שירשורשיר

../images/Emo79.gif שירשורשיר

הדר זה רק בגללךך אבל אם אני כבר פה ואני מתחילה את השירשור... חבר'ה זה מוקדש....!!! (לאחד והיחיד אז אל תצפו להרבה) תראי זה אני ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן ובנואה נחייסי לא אני לא יכול לברוח מהכל את לא עונה בגללי ולא אני לא מוכן לשכוח את הזמן שאת היית בשבילי כי כל מה שהיה מהסוף להתחלה נזכר ורושם סליחה. אולי הכל עכשיו מוזר ומעורבב זה לא משנה אותי תראי זה אני בוכה, אל תלכי כי לא נשאר דבר רוצה שתדעי מה שאת בשבילי תני עוד מבט אחד טוב לך בלעדי אני רוצה יותר מדי שתוותרי בשבילי. אבל זה ישתלם, אני לא אעלם כשתצטרכי אותי אז בואי נדבר, נעצור ונתקרב, אז שוב נבין הכל. מחכה שתגלי שנשארתי רק אני עומד וצועק בקול. אבל זה ישתלם, אני לא אעלם כשתצטרכי אותי אז בואי נדבר, נעצור ונתקרב אז שוב נבין הכל. מחכה שתגלי שנשארתי רק אני, עומד וצועק בקול תראי זה אני, בוכה אל תלכי, כי לא נשאר דבר!

בישי89

New member
meja- all 'bout the money

Sometimes I find another world inside my mind when I realise the crazy things we do It makes me feel ashamed to be alive It makes me wanna run away and hide It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum....... And I don't think It's funny to see us fade away It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum... and I think we got it all wrong anyway We find strange ways of showing them how much we really care when in fact we just don't seem to care at all This pretty world is getting out of hand So tell me how we fail to understand? It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum....... And I don?t think It?s funny to see us fade away It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum... and I think we got it all wrong anyway Anyway Cause it's all 'bout the money It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum... And I don't think it's funny to see us fade away It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum... and I think we got it all wrong Anyway It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum... And I don't think it's funny to see us fade away It's all 'bout the money It's all 'bout the dum dum... and I think we got it all wrong anyway Anyway

MS6

New member
איזה שיר יפה../images/Emo99.gif

אני זוכר ששמעתי אותו כמה דקות לפני הבר מצווה שלי..

שלללללי.

שמעו רחלי משקרת.. הסתובבתי איתה היום ( איזה כיף לי
) והיא לא הפסיקה לשיר שיר אחר..!!! אבל מה זה משנה .. שיהיה לך בהצלחה עם החבר .. וגם לי
, ואת החתונה שלנו נעשה במקדונלס.. נהיה מקוריות
ולשיר שלי
================== לך איתה נינט טייב אני רואה שוב בעיינך שהיית שוב איתה אתמול אני רואה איך בעינייך אתה והיא עכשיו לבד אני רואה שוב את פנייך מביטות באותו מבט אני רואה בידייך בידייך הקרות כמעט אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה לך לך אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה לך לך איתה לשם אני רואה שוב את פנייך האתמול שלך רק היא איתך והיא רואה איך בידייה את ראשך כל כך בחום ליטפה אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה לך לך אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כל כך אז לך איתה לך לך איתה לשם לך לך איתה לשם

הדרוש

אל תקחי לבחורה שהייתה היום בארומה את הרעיון! תקשיבו מצחיק... היום אני והדרוש ישבנו לתומנו בארומה כשקלטנו חתן וכלה מצתלמים מה שניקרא "סיום ביום החתונה" הבעיה שירד גשם והם לא יכלו להסתובב בחוץ אז הם החליטו להיות מקוריים...גם לתת חסות לארומה וגם תמונות לקליפ...תקשיבו הם ממש עשו פרסומת...הכלה הגישה לחתן קפה הרגשתי באתר צילומים! הדרי היה כייף תבואי כל יום (אהה זאת אני שבבית שמש פעם ב...)

בישי89

New member
לא רק ברעננה אנשים!!!!!!

מהיום, אל נאמר מעו"ז ארומה רעננה.... אלא בית"ר ארומה!

