בתי-

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifבתי-../images/Emo63.gif

יבש פה
אז חשבתי על סקר קצר
באיזה כיתה אתם?
אתם מרוצים בבי"ס שלכם?
כמה פעמים עברתם בי"ס?
אם נתקלתם בקשיים, שפכו.
תשובות שלי
ז
לא ממש
1, מהיסודי לחט"ב
המורים מתעלמים ממני.
לא ממש הכרתי בנות חדשות.
וסתם קקי לי שם.
[ואני מקווה שזה ישלח, כי זו פעם שלישית שאני מנסה..ההודעה לא עולה לפורום...זה מסיים לטעון ונפתח העמוד של הפורום וההודעה פשוט לא שם
]

Moranus

New member
סקר

באיזה כיתה אתם? יא" אתם מרוצים בבי"ס שלכם? לא כמה פעמים עברתם בי"ס? אמ...מהיסודי לחטיבה מהחטיבה לתיכון מהתיכון לתיכון אחר. האם נתקלתם בקשיים? כן נו,הלימודים קשים מה לעשות,ובכל בית ספר יש חארות.

האחמית

New member
../images/Emo19.gif אני=\

באיזה כיתה אתם?י' אתם מרוצים בבי"ס שלכם?לא ממש כמה פעמים עברתם בי"ס?1 אם נתקלתם בקשיים, שפכו- קשיים?

האחמית

New member
../images/Emo19.gif אוה..

אממ לא זוכרת...סך הכל עברתי מבית ספר יסודי לתיכון..ולא ממש זוכרת אם היו קשיים... אני מניחה שהיו...

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifחולעל הפרצופים שלך../images/Emo99.gif

נו מה השתתקתם?
תענו לסקר!

האחמית

New member
../images/Emo19.gif אין פה אנשים....../images/Emo26.gif

רוניייי אני מ-ש-ת-ג-ע-ת

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo157.gifיש ויש.

לא ידוע על אנשים שהתפגרו לאחרונה

Cold As Death

New member
Me../images/Emo54.gif../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

באיזה כיתה אתם?
ז'
אתם מרוצים בבי"ס שלכם?
האאאאללל נואו!
כמה פעמים עברתם בי"ס?
4 סיפור חיי: כיתה א'-אמצע ה'-1 אמצע ה'-סוף ו'-2 ז'-אמצע ז'-3 והבית ספר הנוכחי. שנה הבאה אני שוב עוברת
ואז שוב-לקציני ים עכו
אם נתקלתם בקשיים, שפכו.
בבית ספר של תחילת ז' כולם היו מושלמים. והיה סבבה ונהנתי (
) ללכת לשם, אבל הייתה לי רכזת...ימח שמה. זונה. ובבצפר הנוכחי כולן רוסיות סנוביות. (כה, כה..כולן, בית ספר לבנות, דתי). ואני מתפללת 10 פעמים ביום איי גאס...האאאאאאאללללללפפפפפפ

As היחידה

New member
עונה../images/Emo23.gif

באיזה כיתה אתם?
ח'. אתם מרוצים בבי"ס שלכם?
לא. כמה פעמים עברתם בי"ס?
0. אם נתקלתם בקשיים, שפכו-
המ.. אני מקבלת ציונים כמו 40 50 60... זה נחשב כקושי או לא?

nirte

New member
בתי-../images/Emo63.gif

כיתה ט
אני די מרוצה מהביצפר שלי. בינתיים... בשנה הבאה תשאלו אותי ואז נדבר...
3 פעמים: א-ה->ו (הביצפר שלי נסגר לכן עברתי בה')->ז-יב (אני מקווה...
)
קשיים?! יותר מדי עבודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifיאא תשובות^_^

אז ככה.. אני כיתה י מאוד מרוצה מבצפר חחח.אני חיבית להודות שכיף שם.. פעמים..מיסודי לחטיבה ומחטיבה לתיכון..אבל חטיבה ותיכון זה אותו בצפר אז לא יודעת אם זה נחשב או לא.. בקשר לקשיים...מהיסודי לחטיבה היה קצת קשה..אבל הסתדרתי בסוף..המעבר לתיכון היה ממש חלק!

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifחח רק אני מרוצה מהבצפר..

אני צריכה להעלות לפה תמונות של בצפר שלי.. תבינו למה אני מרוצה:-פ

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifכן...חחח שמתי ../images/Emo23.gif

אבל אני לא אהיה קטנונית ואני אתן לך להשתמש בו גם... הוא כזה כוסון

למעלה