תו השעה 110, תו 5-5

AyeleDance

New member
לא הלכתי לישון, חיכיתי כל הלילה

כבר אחרי הצהריים - איפה התו? :)

תנו לה את הזמן

חברים רויטל מתאוששת מההרקדה אתמול של עמותת חביבה היה מאד מיוחד בגן שמואל אז לא לדאוג זה יגיע

../images/Emo51.gif

אכן, לא הספקתי להכין אתמול את החידה, ומדובר בחידה מיוחדת וקשה להכנה (גם מבחינה מחשבתית וגם טכנית). באמת חזרתי מההרקדה ב- 4:30 בבוקר הביתה, אך ב 10:00 כבר הייתי על הרגליים... רק לא מזמן הגעתי לעבוד על החידה.... זה בדרך, עוד קצת סבלנות, עד השבת זה יהיה.

../images/Emo79.gifחידת "5-5" מספר 7 (תו השעה 110)

לכבוד חידת "תו השעה" מספר 110 הכנתי בסופו של דבר חידת 5-5: בקטע המוסיקלי שבלינק - "חידת חמש-חמש מספר 7" מסתתרים 5 ריקודים שונים, כשניה אחת לכל שיר, שיש ביניהם קשר מסויים. מטרתכם לזהות את כל הריקודים והקשר המשותף ביניהם (לפעמים קצת קשה לעלות על הקשר שמצאתי). כמובן שגם תשובות חלקיות תתקבלנה בברכה (לא פשוט לזהות את כל הריקודים), אך כל המרבה הרי זה משובח. רצוי שהפתרון יכלול את הפרטים הבאים: שם הריקוד, צורת הקבוצה של הריקוד, מחבר הריקוד ושנת חיבורו. שם השיר, התמלילן, המלחין ומבצע השיר. וכל מה שיש לכם להוסיף על כך. את הפתרון יש לשלוח במסר אישי בלבד עד יום ראשון בשעה 23:59.

הקשר בין הריקודים קצת קשה

אך גם לא קיבלתי אף תשובה מלאה עדיין לגבי הריקודים עצמם. אף אחד לא זיהה עדיין את הריקוד הראשון..... אז יאללה... לעבודה...

virgo1978

New member
רמז קטנטן???

רויטל אם כך אולי תתני רמז קטנטן לגבי השיר הראשון-ואז אולי נוכל גם להבין את המשותף בינהם מה דעתך?? רמז קטנטן

AyeleDance

New member
נכון, רוצים קטע ארוך יותר בראשון

בבקשה... ונאמר לי ע"י המנהלת שאני לפחות "קרובה" בקשר לקשר....

virgo1978

New member
לפחות היית קרובה

לפחות את היית קרובה אני נתתי לה תשובות מוזרות(בדיעבד) באותו רגע הן נראו לי הגיוניות לחלוטין

virgo1978

New member
כל הכבוד על ההתקלה

טוב התיאשתי אפילו עם השיר הראשון - אני לא מצליחה להבין את הקשר ממש מתסכל כל הכבוד למי שהצליח

../images/Emo79.gif רמז נוסף בקשר למכנה המשותף

הקשר הוא בין השירים עצמם ולא קשור לריקודים.

../images/Emo79.gif בחירות 2006 ../images/Emo79.gif

אז הנה סיכום חידת 5-5 מספר 7: 1. יד לשלום, מעגל, ישראל שיקר, 1991. מילים: מרטין מוסקוביץ, לחן: מרטין מוסקוביץף ביצוע: להקת תות. 2. בושם צרפתי, זוגות, דודו ברזילי, 2005. מילים: זאב נחמה, לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי, ביצוע: שרית חדד. 3. כל מה שקדם, מעגל, רוני סימן טוב, 1994. מילים: חמוטל בן זאב, לחן: סרזן עקסו, ביצוע: אורנה ומשה דץ. 4. סרט שחור לבן, זוגות, שלמה ממן, 2005. מילים: יוסי גיספן, לחן: רונן ירקוני, ביצוע: אייל גולן. 5. כיוון שאין לדעת, זוגות, אבי פרץ, 1991. מילים: אהוד מנור, לחן: יזהר כהן, ביצוע: יזהר כהן. הקשר בים השירים הוא השורש ב.ח.ר, לכבוד "בחירות 2006" שיתקיימו ביום שלישי הקרוב. ביד לשלום: "ובדרך השלום בחרנו" בבושם צרפתי: "אל תשכח שרק בחרת בי" בכל מה שקדם: "היה לי מה למכור יכולתי אז לבחור" בסרט שחור לבן "זה כמו לבחור בין לחיות או למות" בכיוון שאין לדעת: "כיוון שאת סופנו אנו לא נבחר" כל הכבוד למי שגילתה את כל 5 הריקודים ואת המכנה המשותף:
הורה מיכל
סיון 37 כל הכבוד למי שגילתה את כל 5 הריקודים:
virgo1978 כל הכבוד למי שגילתה 4 הריקודים ואת המכנה המשותף:
AyeleDance - בושם צרפתי, כל מה שקדם, סרט שחור לבן, כיוון שאין לדעת
25 דורית - יד לשלום, כל מה שקדם, סרט שחור לבן, כיוון שאין לדעת כל הכבוד למי שגילתה 4 הריקודים:
A Bi - בושם צרפתי, כל מה שקדם, סרט שחור לבן, כיוון שאין לדעת כל הכבוד למי שגילתה 3 הריקודים:
פרפר צהוב20 - כל מה שקדם, סרט שחור לבן, כיוון שאין לדעת כל הכבוד למי שגילתה 2 הריקודים:
hadas74 - בושם צרפתי, סרט שחור לבן בנים... איפה הייתם השבת ??? האמת... לא בטוחה שההחלטה במי להצביע הפעם יותר קלה מהחידה שלי....

למעלה