יקירתי .

זה ברור שהם עשו את הצילומים רק כי בילנו שם ככה עושים פאפרצי . כל עוד את מסתובבת איתי את תכירי את זה מקרוב
ובמהלך השנים היא תבין שהוא היה צריך להגיש לה ולא היא לא כי הוא יתרגל
ועוד נקודה לזכותך . אגרתי ביטחון , שביקשתי מההוא להסתובב..

Philipil

New member
דברי איתי

דברי איתי ביצוע: אייל גולן מילים ולחן: ירון כהן מכל אותן הנערות שאהבתי בחיי אותך אהבתי קצת יותר, קצת יותר מדי ואילו רק אני יכול למחוק בצער את הכל אז לא הייתי מספר כמה הקור עוד בי חודר דברי איתי מעט, דברי כי כבר כמעט, הכל אצלי הולך לו, ודועך. יש לי עוד מילים יפות לך לומר חיזרי מהר אפילו מחר השיבי את טיפת האושר שהיה ואינו נשאר שום דבר אצלי איננו מוכר רק זיכרונות מתוקים של עבר ונגיעות קטנות של אושר שהיו.. עוד לפני שנגמר. מכל אותן הנערות שאהבתי בחיי אותך אהבתי קצת יותר קצת יותר מדי ואילו רק אני יכול שוב להסביר לך את הכל את כל מה שאני חושב עד כמה שאני אוהב דברי איתי מעט...

JaboGirl

New member
../images/Emo112.gif

חלליות ביצוע: ברי סחרוף מילים: רמי פורטיס לחן: ברי סחרוף על אדמה רטובה ללא מעקה אני מתחלק ולעולם אין קצה ללא עבר וללא זכרון אני הגיבור שרוכב בדמיון חלליות רודפות אחריך חלליות קוראות לי לחזור כשהרוחות נושבות מעליך חלליות להיות או לא להיות כמו נשמה אבודה ללא מחסה מפליג אל האור על ספינת רפאים העתיד רודף, ההווה הוא רובה אני עומד למשפט והם לא מרחמים. חלליות רודפותת אחריך... כל מה שנאמר אתמול, עכשיו פתאום נשבר עף אל החלל ונעלם חלליות רודפות אחריך...

../images/Emo47.gif

Get Busy/ Sean Paul Shake that thing Miss Kana Kana Shake that thing Miss Annabella Shake that thing yah Donna Donna Jodi and Rebecca *Verse* Woman Get busy, Just shake that booty non-stop When the beat drop Just keep swinging it Get jiggy Get crunked up Percolate anything you want to call it Oscillate you hip and don?t take pity Me want fi see you get live ?pon the riddim weh me ride And me lyrics a provide electricity Gal nobody can tell you nuttin? Can you done know your destiny *Chorus* Yaw sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame It's all good girl turn me on ?Til a early morn? Let?s get it on Let?s get it on ?til a early morn' Girl it?s all good just turn me on *Verse* Woman don?t sweat it, don?t get agitate just gwaan rotate Can anything you want you know you must get it From you name a mention Don?t ease the tension just run the program gal gwaan pet it Just have a good time Gal free up unu mind caw nobody can dis you man won?t let it can You a the number one gal Wave you hand Make them see you wedding band *Chorus* Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame Its all good girl turn me on ?Til a early morn? Let?s get it on Let?s get it on ?til a early morn' Girl it?s all good just turn me on *Verse* Woman Get busy, Just shake that booty non-stop When the beat drop Just keep swinging it Get jiggy Get crunked up Percolate anything you want to call it Oscillate you hip and don?t take pity Me want fi see you get live ?pon the riddim weh me ride And me lyrics a provide electricity Gal nobody can tell you nuttin? Can you done know your destiny Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame It?s all good girl turn me on ?til a early morn? let?s get it on let?s get it on ?til a early morning girl?it?s all good just turn me on Yo, Shake that thing Miss Kana Kana shake that thing Yo, Annabella shake that thing Miss Donna Donna Yo Miss Jodi yu?r di one and Rebecca shake that thing Yo shake that thing Yo Joanna shake that thing Yo Annabella shake that thing Miss Kana Kana Yo sexy ladies want par with us In a the car with us Them nah war with us In a the club them want flex with us To get next to us Them cah vex with us From the day me born jah ignite me flame gal a call me name and its me fame Its all good girl turn me on ?Til a early morn? Let?s get it on Let?s get it on ?til a early morn' Girl it?s all good just turn me on Let?s get it on ?til a early morn' Girl it?s all good just turn me on....

