הפרשנות האישית שלי-עוד לבנה בחומה|X
ב26 ליוני 2006 , השוותי את עוד לבנה בחומה , בהשלכה שוב , לאותו פורום , אבל יכול להיות תקף לכל פורום שהוא , לא רק בתפוז , : כל משתמש אחראי הבלעדי לכל הודעה שהוא רושם , בכל פורום כלשהו , בארץ ובעולם . הדומיניטורים יכולים לערוך , אבל זה תלוי גם ברמת המשתמש . לא רק ברמת העורך , כל הודעת משתמש . היא עוד לבנה בחומה . אני זוכר שבשנת 1990 , אותו שיר , זכה למעמד הנשגב של שיר העשור של שנות ה80 . למרות שנכתב בשנת 1979 (תקנו אותי אם אני טועה) כמו מלון קליפורניה עשר שנים לפניו , שניכתב בסוף שנות השישים , אבל היה שיר העשור של שנות השבעים . ואז , (באיזה כיתה הייתי ? ח' או ט' ? ) היו כמה בנות , ביום הלימודים שאחרי מיצעד העשור (כניראה קיים איפה שהוא אצל אמא שלי באיזה קלטת) שצעקו במסדרון : we don't need no education! " !!!! 1111 באיזה גיל ווטרס כתב את השיר הזה ? כי גם אני עכשיו חוזר 12 שנה אחורה ~~~~~ (בלופ בלופ בלופ). אולי יותר (אותה שנה סינית ) אני שומע עכשיו כדי להרדם , קלטת מהשנה האחרונה של הביצפר תיכון , 1993-1994 = ויש גם מינואר 1995 . אחרי . עכשיו בדיוק אני שומע את serve the serventsשל נירוונה , הלהקה השניה הגדולה שגליתי , ולקח לי הרבה זמן להטמיע , כי בתחילת שנות התשישעים עוד עיכלתי את הביטלס . את פינק פלויד גיליתי ברצינות , רק בינואר 2001 . מיצטער . ובקשר לפוסט העתידי שלי לגבי המופע של 22.6.2006 . יקח לי עוד הרבה זמן , אם להיסתמך על העובדה שסיפור מהתאריך ה9.4.2006 (לא קשור לקוביין) לקח לי כמעט 3 חודשים לפרסם (סוף יוני 2006) . אז מקווה שלפני ה22.9.2006 אני אפרסם את הסיכום שלי לאירוע החשוב של שנת 2006 . במוסיקה העולמית ? והחויתית הישראלית ? 30/06/2006 09:57:00 עדיין לא עברו 70 וחצי שעות . נכון ? יקפוץ ? או לא יקפוץ ? כי זה מהחודש הקודם . לילה טוב , תעירו אותי כשתזרח השמש .
in the sun I'll b as 1
.