Everything's not lost

Roy1232

New member
../images/Emo79.gifEverything's not lost../images/Emo79.gif

אז הגענו לפינה העשירית, עם שיר טוב נוסף מהאלבום פראשוטס ולמעשה האחרון בו. מה אתם חושבים על השיר? מה הפרשנות האישית שלכם? שתפו פעולה.. When I counted up my demons Saw there was one for every day With the good ones on my shoulders I drove the other ones away So if you ever feel neglected And if you think that all is lost I'll be counting up my demons, yeah Hoping everything's not lost When you thought that it was over You could feel it all around And everybody's out to get you Don't you let it drag you down 'Cos if you ever feel neglected And if you think that all is lost I'll be counting up my demons, yeah Hoping everything's not lost If you ever feel neglected If you think that all is lost I'll be counting up my demons, yeah Hoping everything's not lost Singing out Oh, oh, oh, yeah Oh, oh, yeah Oh, oh, yeah Everything's not lost So come on, yeah Oh, oh, yeah Come on, yeah And everything's not lost Oh, oh, yeah Oh, oh, yeah Oh, oh, yeah And everything's not lost Come on, yeah Oh, oh, yeah Come on, yeah Come on, yeah Oh, oh, yeah Come on, yeah And everything's not lost Sing out, yeah Oh, oh, yeah Come on, yeah And everything's not lost Come on, yeah Oh, oh yeah Sing out, yeah And everything's not lost שיר שפשוט חבל להרוס עם תרגום

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo175.gifבין השירים היפים ביותר

בפראשוטס...למרות שממש לא קל לברור אותם..
מווושלם

Coldplayist

New member
אני יודע שהכל אינו אבוד ../images/Emo122.gif

באמת חבל להרוס אותו עם תרגום... יש משהו מאוד מיוחד. הוא בא לעודד את מי ששומע את השיר וגם לדעתי הוא בא גם לעודד את מי שכתב אותו. החזרה על Come On yeah זה ממש מראה כאילו או מי שכתב את המילים מנסה לשכנע את עצמו שהכל אינו אבוד או את מי ששומע את השיר. מה שעושה את השיר יפה ולא כל כך מונוטוני זה הפסנתר שעושה מין ריף קטן כזה (לא יודע איך להסביר) והגיטרה במעבר. זה אחד השירים שבאמת שומעים בו את הגיטרה באס... זה נחמד
נחמד לראות את התיאור שכאילו יש שדונים רעים על כתף אחת ושדונים על הכתף השנייה. הרעים ינסו להראות שהכל אבוד אבל בעזרת שדון טוב לכל יום הוא יצליח לסלק את הרעים, והכל לא יהיה אבוד
זה מה שאני חושב...

Coldplayist

New member
וכמו שכריס אמר פעם...

בתירגום לעיברית: "השירים שלנו לא מנותחים מבחינת מדעית"

jony543

New member
בכל פארשוטס + דיילייט שומעים תבאס

תהרוג אותי אבל אני לא זוכר עוד שירים ששומעים שם תבאס יפה כזה

jony543

New member
איזה סיום מדהים

לאלבום מעולה!!! חבל שאחריו מגיע ההידן טראק הטומטם הזה צריך מייד אחרי השיר לרוץ ולעשות פאוס

ברררר

New member
מטומטם?!!? הידן טראק הכי יפה

שקולדפליי הוציאו אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taleylon1

New member
זה לא ביסייד.

לפי בדיקה בcoldplay.com, האתר הרשמי של קולד-פליי, life is for living מופיע כשיר מספר 11 בסוף האלבום. האמתי שיש כמה גרסאות של האלבומים, ביניהם ברשת, שהשיר life is for living מחובר יחד עם השיר everything's not lost.

Roy1232

New member
שיר הידן טראק.

הידן טראק למיטב ידיעתי הוא סוג של ביסייד.

Roy1232

New member
אבל עדיין, אין לכם עוד מה להגיד?

על הכתף אחת עם השדון הטוב והשנייה עם השדון הרע, החזרה הכ"כ ארוכה על "אני יודע שהכל לא אבוד", מה לדעתכם הוא רוצה מעצמו ומאיתנו? מה השורה counting up demons אומרת לכם?

למעלה