ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Hey You ../images/Emo79.gif
והגענו לאחד השירים הטובים באלבום: קריאתו של ווטרס לקהלו? לנפש תאומה פוטנציאלית הנמצאת אי שם, בודדה ומסכנה כמוהו? קריאתו לסיד לחזור הביתה? קריאה לעזרה? בכל דרך שנקרא את השיר, זהו אחד מהשירים האישיים ביותר, והנוגעים ביותר ללב שווטרס כתב. ווטרס לא מסתתר כאן מאחורי הפקה בומבסטית (טוב, פחות מבשירים האחרים, בכל אופן), וחושף את פגיעותו בצורה ישירה. חבל רק שהוא מקלקל את זה עם הקלישאה בסוף.
והגענו לאחד השירים הטובים באלבום: קריאתו של ווטרס לקהלו? לנפש תאומה פוטנציאלית הנמצאת אי שם, בודדה ומסכנה כמוהו? קריאתו לסיד לחזור הביתה? קריאה לעזרה? בכל דרך שנקרא את השיר, זהו אחד מהשירים האישיים ביותר, והנוגעים ביותר ללב שווטרס כתב. ווטרס לא מסתתר כאן מאחורי הפקה בומבסטית (טוב, פחות מבשירים האחרים, בכל אופן), וחושף את פגיעותו בצורה ישירה. חבל רק שהוא מקלקל את זה עם הקלישאה בסוף.
Hey you, out there in the cold Getting lonely, getting old Can you feel me? Hey you, standing in the aisles With itchy feet and fading smiles Can you feel me? Hey you, don't help them to bury the light Don't give in without a fight Hey you, out there on your own Sitting naked by the phone Would you touch me? Hey you, with your ear against the wall Waiting for someone to call out Would you touch me? Hey you, would you help me to carry the stone? Open your heart - I'm coming home But it was only fantasy The wall was too high As you can see No matter how he tried He could not break free And the worms ate into his brain Hey you, out there on the road Always doing what you're told Can you help me? Hey you, out there beyond the wall Breaking bottles in the hall Can you help me? Hey you, don't tell me there's no hope at all Together we stand - divided we fall
היי אתה/אתם, שם בקור נהיה בודד, מזדקן האם אתה יכול להרגיש אותי? הי אתה, עומד במעברים עם רגליים מגרדות וחיוכים נמוגים האם אתה יכול להרגיש אותי? הי אתה, אל תעזור להם לקבור את האור אל תוותר, ללא מאבק הי, אתה שם לבדך יושב עירום ליד הטלפון האם תגע בי? הי אתה, עם אוזנך כנגד הקיר מחכה למישהו שיקרא בשמך האם תגע בי? הי אתה, האם תעזור לי לסחוב את האבן פתח את לבך - אני חוזר הביתה אבל זו היתה רק פנטסיה החומה היתה גבוהה מדי כפי שאתם יכולים לראות עד כמה שהוא ניסה הוא לא היה יכול להשתחרר והתולעים אכלו את מוחו הי אתה, שם בדרכים תמיד עושה מה שמצווים האם תוכל לעזור לי? הי אתה, שם מעבר לחומה שובר בקבוקים במסדרון האם תוכל לעזור לי הי אתה, אל תאמר שאין שום תקווה בכוחות מאוחדים ננצח - מפורדים, נפסיד מה דעתכם על השיר? חוו דעתכם, הן על המילים, והן על המוסיקה.