Magic Land

../images/Emo79.gif../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifMagic Land../images/Emo28.gif../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif

טוב אז הפינה הולכת ככה. אני נותנת סיטואציות דימיוניות שקשורות -איך לא- לאחים ג'ונאס, ואתן משלימות כיד הדמיון הטובה עליכן. יותר פרוע- יותר עדיף. יאללה להפציץ
.
את במסיבה מטורפת, באמצע רחבת הריקודים ומולך ניצב אחד מהג'ונאסים. מי מהם זה יהיה? האם תלכי לדבר איתו\ לרקוד איתו? ואם כן אז על מה תדברו\ תעשו?
ניתנה לך הזדמנות בלעדית לפלוש לחדר של ג'ו ואת יכולה לקחת כל דבר שאת רוצה. מה תקחי למזכרת? או לחלופין - מה תעשי בחדר?
את בהופעה של הג'ונאסים בשורה הראשונה. אחד מהם קורץ לך ואומר לבוא, והם מקדישים לך שיר. איזה שיר זה יהיה? האם תעלי? מה תעשי על הבמה?
קיבלת עבודה בתור הסטייליסטית החדשה של הג'ונאסים. איזה סטייל תדביקי לכל אחד מהם ולמה?
יש לך הזדמנות להזמין את אחד מחברי הלהקה לסרט. האם תזמיני ואת מי? לאיזה סרט תלכו?
עלית על טיסה לארץ כלשהי ובחילופי הטיסות בארה"ב את מוצאת את עצמך יושבת ליד אחד מחברי הלהקה. מי זה יהיה? על מה תדברו\תעשו?
יאללה, להתפרע.

just gaya

New member
אומגד איזה פנטזיות כאן../images/Emo210.gif

את במסיבה מטורפת, באמצע רחבת הריקודים ומולך ניצב אחד מהג'ונאסים. מי מהם זה יהיה? האם תלכי לדבר איתו\ לרקוד איתו? ואם כן אז על מה תדברו\ תעשו?זה יהיה ניק..וברור שנלך לדבר ולרקוד ניק ידוע כחוגג של הלהקה הוא הכי יצא עם מיילי סירוס!
לא חשוב אז אני רואה את ניק במסיבה מטורפת בLA והוא מסתכל עליי ואני עליו ואנחנו נדבר קצת ונגלה שיש לנו המון דברים במשותף כמו מוזיקה,בגדים,שיער מקורזל
ומשם נחתוך לאכול איפשהו כדי שנוכל לדבר יותר בפרטיות
ניתנה לך הזדמנות בלעדית לפלוש לחדר של ג'ו ואת יכולה לקחת כל דבר שאת רוצה. מה תקחי למזכרת? או לחלופין - מה תעשי בחדר?אני אחטט בכל המגירות והדברים בחדר..(אני עושה את זה לחברות שלי אז שאני לא יעשה את זה לג'ו)ואני אקח חולצה שלו למזכרת כי אני אדע שהוא לבש אותה וגמאני אוכל ללבוש אותהD:
את בהופעה של הג'ונאסים בשורה הראשונה. אחד מהם קורץ לך ואומר לבוא, והם מקדישים לך שיר. איזה שיר זה יהיה? האם תעלי? מה תעשי על הבמה?אז ברור שג'ו קורץ לי כפרעליו
ואני עולה לבמה והוא מקדיש לי את השיר 6 Minutes השיר האהוב עליי מהאלבום הראשון.. וברור שאני יעלה ונראה לי שאני אשיר איתם..אלה עם כן אני כ"כ אתרגש וירדו לי דמעות וג'ו יבוא ויחבק אותי כל השיר
קיבלת עבודה בתור הסטייליסטית החדשה של הג'ונאסים. איזה סטייל תדביקי לכל אחד מהם ולמה?
לג'ו אני לא ארשה ללבוש את החליפות המשוגעות שלו זה בטוח אבל הוא ילבש לרוב סקיני וסוטצ'רטים מאוד מיוחדים עם בנדנה על הראש ותמיד תמיד החלקה!
לקווין לוק זרוק פשוט טישרט ומכנסי ג'ינס משופשפים ומשקפי שמש שמחמיאות לו לפנים..פאות לחיים חייבות להישאר!ושיער מקורזל חובה..מקסימום להוסיף איזה מעיל שיק
ניק חולצות מכופתרות שפתוחות עד הכפתור ה3/2 שיראו את הגוף הסקסי שלו מכנסי דגמ"ח כאלה או ג'ינסים בגיזרה ישרה עם חגורה שיקית כזאת..וגם המעילים שהוא הציג לנו בחורף חיבים להישאר1!!!
יש לך הזדמנות להזמין את אחד מחברי הלהקה לסרט. האם תזמיני ואת מי? לאיזה סרט תלכו?אני אזמין את ג'ו ברור כי שנינו אוהבים קומדיות ונלך לקומדיה וששנינו נצחק העיניים שלנו יפגשו ונתנשק
עלית על טיסה לארץ כלשהי ובחילופי הטיסות בארה"ב את מוצאת את עצמך יושבת ליד אחד מחברי הלהקה. מי זה יהיה? על מה תדברו\תעשו?אני אשב עם ג'ו(טוב נו הוא האהוב עליי
)ואנחנו נדבר כ"כ הרבה עם הלהקה על להקות שאנחנו אוהבים כמה כיף לו שהוא כל שנה בKCA ונתנשק(חחחחח)

