שלום! לא מצאתי אותכם אז שיהיה.... תיכנסו בבקשה לקישור... תודה.
ח חני השמנה New member 31/5/06 #1 ../images/Emo79.gifשלום! לא מצאתי אותכם אז שיהיה.... תיכנסו בבקשה לקישור... תודה.
נ נ ו נ י י י י New member 31/5/06 #2 ../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני שונאת את הוטטטטטטטטטט שלא יורידוווווו
../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני שונאת את הוטטטטטטטטטט שלא יורידוווווו
ק קלמנטינה מיכל New member 31/5/06 #3 ../images/Emo220.gifגאד../images/Emo122.gifאני סתומה עם תעודות בכל מקרה, איפה הקישור?
G g a l4 New member 31/5/06 #5 ../images/Emo7.gif "חובבי טלנובלה בע"מ-שימו לב.זהו,זה הסוף בעוד שבועיים הכל נגמר. נפרדים מטלנובלה בע"מ.קחו שבועיים אחרונים להזיל דמעה עם הטלנובלה הגדולה של שנה שעברה!"
../images/Emo7.gif "חובבי טלנובלה בע"מ-שימו לב.זהו,זה הסוף בעוד שבועיים הכל נגמר. נפרדים מטלנובלה בע"מ.קחו שבועיים אחרונים להזיל דמעה עם הטלנובלה הגדולה של שנה שעברה!"
ט טלי לשלטון New member 31/5/06 #7 ../images/Emo80.gifמה???../images/Emo7.gif אוףףףףףף../images/Emo7.gif שלא יורידו את זההה
נ נאאאטלי New member 1/6/06 #8 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif
מ מ ו ג ה New member 1/6/06 #10 טוב. אין מצב!../images/Emo7.gif אני לא יכולה בלי זה, הרי הנחמה שלי שהסדרה נגמרה היה הויאודי..שאני תמיד אוכל לראות שם!!!! אין מצב...אני מאיימת על הוט נראה לי! בשיא הרצינות
טוב. אין מצב!../images/Emo7.gif אני לא יכולה בלי זה, הרי הנחמה שלי שהסדרה נגמרה היה הויאודי..שאני תמיד אוכל לראות שם!!!! אין מצב...אני מאיימת על הוט נראה לי! בשיא הרצינות
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 2/6/06 #13 לאאא קטעים של שונייבב../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif שונאת אותם
Y yaki123 New member 2/6/06 #14 ../images/Emo2.gif!! כולם להזמין פרקים../images/Emo70.gif ככה הם ייראו שלא כדאי להוריד תזמינו לפחות 10 פרקים ותצאו אם בא לכם..העיקר שתזמינו
../images/Emo2.gif!! כולם להזמין פרקים../images/Emo70.gif ככה הם ייראו שלא כדאי להוריד תזמינו לפחות 10 פרקים ותצאו אם בא לכם..העיקר שתזמינו