Human Nature

פעם ראשונה שאני רואה עוד מישו שאבא שלו מורה נ

מורה נהיגה* חחח ללמוד בחינם כשכולם זורקים על זה כסף..פנאן

pRimaVeriTaVIV

New member
הא!!! גם את?!

אני אומר לך, אנחנו צריכים לפתוח פורום "ילדים למורי נהיגה"

hadarinke

New member
ההכרה שלי נמוגה כמו נר זכירון ביום כיפור.../images/Emo16.gif

לסיים את כל הבגרויות על ממוצע עובר. במידה וסיימתי בעובר, לנסות לסיים את כולן על 80+. להתמיד על הפסנתר. להחליט ולצאת בהצהרה. לשדרג את החדר שלי. לשמור על משקל יפה. מסע לפולין. לצאת עם חברות לחופשה באילת או בחו"ל. להישאר עם ענתי. ללכת להרבה הופעות. להתרווח ולומר שהשנה עברה מהר. לא להתמכר לסמים או אלכוהול או משהו. להפסיק לעשן. רשיון נהיגה ועדיף עד 2009. יום הולדת 17. להרוויח הרבה כסף. צו ראשון [13 בדצמבר!]. לסיים עם הלייזר. לסיים עם התביעה. לפחות 10 זוגות נעליים, סתם כי אני אוהבת. לקרוא הרבה ספרים. להפסיק להיות מניאקית לאנשים. והפסקתי את הרשימה פה כי נועם לוחצת עלי לשלוח!

How I Disappear

New member
הדברים הבנאליים כמו בגרויות

למיניהן .. צו ראשון שאני אקבל בינואר בערך ..
וזהו ניראה לי .. אם יעלה לי משהו אני אוסיף

הממממ טוב.../images/Emo60.gif

לשרוד את הבגרויות. לחזור לנגן כמו בנאדם נורמלי. להתחיל לחשוב מה אני עושה ברסיטל. להכיר לפחות חבר אמיתי אחד. בכללי להכיר אנשים חדשים. אהבה. (כן כן קיטש, זה מה יש.) לטוס לפאקינג אירלנד! יומולדת 17. (רחוק רצח, עוד כמעט שנה ><) להשלים עם כל מיני דברים. ללמוד עוד על החיים. לשדרג את החדר! לצאת כל שישי. לצאת למחנה אימונים עם המגמוזיקה. צו ראשון. (בטח ממש בסוף השנה) לברר מה עושים כדי להיות בלהקה צבאית. שיהיה לי קונצרט כיפי ומאתגר עם המגמה. שיהיה לי יותר נסבל בבית ספר ולא נוראי כמו השנה. ולחיות. וזהו.

Shir Sparotty

New member
יאללה ../images/Emo140.gif

בתכלס בגיל הזה לכולנו יש את אותם מטרות, אבל נזרום
מעין TO DO LIST .. לשרוד את י"א, עם כל הבגרויות והשעות הקשות למצוא איכשהו זמן להמשיך שיעורי פסנתר ללמוד לתיאוריה ולעבור אותה עד ינואר (שמעתם שמעלים את המחירים?!
) ולהתחיל עם שיעורי נהיגה גם... לקבל מתישהו צו ראשון XD להעלות את הביטחון העצמי
לשרוד את כל סוכות ברמת גן X__X לקרוא את כל האלף ספרים שממתינים ברשימת ה"ספרים לקרוא" לראות עוד הרבה סרטים איכותיים
לא לקחת ללב ולהיעלב משטויות אהבה, לחזק קשרים עם חברות, וכל מה שיוצא אני מרוצה
ובכלליות פשוט לנצל ת'זמן, הוא עובר כל כך מהר שזה בלתי נתפס שאנחנו עולים לי"א והופ... כבר נגמר בית ספר

pRimaVeriTaVIV

New member
תכלס ../images/Emo6.gif

אצל חצי מהאנשים פה זה- יום הולדת 17 *משהו שקשור לנגינה* צו ראשון רישיון נהיגה ספר/ים אהבה/חברים/גם וגם לשרוד את הבגרויות

Shir Sparotty

New member
חחחחחחחחח

אני יכולה להסתכן ולומר שזה אצל כולם ואפילו לא רק חצי מהאנשים XD

אף לא דבר אחד מרשימתך../images/Emo11.gif

אין לי יום הולדת 17 אני לא מתכננת לחזור לנגן אי פעם אין לי צו ראשון וגם לא נהיגה ספרים אני אמשיך לקרוא כמו שזה קרה ב13 שנה האחרונות אהבה לא צריך והחברים בסדר ואת הבגרויות אני אשרוד, כי אין לי הרבה.

Shir Sparotty

New member
התכוונתי כאילו שנה הבאה,

אם את דוחה צו ראשון ורישיון וכל זה בטח תעשי את זה שנה אחרי זה חחח לא?

אני לא דוחה את זה../images/Emo6.gif

אני בת 15 ושמונה חודשים. אני אהיה בת 16 ב22.11.[93'] כל הדברים האלו פשוט יהיו בכיתה י"ב אצלי/אחרי י"ב. אבל בכיתה י"ב אני אהיה בת 17, לא 18. בכל אופן, כן. לא נורא.

hadarinke

New member
מצחיק אותי שאני גדולה ממך בשנה פחות יום ../images/Emo8.gif

פיצית!

mafakit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

לגמרי XD

../images/Emo109.gifכל סוכות בר"ג?!

איך אני אשרוד XD טוב זה אומר עוד שיחות מצלמה ושולה המוקשים...

למעלה