Another Brick pt. 2

זה כמו הסימפוניה ה-9 של בטהובן:

בקטע שהלהקה שרה "ODE TO JOY". קטע מאוד מוכר תווים ספורים שחוזרים על עצמם, קטע מאוד פשוט לנגינה ולהבנה וקליט מאוד. אבל גם אצל בטהובן וגם אצל ווטרס, המוסיקה מאוד עוצמתית ויש בה הרבה כוח ומסר שעובד...

שיר ענק,זה הלהיט הכי מוכר שלהם

אמא שלי שלא ממש יודעת מי אלה פינק פלויד,את השיר הזה היא מכירה...

איילת1974

New member
זה לא שהשיר לא טוב

אני אישית אוהבת אותו. הבעיה היא שהוא הפך לממוסחר ופופולרי, ובאוםן אישי אני לא אוהבת דברים פופולרים. אגב מבין שלושת חלקי השיר, החלק הראשון הוא האהוב עליי. כי הוא (ביחד עם השיר הראשון בפיינאל קט) מסביר את דעותיו של רוג'ר ואת הפיינאל קאט עצמו (הדיסק האחרון והמצויין של הפינק פלוייד).

The Walrus

New member
הסולו גיטרה מציל את השיר

סך הכל יש כאן חומר גלם כלל לא רע (אפילו שהלחן לא מאוד מעניין), אבל עיבוד הדיסקו הורס את השיר לטעמי. סך הכל שיר סביר מינוס. הסולו גיטרה בסוף אדיר.

lilou2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"סך הכל יש כאן חומר גלם כלל לא רע".. חחח חזק הרגתי אותי.. "סך הכל שיר סביר מינוס" עלק מה אתה משחק אותה מנתח סאונד, מבקר מוסיקלי, דבר בשם עצמך ילדון קט

DOCTOR ROBERT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"עלק מה אתה משחק אותה מנתח סאונד, מבקר מוסיקלי, דבר בשם עצמך ילדון קט" חחח חזק הרגת אותי.. זכותו לחשוב ככה, ולא בסדר מצידך לפסול כך את הדיעה שלו.

holo

New member
חמוד חמוד

אבל דווקא עושה רושם שהוא "קצת" מבין יותר ממך בקשר לכל מילה שהוא אומר, ולא גיבובי שטויות. בחיי הייתי בטוח אתה בן 15 (ואני לא צוחק).

holo

New member
כמובן, עד שנכנסתי לפרטים האישיים

והופתעתי...

lilou2

New member
אתה מתכוון בגיל שלך.. חיחי

חדלתי להתייחס לילדים שהדעה שלהם כלכך מושפעת מהגיל.. כמו גם אליך ואם לקחת ללב, כל הגיחוך בא באופן ציני

holo

New member
חס וחלילה לקחת ללב

פשוט היה נראה לי הגיוני שבטח הייתה לך בר מצווה לפי איך שדיברת אליו. אחרת הייתי מוריד עוד כמה שנים טובות

Jude Lennon

New member
לפעמים הדברים הקטנים הם גדולים

הצעה שלי... בלי קשר למקרה, תן צ'אנס למראה הפנימי ולא לחיצוני, תאמין לי זה יעזור לך... ובתור זה שאני מכיר אישית את סוס הים אני מבטיח לך שהוא מבין יותר ממך בכל מה שקשור למוסיקה. בלי להעליב כן? או אולי בעצם עם להעליב...

lilou2

New member
חחחחחח מה אתה קשור..

שוב עוד ילדון "לפעמים הדברים הקטנים הם גדולים.. מראה פנימי וחיצוני.. יעזור לך.. וואט דה פאק מאיפה נחת עליי עם היציאה הזאת חיחי ואם כבר אני מגיב אז אני מודה שנעלבתי.. למעשה אני לא יודע איך אעבור את הלילה..

oribarak

New member
מאיפה אתם צצים?

אנחנו רק נהנים לריב איתכם, זה מוסיף אקשן כן ירבו כמוך.. בביוב..כולירע

למעלה