שירים.

../images/Emo79.gifשירים.

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:
שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:
ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו:
ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:
שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים
)
שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף:

בר דותן

New member
ומעיני שלי .. טפטוף מקומי כי יש סדק בלב האהבה

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: אני וכל המחשבות שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:קבעתי עם האושר ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו:אם ההיתי רואה אותך עכשיו ההיתי מנשק אותך בכל הצוואר ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:קבתעי עם האושר והוא לא בא שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים):S נו באמת :S שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף: אתה פה חסר לי .. גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה

יובלל ג

New member
יהיה טוב, יהיה טוב כן...

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: לעוף
שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: הכי קרוב לבד.
ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו:"זה לא הפחד להיות ביחד,להתמסר לך להיות שלך אז תרפה ממני ואני ממך.אני עוזבת אותך,עוזבת אותך...
ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:"אין סכין חדה מגעגוע"
|| "מה התכלית של זה הכאב אם לא לנענע לי את הלב"
שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים) אם הייתי
שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף: צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר

בר דותן

New member
כמו גחלילית בלילה:(

אנשים שחכו להיות מאושרים, הזמנים גםהם לא מחייכים, העבר נרא מתוק !!! אני בא אליך, אוו בא אליך, את בטח יודעת שההמון מתלהם, השלום משלם, אני בא אליך הוו בא אליך.

WakeUpMan

New member
השירים שלי:

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: "אם הייתי" שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: ואוו.. מתחבר.. לא יודע. ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו: "יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד" ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: "רק רציתי שתבואי אלי, ואנשק אותך בפה או משהו כזה" - טיפקס (זה מבטא רצון חח..) שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים): לעוף! שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף: I have no idea!

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo14.gif.

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:אל תבואי אליי,דמעות יבשות,סיפור אהבה
שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:Fallen Sun-Anouk,The Blowers Daughter-Damien Rice,כמה זה קשה/כל פעם-יהושע,קחי לך זמן-יציאת חירום,אולי תרגיש-שרון קרלן
,Be yourself-אודיוסלייב.
ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו:"רוצה לעצור את הרגש הזה,זה גדול עליי."//"הכנסתי בך עצב ואולי גם בדידות,שכחת אותי כאילו הייתי טעות"//"התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה,כתבתי תפקידים,הכל היה בעלילה"//"אני בוחרת להיות אחרת."//"זה לא הפחד להיות ביחד".
ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:"ואולי תרגיש כשתתעורר,כי בשתי עינייך לא רואים אותך יותר"//"I don't know much but I know how to love you"//"I can't take my mind off of you"//"No hero in her sky".//"כל הזמן את בין לבין ולא בדיוק ברור לך"//"והתשוקה להשרף מבלי למות זה כשרון לדעת".
שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים)-סיפור אהבה,אחרים בעצמי.
שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף:האמת ששיר די חדש שהכרתי בזכות מישהו שתפס חלק ענק בחיים שלי-Be yourself.
וגם קחי לך זמן,של יציאת חירום.

יאאללה אני../images/Emo13.gif

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:אני וכל המחשבות. שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: כבשים-עברי לידר ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו:'אבל בינתיים זו אני וכל המחשבות' ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: 'תסתכלו עלינו ותראו אנו מתים משיעמום' שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים) סתם שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף: האם להיות בך מאוהב-אביב גפן (לא יודעת למה)

inbarIL

New member
You could be happy..

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:אם הייתי, לעוף, אחרים בעצמי שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:Chasing cars- Snow potral
. ביום שמש יפה, להבין את המים- עברי לידר. בתוך הצינורות, דם על הים- אלג'יר.
ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו:"הכל אצלי שקרים מתחת לשמיכות, זייפתי חיוכים, הכל בדמיונות". ורוב "סתם".. ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה:"אתה צריך לנוע. לנוע ומהר. מאש הצלפים, מאש המחשבות, מאש החרבות- אני בתוך הצינורות". שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים)מקום
. שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף:חורף/עברי לידר.

המחצללת

New member
עכשיו תורי.. :)

שיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: 'אחרים בעצמי', 'אם הייתי' , 'שקיעה' שיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: 'מלאך' , 'האם להיות בך מאוהב' ציטוט משיר של נועם שאתם הכי מתחברים אליו: 'לעצור את הרגש הזה זה גדול עליי' ציטוט משיר של אומן אחר שאתם הכי מתחברים אליו לאחרונה: 'אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה....' שיר של נועם שהכי מזכיר לכם חורף (ותהיו מקוריים) שקיעה שיר של אומן אחר שהכי מזכיר לכם חורף: 'אתה פה חסר לי'

למעלה