שנה חלפה...

אני

שנה של סוף שכולו התחלה שנה של עצב דמעות וגעגוע למשהו רחוק שנה של שינויים של מחשבות ותובנות שנה של עצמאות של לקיחת אחריות שנה של אהבה חדשה יואו כל כך הרבה דברים בשנה אחת..... מאחלת לבת שלי , לעצמי, ולכל היקרים לי את הכי טוב שבעולם שנה חדשה ונפלאה יוני יולי

טוב, אני אתחיל../images/Emo70.gif

השנה הזו התחילה אצלי ב-21/1 ביום חורפי בירושלים על מדרגות הרבנות- שם קיבלתי תואר משוחררת על תנאי ל-3 חודשים. ב-19/4/07, יום הנישואים האזרחי שלי, חגגתי במלון בניו יורק- יומיים לפני עלייתו של הפורום לתפוז. ב-26/4, יום הפתיחה הרשמי של הפורום הזה שאני כ"כ אוהבת... ואז התחילו המפגשים, ומפגש אחד הוביל לשני, והופ, באוגוסט גם הצטרף בן זוג
ועם הרוח החדשה שמנשבת לי במפרשים, גם עברתי לפינה משלי- ליחידת דיור, אמנם מאחורי הבית של אמא, אבל בפרטיות נפלאה. השנה החלטתי מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדולה, וגם לקחתי החלטה שלקחה לי המון זמן והתפטרתי מהעבודה, ובכלל, היתה שנה מדהימה מאין כמוה, והלוואי שהשנים הבאות ימשיכו בקו החיובי הנפלא הזה (מינוס הגירושים, כן? הספיקה לי פעם אחת
)

את מדהימה ../images/Emo24.gif

את הבמאית של השנה המופלאה הזו שעברת, ואת פשוט נהדרת. אוהבת אותך וגאה בך ושמחה בשבילך

Rtitan

New member
אני,... לא בטוח שלזה הכוונה - אבל שיהיה../images/Emo152.gif

אף פעם לא הבנתי את הבלגאן שעושים מראש השנה - לא רק ראש השנה האזרחי, כל ראש שנה. גם ימי הולדת הם חידה בעיני, למרות שאני כן מאלו ששמים לב לימי הולדת ומקדישים להם תשומת לב מיוחדת, כי יש בזה משהו שאומר "חשבתי עליך, את/אתה יקר/ה לי..." אבל מה העניין עם ראש השנה - כל מה שזה אומר, הוא שכדור הארץ חזר שוב לאותו המקום (כמעט, נו... חסר קצת - על זה מחפים כשדוחפים 29 בפברואר כל כמה שנים...). יום שלישי יהיה המשך ישיר ליום שני שהיה לפניו - זה שאנחנו מחליפים ספרה בתאריך - זה כולה זכר לבבלים שהחליטו על שעון לפי בסיס 60, ליוליוס קיסר שנמאס לו לוח שנה שלא על שמו. לפחות היו קובעים את ראש השנה שיהיה בדיוק ביום שבו אנחנו הכי קרובים/רחוקים מהשמש - אפשר להבין, סיימנו מסע, מתחילים מסע חדש - אבל העסק נראה לי תלוש מכל מציאות הזוייה שהיא. אז נכון שמעבירים ספרה בתאריך - אבל לעשות סיכומים? למה? שום דבר לא הסתיים - ביום שלישי בבוקר, נקום עםן המשך החיים שעצרנו ביום שני בערב, אז אין מה לסכם. החיים הם מארג ארוך וסבוך של אירועים שמסובכים זה בתוך זה כמו צמה של ספגטי - כל תהליך מתחיל מתישהו, נמשך פרק הזמן שהוא נמשך, ומסתיים כשהוא מסתיים... הזמן בכלל, הוא משהו הרבה יותר סבוך ממה שנדמה לנו - בעיקר החלק הפסיכולוגי שבו. ואחרי כל זה - שתהיה שנה טובה...

שנת התקיעות

דיברתי אתמול עם חבר שלי על זה שב 2008 אני אמצא את אהבת חיי
האמת?! בשנת 2000 היינו בטוחים שמצאנו אחד את השניה, והרגשתי כל כך ממוזלת, שזה קרה בגיל צעיר...
אז אני קצת סקפטית, אבל אני אנסה השנה לעשות יותר כדי שזה יקרה, כי השנה, בכנות, שללתי, דחיתי, הייתי פסיבית ומתנגדת. כנראה שלא הייתי מוכנה עדיין להיכנס שוב לקשר... אז זו הייתה שנת התקיעות. ומצד שני - אוהבת את עצמי שוב ומאמינה בעצמי שוב, ומקווה שיחזור להיות טוב. מישהי אמרה פעם ש"בסוף יהיה טוב". אני רוצה שזה יגיע כבר. שתהיה שנה טובה לכולם

רק שיר

New member
השנה שלי../images/Emo133.gif

2007 היתה שנה הכי סוערת מבחינה רגשית - לטוב אך בעיקר לדברים הפחות טובים: ניסיתי בעיקר להתגבר על מכשולי השנה החולפת והיו הרבה.. עברתי דירה פעמיים -בשנה אחת עם שני ילדים ושני גנים שונים.
עזבתי מקום עבודה . ואוטוטו 2008 - כל כולי אופטימית ופנויה לדברים הטובים שמצפים לי.
מצפה לתפקיד חדש ונחשק. מצפה בקיץ לעבור לדירתי החדשה באיזור יפהפיה. מצפה לחיים שקטים מבחוץ אך סוערים מבפנים
מצפה שאותו אחד שצלח את קיומו איתי ב- 2007 , ידע שיותר גרועה מזה 'היא' לא יכולה להיות
אלא רק יותר טובה.

אותו אחד

התחבר אלייך ביותר ממובן אחד
מי אמר למי 'לעולם לא נעזוב אחד את השני?' השלמה הדדית בדרך לשלמות
מכל ה-

למעלה