שיר נולד

../images/Emo79.gifשיר נולד../images/Emo79.gif

אוקי אז איפה כל אחד יושב
מה אתם חושבים שיהיה במופע
מה הציפיות
מי שהלך היו אכזבות
אוקי אז אני הולכת ביום שישי הזה
ואני יושבת בשורה 2 מול הבמה
[טפו טפו טפו....] אני מקווה שיהיה מופע מדהיםםםםםםםםם וכמובן אני אביא מלאאא תמונות [אני מקווה]
מה איתכם
ירדן

חוויות משיר נולד !!

במילה אחת-מדהים ! אז בהתחלה חיכינו איזה שעה ובדקו לנו איזה אלפיים פעם את הכרטיס לפני שאנחנו נכנסים . שנכנסנו התיישבו והיה הפירסומת של אגם לסקצ'רס על המסך חח ! התחיל המופע והתחלתי להרים תשלט וזה ובקושי הקשבתי למופע .בהפסקה שאלתי אם מישו מהמאבטחים יכול להביא לאגם תשלט שלי אבל כולם אמרו לי שהם יזרקו תשלט וחבל..מניאקיםםם . אז חזר מההפסקה המופע היה יפה בטירוףף ואז אגם שרה את "לו יהי" וזה היה פשוט מדהים..כמעט בכיתי . אז בקיצקץ חצי מהמופע רק הרמתי תשלט חחח . בסוף שהיה את השיר "מוזיקה" כל הכוכבים נזכרו להגיע לכיוון שלנו ומי שמאחורי אומר לי כזה "תרימי גבוה!" חחח ואני כזה מרימה תשלט ושרה את השיר , יכול להיות שאגם ראתה את השלט ויכול להיות שלא. אבל זה לא הסוף : אני כזה עוצרת ליד המוכרת של הDVD והדיסקים וזה אז היא אומרת לי כזה "על מי השלט" ואני מראה לי ואומרת " אהה אגם" ואז "את רוצה שאני יביא את זה לה ?" אז אני אומרת לה כן אבל בודקת שהיא באמת תביא ולא תזרוק כמו שהמאבטחים אמרו . אז היא אומר שבטוח היא תביא וזה ושאני ארשום מאחור תמס' פלא שלי ואיזה משו בשבילה אז היה לי בתיק עט [ידעתי שאני אצטרך עט אז לקחתי לפני שנסענו למופע] וכתבתי לה "אני אוהבת אותך מאוד , שלי" ואת המס' . השלט יגיע עוד היום ישששששששששששששששש כנראה שהיא כבר קיבלה או תקבל בסוף היום . *מאושרת* !!!

מי היה פה בשיר נולד?

מישהו מפה היה בשיר נולד????? אני הייתי אתמול!!!! נ.ב למישהו יש פה מסנג'ר או איי סי קיו??

מחר

שורה 4 [גם טוב] לפי מה שאמרו אגם שרה מדהים ואני מאמינה ובטוחה !!! אני מקווה שמחר ישר שאני אחזור אני אפתח את כל התמונות .

אביחי 33

New member
שלי אני שמח בשבילך מאמי../images/Emo13.gif../images/Emo137.gif

אני אוודא בשבילך אם השלט הגיע
כל הכבוד על היוזמה

אייללוש

New member
אנשנושים יש בעיה קטנה../images/Emo70.gif

המחשב הדפוק שלי לא מסכים לי לשלוח את התמונות אז מ שיכול שיש לו מסן{הכי קל}שאני ישלח לו{ל2 המינים אבל נכתוב בלשון זכר...}ואז הוא ישים בשרשור ההוא את התמונות שלי....צלמתי כמהבשביל לשים פה אבל אי אפשר אז מי שיכול שיצור קשר במסן
ואם אתם רוצים כתוב בעולם שלי את הכתובת של המסן שלי....

למעלה