My Immortal2

New member
אוקי, עונה D:

את במסיבה מטורפת, באמצע רחבת הריקודים ומולך ניצב אחד מהג'ונאסים. מי מהם זה יהיה? האם תלכי לדבר איתו\ לרקוד איתו? ואם כן אז על מה תדברו\ תעשו? ברור שזה יהיה ג'ו P: אני אדבר איתו אצטלם איתו מיליון תמונות ואבקש ממנו חתימות D: ונרקוד ו.. ו.. נלך למקום שקט XD
ניתנה לך הזדמנות בלעדית לפלוש לחדר של ג'ו ואת יכולה לקחת כל דבר שאת רוצה. מה תקחי למזכרת? או לחלופין - מה תעשי בחדר? אמ.. אני אקח כל מה שרק אפשר לקחת כל דבר, במיוחד בא לי את הנעליים המגניבות האלה שיש לו הצבעוניות האלה D:
את בהופעה של הג'ונאסים בשורה הראשונה. אחד מהם קורץ לך ואומר לבוא, והם מקדישים לך שיר. איזה שיר זה יהיה? האם תעלי? מה תעשי על הבמה? זה יהיה ג'ו. שוב. והוא ישיר לי את WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES ואני אשיר איתו D:
קיבלת עבודה בתור הסטייליסטית החדשה של הג'ונאסים. איזה סטייל תדביקי לכל אחד מהם ולמה? אמ.. אני אשאיר אותם כמו שהם, הם מספיק מגניבים לי D: רק מקווין אני אוריד ממנו את הכופתאות הערביות האלה XD
יש לך הזדמנות להזמין את אחד מחברי הלהקה לסרט. האם תזמיני ואת מי? לאיזה סרט תלכו? אמ.. את ג'ו D: לסרט אימה כדי שאני אחזיר לו את היד נו מה חשבתם..P:.
עלית על טיסה לארץ כלשהי ובחילופי הטיסות בארה"ב את מוצאת את עצמך יושבת ליד אחד מחברי הלהקה. מי זה יהיה? על מה תדברו\תעשו? זה יהיה ניק, כי אז ככה הוא יכיר לי את כולם =]

עונה :)

את במסיבה מטורפת, באמצע רחבת הריקודים ומולך ניצב אחד מהג'ונאסים. מי מהם זה יהיה? האם תלכי לדבר איתו\ לרקוד איתו? ואם כן אז על מה תדברו\ תעשו? זה יהיה ג'ו , ונירקוד D: , נדבר על מוסיקה ועוד מלא ואז נגלה שיש לנו הרבה במשותף ונועדנו זה לזו
ניתנה לך הזדמנות בלעדית לפלוש לחדר של ג'ו ואת יכולה לקחת כל דבר שאת רוצה. מה תקחי למזכרת? או לחלופין - מה תעשי בחדר? אני יצטלם מלא מלא בחדר ואחרי זה אני יקח את שתי הדיסקים שלהם, את המצלמה הדיגיטלית שהוא צילם שם את כול הצחוקים שלו ושל ניק וקווין , ואני יקח גם חולצה מאחת ההופעות שלו , והכי חשוב את הכרית שלו .
את בהופעה של הג'ונאסים בשורה הראשונה. אחד מהם קורץ לך ואומר לבוא, והם מקדישים לך שיר. איזה שיר זה יהיה? האם תעלי? מה תעשי על הבמה? ג'ו יקרוץ לי , זה יהיה השיר : burning up , אני לא יעלה בושות ..
אבל אני אחכה לו מאחורי הקלעים , ואז הוא יזמין אותי לדייט D:
קיבלת עבודה בתור הסטייליסטית החדשה של הג'ונאסים. איזה סטייל תדביקי לכל אחד מהם ולמה? טוב אז ככה לג'ו הייתי נותנת גם לילבוש ג'ינסים רפויים ולא רק סקיני ...=/ לקווין הייתי מספרת את הפאות כי זה ולא מרשה לו בחיים לילבוש מגפיים עם עקבים , שיעבור לאולסטאר וואנס. ולניק הייתי משאירה את הלוק ,
עלית על טיסה לארץ כלשהי ובחילופי הטיסות בארה"ב את מוצאת את עצמך יושבת ליד אחד מחברי הלהקה. מי זה יהיה? על מה תדברו\\תעשו? זה יהיה ניק כי הוא כזה מתוקקק
, והיינו מדברים על מוסיקה ואז הוא היה מכיר לי את השאר .
זהווו =)

