שיר טיול

A N I g M A

New member
../images/Emo79.gif שיר טיול

לאדעת מה זה. סתם טופיק, כי מותר לי. אני מנהלת דיקטטורית וקשוחה.
חזרתי היום מהנסיעה שלי לצפון. היה ממש סבבה. לקחתי איתי את "שיר טיול" כדי שלא יהיה משעמם בנסיעה. זו לא הפעם הראשונה שאני שומעת את האלבום, אבל אני מודה שלא ממש טרחתי לבדוק אותו לעומק.. להקשיב לו כמו שצריך. האלבום מאד שונה מהאלבום הראשון ומכל דבר אחר בעצם. אוח, כמה שאני מיינסטרים. שמתי לב ש"בראשית" מאד.. המ. יש בו דברים שלא שמתי לב אליהם. כמו שאביתר שר שם קצת כמו ילד שקורא את הדרשה שלו בבר מצווה. הוא נשמע קצת ילדותי. זה התקשר לי לשיר, "בראשית". התחלה כזאת. אהבתי
את אמביציה אני ממש ממש אוהבת. יש שם קול כזה שנשמע כמו אבן נופלת או משהו כזה נופל ומתגלגל ממש לאט. שיר טיול נשמע כאילו אביתר הולך בג'ונגל ושר. זה אלבום שיש בו תמימות מסוימת, תחכום וגאוניות. תשמעו, לגלות את אביתר בנאי מחדש - זה הכי כיף שיש בעולם. אני ממליצה לשבת ולהקשיב לאלבום של אביתר אחרי איזו הפסקה ממושכת. זה ממש מגניב

וואו מותק...

הצתה מאוחרת משהו, לא
חוסר אחריות מזעזע לדעתי...
בתור מנהלת את יודעת... רק עכשיו, אחרי 6 שנים תמימות [כמעט 7 אבל אני עושה לך הנחה...וחוץ מזה מי סופר
] זה אלבום קשה לעיכול ללא ספק... אבל 6 שנים??? הגזמת פראית
ולהזכיר את "שיר טיול" בלי להזכיר את "דיו" ו"מחשבות" זה לדעתי גם בושה וחרפה... [אבל זו רק אני...] טוב נו, אל תכעסי עלי פשוט לא ציפיתי... ולגבי כל שאר הדברים שאמרת אני מסכימה בגדול... "בראשית" אכן שונה לחלוטין מאביתר של היום... והאלבום כולו שונה לחלוטין מאביתר של האלבום הראשון... כנראה שהוא התעורר והתפקח מאז [יש שאומרים אפילו שהוא מימש את הסיכוי שלו להינצל...
]

MikeY fReAk

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

אני קוראת לכל המטבעות והשטרות שקיימים בקריאה נואשת - בואו אלי!!
אוח:( אמנם יש לי רשימה לא ממש ארוכה, אבל כל דיסק זה לאסוף איזה 50 שקלים, והכל מאגורות/חצאי שקלים/שקלים שאני מוצאת בבית/רחוב

למעלה