שיר נושא

../images/Emo79.gif שיר נושא ../images/Emo41.gif

בכל שבוע אני אפתח שרשור חדש עם נושא חדש. כל שעליכם לעשות הוא להביא לי (כתגובה להודעה כמובן) כמה שיותר שירים באותו נושא שנתתי.
נסו להביא לי כמה שיותר שירים בעברית! (כי זה יותר מאתגר
). אם יכנסו מספיק שירים בעברית אני פשוט אתעלם מהלועזיים ואחשיב רק את העבריים. אם לא, אז לא
לכן כדי לכם לחשוב טוב על כמה שיותר שירים בעברית. נסו להיות מקוריים! כאשר השרשור התעופף לו מהפורום (לעמודים קודמים) אני אפתח מאמר חדש עם רשימת כל השירים שניתנו לי, בסוף המאמר יוכרז כמובן מי הוא מלך הפורום (שקיבל את
המלוכה לנושא זה). וכמובן אני אעלה הודעה רשמית שמכריזה על המלך. זכרו - כמה שיותר שירים בעברית ורק שירים בנושא שנתתי. נושא השבוע הוא - מלחמה. יאללה...לעבודה!
אמיתי טויטו.

*-*SUNSHINE*-*

New member
כמבון שאי אפשר בלי...

"חורף 73"-להקת פיקוד...לא זוכרת... "שתי אצבעות מצידון" "הנסיך הקטן מפלוגה ב´"-הכבש השישה עשר<גידי גוב> זהו להפעם -שני-

חייבים עברית??????????

אוקיי, אם עברית אז "יורים ובוכים" - נורית גלרון אבל שיר האנטי מלמה האולטחמטיבי - נו, יש שניים: War is over, merry Christmas וגם All we are saying - give peace a chance שניהם של ג´ון לנון-אונו והפלסטיק בנד. סוזן

אם יש באנגלית...

אז גם טוב... פשוט במידה ויכנסו הרבה שירים עבריים, אז אני לא אחשיב את הלועזיים...

אהההה........

שיר לשלום. (זה מדבר על מלחמות... אנשי הדממה (או איך שקוראים לזה... נו.. אנשי הצפרדע אנשי הדממה, איש לא ראה איש לא שמע...) עד שיהיה טוב, אורי אור, zombie-cranbreis (זה מדבר על מלחמת אזרחים) זהו כאן המוח שלי נעצר...
חולת נפש

rshilkrot

New member
זה קל...

למישהו יש דיסק של שירי להקות צבאיות? "אנשי הצפרדע" (אני מניח שלהקת חה"י) "פרחים בקנה" - להקת פיקוד צפון "הו רב חובל" - מיכל טרבלסי "לילה שקט" (עבר על כוחותינו בסואץ)- מאיר אריאל "תת-מודע זמני" - מאיר אריאל "בלדה לסוכן כפול" - משינה אבל נראה לי שהנושא הזה כבר היה...... השירים מוכרים

איך היה הנושא....

אם כולה היה נושא אחד (אהבה....) פירסמתי את הנושא מלחמה כבר אבל אף אחד לא נענה כי כנראה יש לכם בעיות עם המסרים, אז חזרתי למתכונת הראשונית...נראה שזה עובד
Keep up the good work!

חולוני

New member
Guns N´ Roses - Civil War.

System Of A Down - War Black Sabbath - War Pigs Slayer - War Ensemble Rage Against The Machine - War Within A Breath Pink Floyd - The Dogs Of War Bob Dylan - Masters Of War The Cardigans - War Pantera - Mouth Of War Belle & Sebastian - I Fought In A War The Offspring - Jennifer Lost The War John Lennon - War Is Over Black Flag - My War Def Leppard - Gods Of War Cranberries - War Child Blind Guardian - Another Holy War Neil Young -War Of Man Kiss - War Machine

SMILE 4 NOTHING

New member
אז,אאאהה...

אני לא ממש נזכרת אבל- בחצי הלילה,הם קמו.... אני ואתה נשנה את העולם(כן,כן) השמש תידום... וSORRY שלא רשמתי ת´שמות של השירים...אבל בטח הבנת כבר למה התכוונתי.

Lee Tergesen

New member
My Two Cents...

אממ.. אני לא יודע אם זה חוקי, אבל אני חושב שהשיר War (What Is It Good For) שמבצע אותו, אם אני לא טועה, הבוס, ברוס ספרינגסטין, יותר ממתאים למטרה.

FaithNoMore

New member
הדבר הראשון שעלה לי בראש

masters of war של דילן בטח כתבתי את זה עם טעויות כתיב יש לי בעיה קטנה בכתיבה תזכרו את זה לפעמים הבאות דרך אגב יש לשיר הזה חידוש מ-ד-ה-י-ם של pearl jam

rizla

New member
נקרא לזה חלק ראשון

שב"ק ס - המדינה בלהבות ארקדי דוכין - טמבל כל שירי המחזמר מאמי שלמה ארצי - לילה לא שקט שיר אחרי מלחמה - כל מיני ביצועים (שווה לפחות 3 נקודות...
) יהורם גאון - בלדה לחובש. דני רובס - מחר הוא יחזור (שנכתב על מלחמה לזכר אח שנפטר מסרטן) אביב גפן - כל מיני שירים (בלה בלה בלה ....מלחמה...אני ואת....ואמא...מלחמהבלה בלה בלה...ואני....ואני..בלה בלה...מלחמה...) להקות צבאיות שרו הרבה שירים על מלחמה ושלום לדוגמא: "פרחים בקנה ובנות בצריח, ישובו לעיר חיילים בהמון" . אז בנות בצריח כבר יש אבל "פרחים בקנה"? הפרחים בקנה היחידים שאני מכיר לא הולכים כל-כך טוב עם צבא... יובל בנאי - 82 בגבעות של ביירות (נדמה לי שמישהו ביקש בפורום משהו ל לבנון, אז זה זה.) יהודה פוליקר - אפר ואבק. האלבום הנמכר ביותר בישראל. השואה כסיוט משותף של שני אנשים, פוליקר ויעקב גלעד, שכווולם קנו אבל בודדים מקשיבים לו. אורי בקרוב המחקר:לאן נעלם הנקודה-פסיק (;)

had11

New member
כמה דוגמאות...

פוליקר-יורם שלמה ארצי-חום יולי אוגוסט סי היימן-מלחמות להקת ארבע אוקטבות-דמעות של מלאכים

למעלה