American Saturday Night

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif American Saturday Night ../images/Emo79.gif

כבר לא יום שישי אז פניתי לבראד פייזלי שיסדר לנו שם חד פעמי לפינה. טופ 5 חפרתם
(521) LeAnnDylan (153) And It Feels Like (152) blah blah story (104) dolytush (104) Guncrazy עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) עקרות בית נואשות (טלוויזיה) טלוויזיה פופ מתופפים כלי נגינה ונגנים סאונד והפקה אמריקן איידול ו-The Voice עשרים פלוס טייק דאת
רוק ישראלי ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת שבוע

שיר חרישה בקאנטרי- Give - LeAnn Rimes Some Days - LeAnn Rimes That's What The Night Is For - Hillary Lindsey Shut Up Train - Little Big Town שיר חרישה לא קאנטרי- My City מכורה מכורה מכורה לשיר הזה!!!#@$ אלבום ישן שעשה קאמבק- שום כלום אלבום חדש שגילתם- לא בדיוק אלבום אבל הורדתי את כל השירים מ-The Voice ו- Platinum Hit מבחינה כמותית זה כמו אלבום
ציטוט השבוע שלכם- לא זוכרת קנית השבוע- חומר לעדשות? אה וכזה מחזיק לאייפון ששמים על היד בהליכות/ריצות ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- את שם וודקה? זו אני צ'לסי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צווארון לבן ופרשיות סמויות! כפרות על עודד פהר! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםם
משהו טוב שאכלתם השבוע- לא משהו מענין במיוחד אבל אני חייבת להזהיר בקשר לסדרת השוקולדים החדים של עלית שמיועדים למקרר. כל קוביה שם זה איזה 50 קלוריות וזה כל כך לא שווה את זה. אחד השוקולדים הכי מאכזבים שאכלתי בחיי. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת נו. איש השבוע שלכם בפורום- דרורית בגלל כל מיני היסטוריות בפורום קרי שקראתי השבוע ונקרעתי מצחוק
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בת דודה שלי שהמליטה בשעה טובה. מסר לאומה- תראו פלטינום היט! תמונת השבוע שלכם- כפרות המלצת השבוע- תראו פלטינום היט! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה