שיר אהבה ב
אנשים

נכון ישלו פנדה לבנה ?

האוטו יענו ..: D אז דודה שלי ראתה אותו יוצא עם האוטו ניראלי שאבא שלו נהג , חח והחלון היה פתוח והם עצרו עם האוטו אז דודה שלי ניכנסה לתוך החלון ונתנה לו נשיקה D ;; איזה אושר היה עליה ,D:

נראלי זה האוטו של ההורים שלו O.O

אינלי שמץ. יא חח כיפ לה , וגם לי כיף D = כי אני גם חיבקתי אותו וקפצתי עליו XD סתם מה אני מתלהבת... D = בע"ה עוד מעט הוא יתקשר אליי
.

כן כי כתבתי לו מכתב :] וקניתי לו צמיד כזה כמו

שיש לו, למזל . והשארתי פלאפון חעחה [ : כפרעליו. יאא, למה הפסיק לעבוד ? |: ומתי ייסדרו לה את זה ?

חע ,

איייזה נחמד שהתקשר כבר D: מעניין מה יגיד בטח התבייש או משהו : } חחח והיא אמרה שהיא לא יודעת אולי שאח שלה יחזור מהעבודה-לימודים . או שזה יעבוד לבד D ;;; זה כבר קרה לה פעם : )

אה חח.

חחהע מה הוא כבר יגיד לי , בטח שפג התוקף של המכתב שלי :[ אני יגיד לו שהוא סקסייי D=

תישאלי אותו אם יש לו חברה ../images/Emo6.gif

אווי מעניין אותי אם הוא הומו D ;;;; חחח אחותי עושה לי חיקווים של אביב גפן עם הגיטרה D ; חחחחחחחחח טיפשה , רותם שלחי לי הודעה באיסי נימחקה לי חצי מהרשימה : \ ואת חלק מהם . ניראלי D: יש לך אותי באיסי?

חחחחחחחחחחח לא רוצה לא נעים D:

חעחהח אני אשאל אותו אם הוא רוצה להתחתן איתי, כי הוא הבטיח שכן שיהיה לו זמן D: ועכשיו יש לו XD חח כן יש לי אותך, שנייה אני אתחבר .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בטח הוא יגיד לך , לא מאמי יש לי חבר D ;; היום אני התקשר לקרוב משפחה שלי אני ישאל אם נדב הומו D: חעחעח הוא מתלבש כמו הומו עם המכנס הזה וזה מה זה נממוך זה לא יפה \;

טיפשה חחחחחחחחחחח D =

תשאלי D: חח איך הוא קרוב שלך המראיין הזה ? O; נו כי הוא רזזזה D: המכנס נופל

גם דודה שלי מושפעת חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הדר אמסלם‏ (‏PM‎ ‏03:20)‏ : איך היה בכוכב נולדדדדדדדדדדדד? ראית את דניאלוש בן חיים ? וואי כמה שהוא חתתתתתתתתתיך ..! - נופר בוסקילה 3 > -‏ (‏PM‎ ‏03:21)‏ : חלאס כבררררררררררררררררררררררררררר אל דברי איתי על כוכב נולד פסדר?????????? קיצר אל דברי איתי פסדר? גם כןןן השלומי מעודה הזה חחחחחחחחחחח

למעלה