Another Brick pt. 2

The Albatross

New member
הוא כל כך לעוס,

שאפילו בבתי ספר הכי שמרנים המורים שרים אותו במסיבות הסיום. הוא כל כך לעוס, שאני כבר לא מסוגל להקשיב לו, למרות הסולו בסוף. הוא כל כך לעוס, שהוא איבד מהמשמעות המקורית שלו והולך ומאומץ ע"י כל אדם חתרני, ללא שום קשר לסוג המחאה שהוא מביע נגד המיינסטרים. ולמרות שהוא כל כך לעוס, שרתי אותו יחד עם ווטרס בהופעה.

oneman2

New member
הוא כל-כך לעוס

אבל לא אכפת לי. השיר הראשון שלהם שהכרתי (איך לא?) למרות שמדברים עליו כל סמינר של הנוע"ל או כל תנועה אחרת, אבל זאת לא אמורה להיות בעיה. כמו שכולם כאן יכולים להגיד שזה שחורשים על שיר זה לא אומר שהוא טוב (*אהמ*גלגל"צ*אהמ), זה גם לא אומר שהוא גרוע. בסך הכל אין לי מה להוסיף- לחן פשוט ושמח, משמעות ברורה וקצת פחות שמחה, סולו אדיר.

lilou2

New member
מוזר..

לא אמרו פה הרבה שהאלבום והשיר ילדותיים (?) תמיד רשמו פה אם הזמן כשתתבגר תאהב יותר את דארק סייד ודה וול ישמע לך אינפנטילי, אבל.. איך לומר, כנראה שלא.. בינתיים כל הילדים קוטלים את היצירה והחברה היותר בוגרים רק מרעיפים שבחים על יצירת המופת.. מעניין

אין קשר בין גיל הכותבים לדעתם

וממילא כל הכותבים בפורום, דעתם שווה לדעת הכותבים האחרים. ואולי, במקום לנסות להתפש לדבריהם של אחרים, תאמר אתה את דעתך, ברצינות?

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

אחד הדברים שהכי מייחדים את הפורום הזה (ועוד אחרים) הוא מגוון הגילאים הגדול בו והעובדה שמתייחסים לכל אחד מהאנשים - בלי שום קשר לגילם - בצורה שווה. אם לא ידעת את זה אז עכשיו אני מודיע שלא מפלים כאן אנשים לפי גילם.

Jude Lennon

New member
יאללה איזה חרטטן...

אולי תפסיק לחפור על הגילאים של החברים בפורום הזה?? יאללה הבנו אנחנו קטנים ולא מבינים תמשיך לקטול אותנו בדרכים אחרות פנאן?

הפרשנות האישית שלי-עוד לבנה בחומה|X

ב26 ליוני 2006 , השוותי את עוד לבנה בחומה , בהשלכה שוב , לאותו פורום , אבל יכול להיות תקף לכל פורום שהוא , לא רק בתפוז , : כל משתמש אחראי הבלעדי לכל הודעה שהוא רושם , בכל פורום כלשהו , בארץ ובעולם . הדומיניטורים יכולים לערוך , אבל זה תלוי גם ברמת המשתמש . לא רק ברמת העורך , כל הודעת משתמש . היא עוד לבנה בחומה . אני זוכר שבשנת 1990 , אותו שיר , זכה למעמד הנשגב של שיר העשור של שנות ה80 . למרות שנכתב בשנת 1979 (תקנו אותי אם אני טועה) כמו מלון קליפורניה עשר שנים לפניו , שניכתב בסוף שנות השישים , אבל היה שיר העשור של שנות השבעים . ואז , (באיזה כיתה הייתי ? ח' או ט' ? ) היו כמה בנות , ביום הלימודים שאחרי מיצעד העשור (כניראה קיים איפה שהוא אצל אמא שלי באיזה קלטת) שצעקו במסדרון : we don't need no education! " !!!! 1111 באיזה גיל ווטרס כתב את השיר הזה ? כי גם אני עכשיו חוזר 12 שנה אחורה ~~~~~ (בלופ בלופ בלופ). אולי יותר (אותה שנה סינית ) אני שומע עכשיו כדי להרדם , קלטת מהשנה האחרונה של הביצפר תיכון , 1993-1994 = ויש גם מינואר 1995 . אחרי . עכשיו בדיוק אני שומע את serve the serventsשל נירוונה , הלהקה השניה הגדולה שגליתי , ולקח לי הרבה זמן להטמיע , כי בתחילת שנות התשישעים עוד עיכלתי את הביטלס . את פינק פלויד גיליתי ברצינות , רק בינואר 2001 . מיצטער . ובקשר לפוסט העתידי שלי לגבי המופע של 22.6.2006 . יקח לי עוד הרבה זמן , אם להיסתמך על העובדה שסיפור מהתאריך ה9.4.2006 (לא קשור לקוביין) לקח לי כמעט 3 חודשים לפרסם (סוף יוני 2006) . אז מקווה שלפני ה22.9.2006 אני אפרסם את הסיכום שלי לאירוע החשוב של שנת 2006 . במוסיקה העולמית ? והחויתית הישראלית ? 30/06/2006 09:57:00 עדיין לא עברו 70 וחצי שעות . נכון ? יקפוץ ? או לא יקפוץ ? כי זה מהחודש הקודם . לילה טוב , תעירו אותי כשתזרח השמש .
in the sun I'll b as 1
.

oneman2

New member
הוא אומר

if you don't eat yer meat? זה נשמע לי כמו if you don't clinch yer feet (או משהו כזה...)

barlevy

New member
מישהו זוכר את הגירסה העברית ?

זה הוקלט לפני כ 25 שנה לפורים -בביצוע אריה מי צריך את בית הספר מי צריך אין סוף בחינות אדם לומד ו-לא יודע לא מוכן ל-השתנות הי -אבא - תן לי רק לגדול גם אתה שכחת את הכול את הכול

yamaha300

New member
מה זה " לא עוד סרקזם אפל בכיתה"?

אולי מישהו יכול בבקשה להסביר לי בבקשה מה זה? לא עוד סרקזם אפל בכיתה

למעלה