שירים?

0RainGirl0

New member
אני צריכה שם של שיר מהפרק של היום

אוקיי מהפרק של היום ביאס, עונה שניה אני צריכה את השם של השיר שהיילי שרה במועדון בערב פתיחה.. משהו עם אוקטובר תודה רבה

Evans

New member
../images/Emo41.gifהשירים שאני הכי אהבתי../images/Emo41.gif

יש כל כך הרבה האייפוד של מפוצץ בשירים ממגרש ביתי: עונה 1: Vertical Horizon - Echo Saliva - Rest In Pieces Smith Point - Escape Fountains Of Wayne - All Kinds of Time The Fray - Look After You (להקה מדהימה! תורידו גם את LITTLE HOUSE וHOW TO SAVE A LIFE שלהם) Hands Down של דאשבורד קונפנשיונל עונה 3: Gavin Degraw - We Belong Together Led Zepplin - Babe I'm Gonna Leave You עונה 4: יותר מדי שירים אבל בעיקר Audioslave - I am The Highway Yellowcard - City Of Devils AFI - Prelude 12/21 Band Of Horses - The Funeral יש עוד כל כך הרבה (גם בעונה 2) אבל אין לי יותר כח לרשום חח יום טוב

RONNIII

New member
זיהוי שיר..

אממ מישהו יודע איך קוראים לשיר שהיה היום בפרק ביס סטארס(13) השיר שהיה במסיבת פיחג'מנות של היילי,שהם עשו מלחמת כריות..? מישהו..? אם יש,תרשמו . תודה:)

stav12

New member
את מדברת על הפרק שהיה היום ?

ה 3/11/07 ? אם כן לשיר קוראים When The Stars Go Blue - Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz

noy32

New member
זיהוי שיר... מקווה שתצליחו לעזור לי

אני לא יודעת מאיזה פרק זה בדיוק אבל זה מהעונה השנייה שפליקס ערך את "ליל התעוזה"... אז אחרי שלוקאס נפרד מאנה (היא נכנסת לאוטו שלה..) נשמע בקרע שיר.. מקווה שתצליחו לזהות אותו כי הוא ממש יפה... תודה :)))

למעלה