תביא משפט

A N I g M A

New member
../images/Emo79.gif תביא משפט

שיר השבוע: בשבילך למי שלא זוכר - תבחרו שורה או בית מהשיר, ותסבירו למה דווקא את השורה/בית האלה. אפשר גם לפרש אותם, אם בא לכם.

TEENAGER1

New member
חח בקושי יש משפטים בשיר הזה ../images/Emo6.gif

אבל זה מאוד ברור בשבילי- "אם הייתי נר להאיר לך בלילה" יש אנשים מסוימים שאני מרגישה כלפיהם ככה.. לדוגמא, יש לי חברה שעברה עכשיו תקופה ממש קשה, אני לא אפרט... וממש הרגשתי צורך לעשות משהו, כל דבר, רק שיהיה לה יותר טוב..

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

"אם הייתי שיר היית איתי לבד ריח ישן שחוזר עכשיו"

B l a c k tears

New member
נמנמנמ.

"אם הייתי שיר היית איתי לבד" וכמה שזה הממ..פשוט קצת נורא אהבתי שהוא אומר "ליבי בלבך".

darling2

New member
../images/Emo68.gif

"אם הייתי גלגל להסתובב אחורה.." כי יש פשוט הרבה סיטואטיות שהייתי רוצה לסובב את הגלגל אחורה.. השיר הזה מדהים! הלחן משתלב עם הקול של אביתר מושלם

טוב, סיפור מצחיק...

"אם הייתי נעל, הייתי מגף או כפכף" מהרגע הראשון המשפט הזה שיגע אותי... ממש חיפשתי משמעות... זה מטומטם אבל הגעתי עד למקורות בתנ"ך כדי לנסות להבין את המשפט הזה כי חשבתי שאולי שם אני אצליח למצוא איזושהי משמעות נסתרת... גייסתי אנשים, שאלתי מביני דבר, הלכתי רחוק ו... חזרתי לנקודת ההתחלה
אין לי מושג מה משמעות המשפט הזה ואם בכלל יש לו משמעות איפשהו... ממש מעניין אותי על מה למען השם הוא חשב כשהוא כתב את המשפט הזה... ואולי, כהרגלי, סתם הלכתי רחוק מדי וזו סתם איזו בדיחה פרטית מאיזו שיחה שהייתהנ לו עם מישהו/י והסתדרה לו בשיר... אין לי מושג.. בכל אופן, בגלל הסיפור הזה והעובדה שהמשפט הזה העסיק אותי המון בחרתי דווקא בו... לילה טוב לכם.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מממ../images/Emo141.gif

תנ"ך? אכן הלכת רחוק אולי מגף מסמל חורף, וכפכף קיץ...אז לא יודעת משו מטאפורי לעונות. לאדעת

../images/Emo4.gif

ואז מה זה אומר
אם הייתי נעל הייתי מתאים לקיץ או לחורף
חשבתי על זה אבל... לא יודעת, זה פשוט לא מסתדר לי... [כמו כל שאר אלפי ההשערות שהעליתי/ העלו בפניי...]

TEENAGER1

New member
גם אותי! ../images/Emo6.gif

אמנם לא יצאתי למחקר מעמיק בעקבות המשפט
אבל גם אותי זה שיגע... מאיפה הוא הוציא את המשפט הזה?!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שלי../images/Emo141.gif

"בשבילך, בשבילך" נו לשום שורה אין משמעות בלי השורה החזקה הזאת הכל בשבילה נווו......וואי נכון יש את המקרים שאתם חושבים "וואי איזה שיר יפה הייתי מתה שאהוב ליבי ישיר/יקדיש לי אותו..."- אצל אביתר זה כמעט כולם!
כולל זה

למעלה