Life is a Diamond
New member
../images/Emo79.gifand the winners are…../images/Emo79.gif
ראשית, הבחירות היו מאוד קשות רק שתדעו!
למען האמת, היו כמה רעיונות (לא נגיד אילו) שכבר יש אותם בדיסק, ולכן לא הבנות והפקתן ולא אנחנו בחרנו בהם. לעומת זאת, היו כמה רעיונות שובי לב ומעולים, במיוחד -מקוריים. על כן, מגיע להם הפרס והכבוד.
במקום הראשון 1#: מיכל!
במקום השני 2#: נימרוד! השניים האלו זכו בתחרות "מדמיינים תמונה לשיר".
במסגרת התחרות, קיבלו הגולשים רשימת שירים של הדיסק ה- 2 שיצא בהמשך השנה והתבקשו לדמיין סיטואציה מצולמת של חברות הלהקה בהתבסס על שם השיר.
מיכל בחרה בזירת אגרוף, הדיימונד'ז בתור סמל מאבק. בין היתר, היא הביאה רעיון על כך שהשיר "אתה הכוכב" ידבר על כך שיש כוכב אמיתי, (כשבפועל יש רק בשמיים) ויראו מצבה. או לדוגמא בשיר "הייתי שלך" על הכרטיס המעניין בזירת האיגרוף. בכלל, כל הקונספט הוא מעולה ונורא אהבו אותו.
נימרוד בחר את השירים "גן שעשועים" ו"הלב שלי נשבר" אבל זוכה אך ורק על "גן שעשועים" בגלל הרעיון המגניב. הוא הציע לפי דבריו קונספט של באמת גן שעשועים, מלווה בשלכת וחול במינונים קטנים על הבנות. בין היתר הדגיש את הנושא הויזואלי של האיפור והלבוש שמבדילים בין בגרות לילדות. ואף הגדיל ועשה כאשר עיצב עטיפה מדהימה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_93268360.jpg מיכל זוכה בספר המקלדת ובקולקציית הסינגלים של הבנות נימרוד זוכה בסינגל אתה הכוכב ובספר המקדלת ואולי... בעתיד עוד נשמע על כך שאחד הרעיונות שלהם עלה על דף... וזה הפרס האמיתי!
כל הכבוד לזוכים ולמשתתפים!
נתראה בתחרויות הבאות, פה בפורום דיימונד'ז
ועד אז, שיהיה לכם את הכוח לשחק בגן שעשועים נטול שתיקות אחרונות
הערות: 1. נמרוד שלח כתובת מלאה עם שם ושם משפחה לתיבה שלי, כדי שתקבל את שני הפרסים. 2. תודה רבה לבנות, לאומגה הפקות ולמעיין גוטמן המנהלת על הסיוע. אה, וגם כן לכם תפוז - אנשים!
ראשית, הבחירות היו מאוד קשות רק שתדעו!