תגידו,...

../images/Emo79.gifתגידו,...

יש סיכוי שהיום ישדרו ב"שישי בגאון" את התוכנית שבהם הדורבנים הופיעו?? כי כבר הזהרתי את אח שלי שאני מקליטה אצלו (מה לעשות??, הווידאו הענתיקה שלי נהרס!
) נ.ב: למי שמעוניין, עכשיו ברשת ג' משרדים שידור חוזר של ההופעה של הדורבנים בפתח-תקווה נראה לי...

חדשה כאן- המקום הזה מעולה

נאי מעריצה מטורפת של הדורבנים!! פגשתי אותם כבר 3 פעמים אחרי ההופעה בפרישמן בכפ"ס ובהוד השרון בפארק ארבע עונות... הייתי בהופעה שניצנים.. הם עשו לי שלום מהבמה כל ה-ה-ו-פ-ע-ה!! (לא אני לא באשליות..) מאז לא ראיתי אותך ועכשיו שמעתי את ההופעה רדיו... האתר שלהם נסגר והם לא מופיעים בבארבי בחודש הקרוב באפחד מהם.... שמישהו בבקשה!!!! יגיד לי מתי ההופעה שלהם ואיפהההה אני פשוט חייבת לדעתתת

כתמונית

New member
סיכוי שמיכוי!

שעה וחצי יקרות מחיי בזבזתי בלצפות בערוץ אחד בתכנית עם מלא זקנים שהיה להם סרטן ולא היה דורבנים!! ומה היה במקום?! האחיות פיק והאבא המחלקה גריאטרית שלהם... יששש...

יש לך בעיה עם צביקה פיק?!

איך אפשר שלא לאהוב את הדבר ההזוי הזה? הוא כל כך שולט! צביקה רולז. ואני אומרת את זה בשיא הרצינות עכשיו- צביקה פיק מוכשר. זה שהוא מוזר זה סיפור אחד, אבל לבנאדם יש כישרון מוזיקלי.

כתמונית

New member
עזבי אותי...

זקן מוזר וממורמר.... השירים שלו? בסדר.. לא משהו... אבל הוא?! דביל שיוצא עם בנות בגיל שלי!! היית רוצה לראות אותי עם צביקה פיק??!! (לא שהוא ירצה כי אני לא בלונדינית כוסית...אבל זה מה יש..)

../images/Emo79.gifחחחחחח...

צודקת! תארו לעצמכן ארוחת ערב שבה אתם מראות להורים שלכם את החבר החדש שלכן. יום שיש, ההורים יושבים סביב השולחן, אתן נכנסות "אמא, אבא תכירו, זה החבר החדש שלי. קוראים לו צביקה. בבבבבבעעעעע......

lirazbarbie

New member
דוגרי

וגם אני רצינית רק חבל שהוא לא העביר את זה לבנותיו לא מספיק שהן שרות עם פלייבק והוא קופץ להתחלה למה לשיר בו בעת במקרופון בית אחר ואז כשאת שומעת את עצמך שרה שני בתים שונים בו זמנית לצחוק במבט מלא מבוכה לקהל? *ניצנים*

כן...זאת היה פאשלה מוזרה...

והקטע זה שעל הבמה היה איתן בסיסט וגיטריסט...לקישוט! אם הן רצו לעשות רושם של בלי פלייבק הן היו צריכות לחשוב על זה שיש להם בשירים גם מתופף וקלידן...

efratushke

New member
אבל!!!! אורי אמר

שהן שרות בכל זאת.. הן לא עושות עם השפתיים... יש להן כוונות טובות!

lirazbarbie

New member
אני עדיין לא מבינה

איך באו לשם מלא בנות בשביל רוני/פיק/גבסו כמעט נחנקתי מאנשים ואז כשהתחילה ההופעה כבר היו פחות אנשים מוזר??!!??

כתמונית

New member
את האמת ששמחתי

מזה שאנשים הלכו! שילכו! מי צריך את הילדות הקטנות והמפגרות האלה שלא מבינות כלום במוסיקה וחושבות שרוני זה איכות... אבל הייתה הופעה כזאת טובהההה!!!

lirazbarbie

New member
כן נהנתי

לא הכי נשמתי אבל היה כיף חוץ מזה שחשבתי שההופעה נגמרה ומלא אנשים יצאו החוצה אז יצאתי ופתאום אני שומעת שיר (כבר לא זוכרת מזה היה) לקחתי תא חברה שלי ורצתי שוב לבמה

לי זה דווקא יצא טוב...

יותר קל לדחוף מעריצות של רוני כדי להגיע קדימה!
סתם סתם...ת'אמת אני באמת הייתי מקדימה (באמצע ^_^), אבל בכות חברה שלי שרצה במהירות האור ברגע שנתנו להכנס לאיזור של הבמה... ולידי היה ערס נוראי שהטריד ילדה מסכנה שבאה רק לראות את גבסו
ואז הלשנתי עליו לשומרים והוא עזב אותה
רק אחרי זה פחדתי שהוא יחזור להתנם בי...חחח

למעלה