דניאל- הנה אני שרה איתך... אבל אל תהרגו אותי אם אני מזייפת. טוב? When your day is long תמשיכו מפה...
M mprb New member 28/3/03 #1 דניאל- הנה אני שרה איתך... אבל אל תהרגו אותי אם אני מזייפת. טוב? When your day is long תמשיכו מפה...
P p i n g o New member 29/3/03 #3 ../images/Emo79.gifAnd the night is yours alone... רק חבל שעד שאני לוחץ להוספת תגובה לוקחת חצי שנה ואני שוכח את השורות הקודמות! טוב, תמשיכו!
../images/Emo79.gifAnd the night is yours alone... רק חבל שעד שאני לוחץ להוספת תגובה לוקחת חצי שנה ואני שוכח את השורות הקודמות! טוב, תמשיכו!
L LightRay New member 29/3/03 #4 When you're sure you've had enough חשבתי קצת...והחלטתי שזה מטומטם לנטוש ככה סתם ואני אוהבת אתכם במיוחד את צחי, אמיר , מירי , שרון וקרין - אתם אחלה וגם כל השאר!!!
When you're sure you've had enough חשבתי קצת...והחלטתי שזה מטומטם לנטוש ככה סתם ואני אוהבת אתכם במיוחד את צחי, אמיר , מירי , שרון וקרין - אתם אחלה וגם כל השאר!!!
J just 4 the corrs New member 29/3/03 #5 ../images/Emo24.gif לי אין לך מושג איך, שמחת אותי עשית לי את השבוע.
A AMIR HOREV New member 30/3/03 #9 ליאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת החלטה מצויינת, גם לי עשית את היום, עכשיו הפורום נראה הרבה יותר ורוד