McGirl For Life

New member
את לא משרשרת נכון...

את צריכה לשרשר להודעה הראשית ולא להודעה האחרונה
תמונה של אומנות השרשור, מישהי

../images/Emo129.gif OMG ><

זה מזכיר לי שרק התחלתי לגלוש בתפוז.. והתמונה הזאת שימשה כדסקטופ שלי במשך חודשים עד שלמדתי לשרשר. ><"

../images/Emo129.gif הו, את ימי ראשון אני אפעם לא שוכחת

רק את רביעי אני שוכחת...אני צריכה להתרגל XD

Maddie

New member
ואוו תתכוננו יש לי דמיון פורה../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

את במסיבה מטורפת, באמצע רחבת הריקודים ומולך ניצב אחד מהג'ונאסים. מי מהם זה יהיה? האם תלכי לדבר איתו\ לרקוד איתו? ואם כן אז על מה תדברו\ תעשו? זה יהיה ג'ו
אני פשוט אבהה בצורה מפחידה
כי אין לי מספיק אומץ ללכת ולעשות משהו [פוי עליי]
ניתנה לך הזדמנות בלעדית לפלוש לחדר של ג'ו ואת יכולה לקחת כל דבר שאת רוצה. מה תקחי למזכרת? או לחלופין - מה תעשי בחדר? הוהוהוהו אני אגנוב לו בוקסר ^^ אני ידועה כחולת בוקסרים. או שאני גם יכולה להשאר שם
אפשרות מעולה. אבל אם כבר חייב ללכת...לקחת לו גם קפוצ'ון! זה לא פייר, לבנים תמיד יש קפוצ'ונים טובים יותר!
את בהופעה של הג'ונאסים בשורה הראשונה. אחד מהם קורץ לך ואומר לבוא, והם מקדישים לך שיר. איזה שיר זה יהיה? האם תעלי? מה תעשי על הבמה? זה יהיה SOS, ברור שאני אעלה ואני ארקוד כמו מטורפת!!! ואז ג'ו ייקח ממני מספר
קיבלת עבודה בתור הסטייליסטית החדשה של הג'ונאסים. איזה סטייל תדביקי לכל אחד מהם ולמה? ואוווווו!!! לניק אני אתן את הסטייל של הסקייטר
לא יודעת הוא פשוט נראה אחד כזה. לג'ו את הסטייל של האימו כי הוא כ"כ דורש את הסטייל הזה
ולקווין אני אתן את הסטייל הקלאסי יותר, בוגר יותר. פאק איך אני אסביר? תבינו לבד
יש לך הזדמנות להזמין את אחד מחברי הלהקה לסרט. האם תזמיני ואת מי? לאיזה סרט תלכו? ג'ו. כ"כ ג'ו. זו כבר שאלה רטורית אנשים
אמממממ אנחנו נלך לסרט אימה, אולי פרוייקט המכשפה, אולי המסור. הכל כדי להחזיק לו ת'יד
עלית על טיסה לארץ כלשהי ובחילופי הטיסות בארה"ב את מוצאת את עצמך יושבת ליד אחד מחברי הלהקה. מי זה יהיה? על מה תדברו\תעשו? אמממ אני אשב באמצע בין קווין לג'ו, ונדבר על מוזיקה, סרטים. מה לעשות לקווין בשיער

למעלה