Empty Spaces

../images/Emo79.gif Empty Spaces ../images/Emo79.gif

Backwards message: Congratulations, You have just discovered the secret message. Please send your answer to Old Pink, care of the funny farm, Chalfont. Roger, Carolyne's on the phone. Okay. What shall we use To fill the empty spaces Where we used to talk? How shall I fill The final places? How should I complete the wall?​
מסר הפוך: ברכות, זה עתה גילתם את המסר הסודי. אנא שילחו את התשובה לפינק הזקן, בחווה למשונים, צ'אלפונט. רוג'ר, קרוליין בטלפון. אוקיי במה נשתמש כדי למלא את החללים הריקים בהם נהגנו לדבר איך אמלא את המקומות הסופיים איך אשלים את החומה? -------------------------------------------- אולי כשמו, השיר בא למלא "חלל ריק" באלבום, המעבר התימטי בין Goodbye Blue Sky ותקופת הילדות, לתקופת הנעורים עליה מדובר בשיר הבא, Young Lust. לטעמי, זהו שיר לא שלם. אולי זה היה באמת הגרעין ל-What Shall We Do Now, מי יודע. מה דעתכם?

The Walrus

New member
אני חושב שמן הראוי

להביא לפה לניתוח גם את What Shall We Do Now מכיוון שהשיר היא אמור להיות באלבום 'החומה' והוצא ממנו רק בגלל בעיה טכנית (צד א' היה ארוך מדי).

The Walrus

New member
השיר היה אמור להיחשב כיצירה אחת

גם האקורדים בו זהים. אבל אם נגיע אליו אחרי זה זה גם בסדר.

FunkyMonk

New member
מה הקשר לאקורדים?

ומדובר פה על האלבום, לא על הסרט. תשאל גם למה אין "כשהטיגריסים ברחו"? מדובר על הקטעים באלבום.

FunkyMonk

New member
למה?

אנחנו בוחנים את האלבום, לא את הסרט. גם נצטרך לתת פירוש לקולות של רוח ושל מלמולי רקע, כי הם מופיעים בסרט? או אם היינו עוסקים בפס קול לסרט אקשן - האם היינו צריכים לתת פירוש גם לפיצוצים ולצרחות? זה לא חלק מהאלבום.

YoniCrazy

New member
הוא כן חלק מהאלבום

במובן מסוים. אם אני לא טועה, הוא מופיע בחוברת מילים לשירים, אבל בגלל בעיה של אורך הוא לא נכנס לדיסק ובוצע בסיבוב ההופעות...

oribarak

New member
ומה דעתך שהוא נכלל בהופעות של החומה

כש when the tigers broke free שנחשב בפסקול, לא נוגן בהופעות.? אבל הדעה שלי לא אובייקטיבית, אני בדעה שזה השיר הכי טוב באלבום מבחינת ליריקה

FunkyMonk

New member
וואלה?

אז לפי ההגיון הזה, גם FOS נכלל באלבום WYWH, או לפי ההופעה האחרונה של ווטרס, STCFTHOTS נכלל בדארק סייד אוף דה מון,בנוסף לשיין און WYWH, HAC, ו-WTTM. מה שהם מנגנים בהופעה זה לא מה שהם שיחררו בתוך האלבום.

נכון, אבל

הופעות "החומה" היו של היצירה הזו בלבד, ולא שירים מכל התקופות שלהם. ללא ספק השיר נכתב במקורו כחלק מהיצירה, אבל הוא הוצא ממנה, מסיבה שהיא.

oribarak

New member
די כבר לדבר בולשיט

ולהתחכם על כל דבר שאנשים פה אומרים אין לי כוח אפילו להגיב לך ציף אמרה מה שרציתי להגיד

FunkyMonk

New member
סורי ילד קטן,

לא התכוונתי לפגוע בך, אני אקח את דברי בחזרה. <_<

The Walrus

New member
הוא חלק מהאלבום

ווטרס כתב אותו בחלק מהאלבום, פינק פלויד הקליטו אותו כחלק מהאלבום, והוא הוצא ממנו בגלל בעיה טכנית בלבד - צד א' היה ארוך מדי בשביל התקליטים של אז. ואני בכלל לא ראיתי את הסרט, אני שמעתי את השיר בהופעה ובדמו המקורי.

Anuerysm

New member
הוא מחובר עם אמטי ספייסס

והסבירו לך את זה כבר למה אתה כל הזמן חייב להתעקש

The Walrus

New member
הדמו המקורי

נדמה לי שקוראים לו "Building The Wall" או משהו. הוא מסתובב באינטרנט המון זמן, הייתי נותן לינק או משהו אם ציףציף לא הייתה מוחקת לי את ההודעה. דרך אגב, רשימת השירים בדיסק השני שונה לגמרי. הוא מתחיל ככה: 1. Is There Anybody Out There (part 1) 2. Is There Anybody Out There (part 2) 3. Is There Anybody Out There (part 3) 4. Hey You 5. Vera 6. Bring The Boys Back Home 7. The Doctor (comfortably numb) ואז חוזר להיות רגיל. "Nobody Home" התווסף ליצרה אחר כך, וITAOT היה מחולק לשלושה חלקים, שמתוכם כמה קטעים שלא נכנסו לאלבום הסופי.

למעלה