שיר פרידה

../images/Emo79.gifשיר פרידה

אני בחורה של שירים ישראליים. בחורה של מילים. אוהבת מאוד מוסיקה ישראלית מכל מני סוגים. זוכרת מילים של די הרבה שירים - חלק ככה, בראש. חלק כשהשיר מתנגן צפים בצ'יק. אתמול בלילה שמעתי שני שירים שהם ממש שיר פרידה. הראשון - של אפרת זילברשץ. ביצוע ולחן של דנה ברגר. בוכה לך. ..."ואחרי שהכל נאמר והבטחתי שאוהב אותך לנצח או אולי עד מחר, אוכל לוותר ולראות אותך שוב..." מאוד מזכיר לי את הפרידה שלי מהאיש. כשהכל מאוד נקי - מדברים, מדברים, מדברים. נפרדים מתוך הבנה והבטחה לקשר חברי לנצח. השני - מילים של אריק ברמן. ביצוע ולחן של מירי מסיקה. עכשיו אתה חוזר בחזרה ..."מאוד אוהבת, לא זאת השאלה אתה מבין נכון, אני לא יכולה שוב לתת ללב שלי לחטוף ממך כזאת סטירה אז עכשיו אתה חוזר בחזרה..." היה לי קצת קשה להחליט מאיזו נקודת מבט הוא נכתב - של בת הזוג או של הילדה. בכל מקרה, למרות האובר דרמטיות שבו - הוא מאוד מפלח. יש לכם עוד שירים כאלה? (אני רק כותבת את השאלה וכבר צף לי בראש עוד אחד. אם לא יוסיפו אותו - אני אעשה את זה מהעבודה). יום נעים

שיר הפרידה שלי הוא עצוב

מילים: תמר גלעדי לחן: אריאל הורביץ "שנינו ישבנו לצידה ובלי מילים החזקנו בידה כמה שנים היא רעדה והאהבה מתה"

עוד כמה:

וידוי (המדהים) של אלכסנדר פן "...וקינאתי לך ובחושך ארבתי ושנאתי לך ועד דמע אהבתי וביתנו שמם מחיוך ומצחוק..." שיר האישה הנבגדת האלמותי של דני רובס - שחררי אותו. "...באמצע האפור הזה, מגע כזה, אז מה הפלא, שהוא הלך איתך, אבל כשישבר את לא תדעי איך לשכך את כאביו, הוא יחזור, הוא מוכרח..." ומנגד - אל תעזבי אותי עכשיו (גם של דני רובס. איזה אלבום מעולה זה!) "...על קו החוף עמדת בוכה, מלוחה כמו הים (ומתנפצת מול גליו) אם את תלכי ממני כל מה שבנינו לנו יהיה לשווא אל תעזבי אותי עכשיו..."

mr_lonely

New member
פרידה

הבזקים של תמונות, רסיסים של זכרונות מרצדים כך ברצף, מכים ללא הרף. רטט קולה עוד מהדהד, חיוך שבעיניה עוד מלטף. הלב מסרב לקבל את שהמוח כבר יודע...

felka

New member
השיר הזה הוא טרגיקומדיית מתח../images/Emo8.gif

אכלה שיר

mr_lonely

New member
שיר פרידה

"זה שיר פרידה אז בואי רק אמרי שלום אני אומר תודה ואת יודעת שחלום סופו להתגשם...." זה ? זה "שיר פרידה", שר במקור אריק סיני

r e d h e

New member
לגבי השיר המקסים שמירי מסיקה שרה...

הוא דוקא שיר שבת שרה לאביה, נשמע קצת מוזר, אבל זה דיי ודאי, נסי לקרוא שוב את המילים

למעלה