שעון רץ

../images/Emo79.gif שעון רץ

ואיש לא ישאל אותי כשאקום בארבע אחר הצהריים מה יהיה איתי ושחבל על החיים שלי שיש לי פוטנציאל כלכך גדול השעון יתקתק רק בשבילי או כך לפחות נדמה ואת הגבר שלי כשיהיה כזה אזמין אם ארצה לכוס קפה לא אצטרך לדאוג שמא מנוחתו של מישהו מכם מתערערת בגלל מעשיי או העתיד הקשה המחכה לי לא תנוח ידכם על כתפי או ראשי עת אקרא עיתונים של שבת ולא אשמע סיפורים נוספים על מה שאירע במשרד יהיה לי עולם ומלואו חופשי ומבוסס בכוחות של עצמי וילד אחד עמוק בתוכו שמבקש אתכם כאן ועכשיו לידי

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מיכאל

אני אוהבת מאוד את הסגנון כתיבה שלך אבל את זה אתה יודע כבר טיפה כאב לי לקרוא את זה נדבר על זה כבר מתישהו.

:) אני באמת יודע.. בכל זאת שמח שאהבת גם את זה

מצטער שכאב לך לקרוא את השיר.. תספרי לי בהזדמנות הקרובה למה (אם תרצי).

איי זה עצוב ../images/Emo7.gif

זה אשכרה עושה לי עיקצוץ רע בלב.. מה קרה אח שלי??
יאאא מרוב שזה כזה טוב אני מרגיש לא טוב
ושוב הבית האחרון הוא שהכי נגע לי... לא יודע למה כל הבתים האחרונים דווקא בכל השירים שלך הכי נוגעים לי.. כאילו אתה בכוונה מסיים את השיר ומשאיר לנו הרגשה של וואווווווווו....
זה טוב... "יהיה לי עולם ומלואו חופשי ומבוסס בכוחות של עצמי וילד אחד עמוק בתוכו שמבקש אתכם כאן ועכשיו לידי"

שמע,

מתישהו בצעירותי כשעוד היו לי תאי מוח בראש וכאלה, אז גיליתי את עברי לידר והיו לי שיר אחד שממש אהבתי - "לאונרדו יודע" וחשבתי שזה שיר מאוד עצוב על אדם שבורח מלחיות את החיים שלו וחי במקום אחר כל הזמן שיש לו מה לתת אבל לא יודע איך והרגשתי שזה עליי ושזה שיר נורא עצוב אבל זה גם עזר לי בתקופות קשות לשמוע אותו והתחלתי לאהוב בשלב מסויים את המנגינה ואת הזמר עוד יותר אז זה הפך לסתם שיר שאני אוהב ובהדרגה עדיין זכרתי שהוא עצוב ולמה אהבתי אותו פעם אבל פחות ופחות התחברתי ללאונרדו כי הרגשתי שאנחנו כבר לא אותו דבר נראה לי שאם אני אמשיך לחפור אני אאבד את הפואנטה.. בכל מקרה, מה שרציתי להגיד זה שאם התחברת לשיר אז לא משנה אם הוא עשה לך עצוב, העיקר שזה עשה לך משהו (וזה כבר עושה לי טוב כי זה אומר שהיה משמעותי לכתוב אותו.. גם אם זה לבנאדם אחד או שניים..) ויכול להיות שיום אחד תסתכל עליו ותראה בו גם צד שמח.. זתומרת אני כשכתבתי אותו התכוונתי לשלב שמחה ועצב מעורבים ביחד אבל בעצם זה לא משנה, כי מה שחשוב זה מה שאתה הבנת ממנו.. תודה רבה על מה שאמרת על הבתים האחרונים :)

π

אני תמיד מתקשה בלהגיד מה אני חושב על כתיבה של אחרים,לטוב ולרע. במקרה הזה (לטוב)- אני יודע שזה טוב וזה מזיז לי משהו בפנים אבל אני לא יכול לברור את המילים שיגידו באמת מה שאני מרגיש, נראה לי שכל דבר שאגיד יהיה תפל מידי ולא יעריך את השיר כמו שמגיע לו. אז קראתי אותו שוב ושוב אתמול ושלשום והיום ועדיין לא הצלחתי, אז פשוט אגיד את מה שאמרתי וזהו.

למעלה