השיר ואתם

../images/Emo79.gif../images/Emo13.gifהשיר ואתם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

אז אני קצת גונבת לליל
את הפינה... כי אני אוהבת אותה ואני אנסה לעשות פה משהו
ובא לי דווקא השיר "לילה" (אחמ אחמ ליאל
) לילה...
אז הנה לפניכם השיר... על מה חושבים בלילה אחרי שנגמר האור שעות קשות בלילה העיניים לא נסגרות עלייך חושבים בלילה אני והשמיכה זה לא מגיע לי בלילה לא מבין את הסיבה תני לי לילה להרגע ותלכי בבוקר אם את רוצה וזה לא קל לי לאהוב אותך אני מחכה פה לילה אחד אני צמא בלילה צמא להתרגשויות אני אשם בטוח מלא בטעויות תני לי לילה להרגע ותלכי בבוקר אם את רוצה וזה לא קל לי לאהוב אותך אני מחכה פה לילה אחד והנה השאלות...
על מה חושבים בלילה
מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? העיניים לא נסגרות
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? תני לי לילה להרגע
מה מרגיע אתכם? אני מחכה פה לילה אחד
למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? אני צמא בלילה
מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!] אני אשם בטוח מלא בטעויות
(אני אש"מ
) אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? אני מחכה פה לילה אחד
עדיין מחכים אה?? תהנו

איך אני אוהבת את הפינה הזאת! ../images/Emo99.gif

מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? איך היה היום. מה עשיתי, במה טעיתי, מה לתקן, מה אהבתי. אני חושבת המון! מחכה לבכי של סוף היום שיגיע ונרדמת.
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? -שומעת מוזיקה -רואה הרבה טלוויזיה -זזה מצד לצד -מציקה לאנשים בפלאפון מה מרגיע אתכם? אין ספק בכלל! מוזיקה! למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? יש הרבה כאלה. אלה בעיקר האנשים שהכי חשובים לי בעולם ושאני הכי אוהבת. [אפילו לכם הייתי מחכה כל הלילה!
] מה אתם הכי אוהבים לשתות? שוקו בשקית. אבל אני בגמילה מזה. גם בגלל שאני בדיאטה, וגם בגלל שהרופא אמר לי לא להגזים עם זה.
אז נכון לכרגע- מים מים מים! (אני לא אוהבת נסטי
) אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? ממש לא. אני מהאנשים שתמיד מאשימים אותם, ומהאנשים כשהם עושים טעות, לוקחים עליהם את האשמה שלהם. כי אם עושים את זה עליי, זה מגעיל מצידי לעשות את זה על אחרים. עדיין מחכים אה?? ברור, הכי מחכה להופעה איתכם!

../images/Emo126.gif אני מתגעגעת לליל ../images/Emo7.gif

על מה חושבים בלילה מה
הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון?
בד"כ על השיר שאני שומעת, ועל כמה לא בא לי על בצפר מחר אבל אני חייבת ללכת
העיניים לא נסגרות
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם?
מפנטזת לי על המון דברים... [לא-רק- מה שאתם חושבים
]
תני לי לילה להרגע
מה מרגיע אתכם?
מוזיקה!!!! ושיחות עם אנשים שאני אוהבת
אני מחכה פה לילה אחד
למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה?
יותר מדי אנשים
אני צמא בלילה
מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!]
דיאט קולה ודיאט ספרייט.
אני אשם בטוח מלא בטעויות
(אני אש"מ ) אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות?
אם אני אשמה אז לא. אני מאלה שמודים באשמה.
אני מחכה פה לילה אחד
עדיין מחכים אה??
מחכה לכלכך הרבה דברים
אוףף!! מתי ליל תבוא כבר?