ASTAR3

New member
חבר'ה...רחלי אור והדר..

בא לכם לתת לי לפרסם את הפינה שלי? כאילו אני באה לפרסם אותה ואז אני רואה שפירסמו אותה במקומי... תודה מראש... ושבת שלום...

אסתר...

מתנצלת ובאמת שזה חד פעמי כי הדר התעקשה שאני יתחיל ואני הסכמתי כי זה ניראה לי נחמד....... שבת שלום!!!

ASTAR3

New member
שלי=)

שיר בעיפרון בית הבובות מילים: אמיר אטיאס לחן: אמיר אטיאס אל תשכח לשמוח גם בחלקי ואל תמנע מלבכות כשעצוב תנצל עד תום כל עוד אתה תמים תלמד לוותר ואל תוותר על החיים. כי בחיים הכל עובר מטעויות למד והשתפר מה שקולך הפנימי אומר, זו האמת שלך לא, לסלוח זו לא חולשה נצור אהבה בדרכך ודע, את כל הסובב אותך. אל תלך בדרכו של אחר ואל תיכנע לחולשות שבגוף שא בעול בכתפיים איתנות ותאמין ותאמין, רק תאמין. שבחיים הכל עובר... שיר ממש נכון ומדהים... שבת שלום..

שיר בהקדשה לעודד החייל שסגר 21..

ועכשיו יצא לחמשוש סוף סוף
אמרו לו/ אריק איינשטיין זהו סיפור עצוב על ילד אחר כך נער היום כבר איש הוא לא שמע קולם של אלה שהזהירו הוא נשאר אדיש הוא לא שמע מה שאמרו לו לכן היום הוא בעסק ביש אמרו לו שהחיים זה לא משחק וקונצים פה אין אמרו לו שהוא מוכרח להיות חזק כי אוי לו למסכן אמרו לו שיהיה כבר מעשי רמזו לו שיתבגר אז הוא לא למד שום לקח ואין לו שכל גם להצטער עוד שהיה כולו רק ילד בבית הספר העממי עוד כשתלה בשמי התכלת מבט עצוב קצת וחולמני כבר אז עינו הייתה פוזלת אל חבצלת האדמונית אמרו לו שיתרכז בלימודים כי זה החשוב אמרו לו שמבנות וריקודים יהיה סוף עצוב אמרו לו שיהיה כבר מעשי רמזו לו שיתגבר אז הוא לא למד שום לקח אין לו שכל גם להצטער גם כשהלך לכדורגל הוא לא חיפש לו רק ניצחון ובהתלהבות של עגל ויתר על שקט וביטחון ועד היום הוא עם הדגל ועם הצבע הלא נכון אמרו לו שהחולצה האדומה זאת לא מציאה אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה אמרו לו שיהיה כבר מעשי רמזו לו שיתגבר אז הוא לא למד שום לקח ואין לו שכל גם להצטער

אני אלך על "כל הזמן צנחן"

אני צונח מרחף וצורח בקולי קולות אני צונח ומתחתי צומח מענה לרוב השאלות תלוי בין שמים וארץ רואה מאין באתי ולאן אני הולך ופתאום האדמה מתקרבת ואני שוב את גופי דורך לקראת החול החם לקראת הנעלם בין הנהר ובין הים כל הזמן צנחן כל הזמן מוכן כל הזמן אדם מאז ולעולם כל הזמן צנחן כל הזמן מוכן כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם אני שומע את קולך ויודע שאתה אדם אני נוגע אבל איני פוגע מתרחק מכל שנאת חינם לא רק מטרה יש גם דרך לומד להבחין בין אלף הדברים ותמיד נאמנות היא הערך מחובר לכל החברים קשוב ואנושי פתוח וחופשי בליבי ובראשי

למעלה