנימית 10. גופי ההילה 11. הקשרים מהעבר שעדיין משפיעים עלי 12. הבית שאני גר בו 13. העיר/מושב/קיבוץ בהם אני גר 14. המדינה בה אני גר 15. המראה החיצוני שלי 16. המצב הכספי שלי כולל של קרוביי

MsPiggy

New member
ומה שאנחנו אוכלים... איך יכולתי

להתעלם מזה? הדבר הכי חשוב...

MsPiggy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo176.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo94.gif../images/Emo135.gif

../images/Emo127.gif מציאות אישית (גרסה 4) ../images/Emo127.gif

או-קיי, אז נעדכן את הרשימה בעקבות ההצעה של מיס פיגי... 1. גנים 2. התנהגות / תגובות 3. בני משפחה 4. מקום עבודה 5. חברים 6. הרגלי נקיון אישיים 7. שפות שאני יודע ומכיר 8. אנשים שאיתם אני גר 9. המציאות הפנימית 10. גופי ההילה 11. הקשרים מהעבר שעדיין משפיעים עלי 12. הבית שאני גר בו 13. העיר/מושב/קיבוץ בהם אני גר 14. המדינה בה אני גר 15. המראה החיצוני שלי 16. המצב הכספי שלי כולל של קרוביי 17. מה שאנחנו אוכלים

IC4

New member
שאלה חסרת גבולות :-´

די מלחיץ כלומר לנסות לתפוס את מהות השאלה בכלל באופן מסוים השאלה מוכיחה שהיא שואלת את עצמה מה היא

אריארי

New member
שאלה

קראתי בעיון את הודעתך ורציתי לשאול את השאלה הבאה: האם הרשימה היא דרכך לשדר ליקום שאנשים צריכים להשתמש ביותר דאודורנט ואם כן אז על איזה דאודורנט אתה ממליץ?

IC4

New member
עוד מתיקש בשקל ../images/Emo2.gif../images/Emo35.gifאו שלא הבנתי..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif 2. סימון שינוים ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עכשיו בואו ננסה ביחד לסמן את מה שניתן לשנות ברשימה הנ"ל. אני אתן מיד את הדעה שלי, אתם מוזמנים להגיב אליה... - מקום העבודה - אפשר לשנות. - החברים - אפשר לשנות. - הרגלי הנקיון האישיים (הפיסיים - רחצה, בגדים, מצעים, דיאודורנט וכולי...) - אפשר לשנות. - השפות שאני יודע ומכיר - אפשר לשנות, אבל זה עשוי לקחת הרבה זמן. - האנשים שאיתם אני גר (אם אינני גר לבד) - אפשר לשנות. - המציאות הפנימית (רגשות, מחשבות, תחושות וכולי) - אפשר לשנות?
- גופי ההילה (צ´אקרות, מרידיאנים וכולי) - אפשר לשנות?
- הקשרים מהעבר שעדיין משפיעים עלי (משפחה, חברים וכולי) - אפשר לשנות?
אתם מוזמנים להגיב, לענות, להוסיף... ליצור רשימה משלכם... זכרו, כרגע אנחנו תוהים, לגבי רשימת פריטי המציאות האישית, איזה מהם ברי-שינוי ואיזה לא. כמו כן אנחנו רוצים לדעת איך אפשר לשנות את אלה שהינם ברי-שינוי.

הרדוף

New member
../images/Emo12.gif למה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני לא ממש מבינה למה לשנות את כ-ל הדברים ברי השינוי...
למה לשנות חברים
(הרי תמיד אפשר להרחיב את מעגל החברים...), למה לשנות קשרים (הרי אפשר לעבד ולהבין טוב יותר קשרים מהעבר וכך להצליח לשנות את ההשפעה שלהם עלי...)
למה לרצות להיות לא קשורים (או שעלי לכתוב לא לרצות להיות קשורים...???!!!) לשום דבר (זה לא משהו שהיה כתוב ישירות בתרגיל הזה, אבל ניצלתי את ההזדמנות של הכתיבה בפורום כדי לשאול עליו)...??? הרי אנחנו משתנים כל הזמן... אני מבינה למה נרצה לשנות דברים ספציפיים שעוצרים בעדינו מלהתקדם ומפריעים לנו בחיינו, אבל למה ללכת באופן גורף "על כל הקופה"
יתכן, כמובן, שלא הבנתי כלל את מהות התרגיל, אבל... זו בדיוק ההזדמנות להסביר לי...
מחכה להסבר...
הרדוף.

הרדוף

New member
המשכון... ../images/Emo13.gif

טוב... אני אהיה הראשונה להגיב
מקריאה חוזרת של מה שכתבתי, משתמע שאני חושבת ששינויים זה לא טוב...
לא לזה התכוונתי!!! אחת משאיפותי הגדולות
הן להתפתח ולהתקדם נפשית, רוחנית ופיזית... אבל, כמו שאני רואה את זה, ההתפתחות לאו דווקא דורשת "שבירת כילים" וקניית סט חדש... נהפוך הוא... התפתחות היא שידרוג על בסיס הקיים תוך התחשבות בעבר ובהווה... (*בהרהור* אני חושבת...) ואולי...
לא היו הדברים מעולם...
הרדוף

למעלה