../images/Emo79.gif../images/Emo13.gifאני והשיר../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

על מה חושבים בלילה
מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? מה שהיה במשך היום דברים שיהיו במשך השבוע .. דאגות לחצים עניינים יו נווו
העיניים לא נסגרות
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? מוזיקה.. טלוייזיה.. ומתעצבנת
תני לי לילה להרגע
מה מרגיע אתכם? מוזיקה!!!
אני מחכה פה לילה אחד
למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? בדר"כ למי שאני דואגת..(אמא ברווזה .. אני יודעת) אני צמא בלילה
מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!] נסטי
אני אשם בטוח מלא בטעויות
(אני אש"מ ) אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? מודה באשמה אבל ברור שמתעצבנת על כולם
אני מחכה פה לילה אחד
עדיין מחכים אה?? מה לעשות.. נשמה!!

mazalika7

New member
ליל אצלי../images/Emo99.gif

על מה חושבים בלילה
מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון?
אממ, על מה חלמתי יום לפני
. העיניים לא נסגרות
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם?
סופרת כבשים
תני לי לילה להרגע
מה מרגיע אתכם?
בני
אני מחכה פה לילה אחד
למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה?
לבני [
]. אני צמא בלילה
מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!]
מים אפרסק!!! אני אשם בטוח מלא בטעויות
אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות?
לא.. אני מחכה פה לילה אחד
עדיין מחכים אה??
כן....
הודגש באמצעות מדגישומטיק

tohar6

New member
../images/Emo79.gifלילהההה../images/Emo79.gif

שיר מושלם...
מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? על באיזה שעה אני צרכה לקום למחרת
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? פותחים חלון שיכנס אוויר לחדר ( גם גחורפ ) ושומעים מוזיקה שקטה
מה מרגיע אתכם? שירים מסויימים.. למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? עברי
חחח באמת מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!] אייס קפהההה
אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? ממש ממש לא.. זה באסה רצח שמאשימים אותך במשו לא עשית.. עדיין מחכים אה?? תמידדדד..

הלילה לא, הלילה לא אשכב לישון ../images/Emo3.gif

על מה חושבים בלילה, מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? על כל מה שעבר עליי בימים האחרונים ולמה החיים שלי כאלה מסובכים :S העיניים לא נסגרות, מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? שמה את הMP ושומעת שירים של עברי וג'נגו בשקט עד שאני נרדמת.. תני לי לילה להרגע, מה מרגיע אתכם? שיחות עם חברים טובים
אני מחכה פה לילה אחד, למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? לידיד שלי שאני מאודדדדד מתגעגעת.. אני צמא בלילה מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!] אממ בדרך כלל אני לא שותה בלילה, אבל אם כבר אז מים קרים.. אני אשם בטוח מלא בטעויות, (אני אש"מ ) אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? בדרך כלל לא.. אני מחכה פה לילה אחד, עדיין מחכים אה?? תמיד =[

shahar1989

New member
"זה לא קל לי לאהוב אותך אני מחכה פה לילה אחד"

מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? על היום שעבר, מטרה שאני רוצה לעשות, אירוע שעברתי, משהו שאני מתכננת... גולשים לאלף ואחד דברים אחרים מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? מסתובבת מצד לצד ושומעת מוזיקה... אם זה לא עוזר תמיד יש מחשב וטלוויזיה [ועכשיו יש את שניהם בחדר!! אה אה!!] מה מרגיע אתכם? מוזיקה אחד למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? האמת, שיש דיי הרבה אנשים מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!] קולה ותפוזים אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? משתדלת שלא עדיין מחכים אה?? תמיד

הממ

על מה חושבים בלילה מה הדבר האחרון שאתם חושבים עליו בדר"כ לפני שאתם עולים לישון? על מה שעבר באותו יום, ש"ש, צבא.. העיניים לא נסגרות מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? מדליקה את הטלוויזיה או את המחשב תני לי לילה להרגע מה מרגיע אתכם? מוזיקה אני מחכה פה לילה אחד למי הייתם מחכים אפילו כל הלילה? הממ יש הרבה אנשים אני צמא בלילה מה אתם הכי אוהבים לשתות? [רמז...... נסטי!!] נסטי, קולה אני אשם בטוח מלא בטעויות (אני אש"מ ) אתם מהאנשים שמאשימים אחרים כשאתם עושים טעות? הממ משתדלת שלא אני מחכה פה לילה אחד עדיין מחכים אה?? כן

למעלה