מאמי לא הגיע אליי כסף שלך מה השם סורי כבר הרקע מוכןןן!!! הכסף שלך לא הגיע
א אביחי 33 New member 31/12/05 #41 מאמי לא הגיע אליי כסף שלך../images/Emo4.gif מה השם סורי כבר הרקע מוכןןן!!! הכסף שלך לא הגיע
ד דלית 20 New member 31/12/05 #43 זה מיץ פטל כבר שלחתי אז מה עכשיו?אי אפשר להכניס את השם שלי?סתם שלחתי?
א אביחי 33 New member 31/12/05 #44 מה השם הפרטי../images/Emo35.gif את בטוחה שלא שמתי אותך? כי כל מי ששמתי שמה, זה האנשים שבאמת שלחו. ולא הגיע אליי הכסף שלך, מה אני אמור לעשות:S
מה השם הפרטי../images/Emo35.gif את בטוחה שלא שמתי אותך? כי כל מי ששמתי שמה, זה האנשים שבאמת שלחו. ולא הגיע אליי הכסף שלך, מה אני אמור לעשות:S
מ מיץ פטל 2 New member 1/1/06 #45 אני בטוח שלחתי לך רק לא בטוח שזה כבר הגיע.אגב,אני בן וקוראים לי שי.
ע עינבי ארנבי 1 New member 31/12/05 #39 אאייייזההה מהממםםם ../images/Emo99.gif ../images/Emo108.gif ואייייי איזה מדהים זה יצאאאא כל הכבודדד לכל מי שהשקייע וגם כל מי שלא ( ) ח סתםםם יצא ממממממממהההההההמממממממםםםם
אאייייזההה מהממםםם ../images/Emo99.gif ../images/Emo108.gif ואייייי איזה מדהים זה יצאאאא כל הכבודדד לכל מי שהשקייע וגם כל מי שלא ( ) ח סתםםם יצא ממממממממהההההההמממממממםםםם