שירים

rootteem1

New member
מישו שמע את השיר הזה?

כנסו.... שוטטתי ביוטוב ופאום נתקלתי בשיר הזה.. חח.. יש למישו מושג מאיפה הוא?

יש את הסינגל הבא!

הילארי כתבה את זה בבלוג שלה, Sranger הוא הסינגל הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה תרגום לפוסט בבלוג שלה: או, כן, הוידאו הבא שלי הולך להיות Sranger!!! תודה על כל הפידבקים שלכם, אתם הכרעתם ורציתם את Stranger בתור סינגל! אנחנו נצלם אותו בלוס אנג'לס בשבוע הבא, ופטימה היא הבמאית! אני אנסה דברים חדשים. בגלל שאתם תמכתם בי כל כך במשך הטור[ סיבוב ההופעות] האחרון שלי, אני אוודא שתהיה לי הופעה חדשה ומרגשת בשבילכם! דברים שבחיים לא ראיתם אותי עושה. הופעה חדשה. להקה חדשה. לוק חדש. הכל חדש. ובאנגלית: Oh yeah, MY NEXT VIDEO WILL BE STRANGER!!!! Thanx 4 all of your feedback and you overwhelmingly wanted Stranger. We will shoot in LA next week and Fatima is directing! I am trying new things. Because you guys supported me so much during my last tour, I want to make sure that I have a new exciting show for you. Things that you have never seen me do before. New show. New band. New look. New everything. וקרדיט לאתר שלי, הנה כתובת: hilaryduffsite.girlz.co.il

Matan599

New member
...

זה לא נראה מופיע באחד מהאלבומים שלה אבל אחד אמר שם בתגובות: acually this song is for st.jude's children hospital

s h a h a r 1 4

New member
ווואייי מגניב!!!

שיוואאווווו אני כל כך מחכה שהסינגל יצא!!! את יכולה לשים את הקישור לבלוג שלה??? פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייזז?!?!?!?!

היה לי גם פעם אתר להילארי ואז

הפחתי אותו לאתר של מפורסמים וההיתי נותנת את כול החדשות על מפורסמים אבל כבר חודשיים לא הדקנתי ביגלל הלימודים וניכנסתי לשותפות עם ידידה שלי ועשינו גפ אתר להילארי ושם ההתקנתי הכול והכול תמיד היה חדש חח

Efrat K

New member
יאאאאא אני חולה על השיר הזה../images/Emo99.gif

הוא וHAPPY הם השירים הכי אהובים עליי באלבום,היא עשתה בחירה ממש מוצלחת בבחירת הסינגל הפעם.

rootteem1

New member
השיר הזה מהמם

אבל גם השיר האהוב עלי הוא HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניין איך יראה הקליפ=]

נכון...

השיר הזה הוא באמת אחד מהכי יפים באלבום! ולא, אין לי את הבלוג של הילארי,זה מותך אתר מעריצים שלה,hduffonline.com

rootteem1

New member
אופס..

חחח.. אני לא קוראת תגובות.. זה מהרגל שיש תגובות שליליות וחח לא משנה.. אבל נחמד לגלות עוד שירים=] אני אוהבת את השיר הזה! קצת מהסטייל של הדיסק השני! אני הכי אוהבת את השירים מהדיסק השני!! קצר יותר עמוקים ולמרות שאני מאוד אוהבת שירי דאנס כמו באלבום החדש, לא יודעת יש משו מאוד מושך שאליו בעצם הכי התחברתי מסוג השירים האלו.. אני פשוט מתה על the getaway במיוחד בקטע שבו היא מדברת באמצע השיר.. ולכן זה כתוב לי בחתימה: "I can't keep coming back to you Every time you're in the mood To whisper something sweet in my ear It's so hard to move on Cause every time I think you're gone You show up in my rearview mirror" זה שיר כ"כ יפההה אני יכולה להקשיב לו חמישים פעמים והוא לא ימאס עלי זה מה שהולך שיר לאיכותי בעיני ויש עוד כמה מאוד עמוקים ויפים כמו shine.. ו crash למרות שזה מהפסקול של סיפור סינדרלה.. ושיר ממש עצוב. .טוב הכי עצוב ואחד היפים שלה הוא CRY!!! שיר כזה יפה!!! ואחרון שיפה זה Underneath This Smile קיצר חבל שאין יותר שירים כמו אלו.. אבל אני אוהבת את כולם=] סליחה שחפרתי=] ביוש...

Efrat K

New member
אני דווקא אהבתי את האלבום הזה יותר מכולם

אני פשוט לא אוהבת בלדות ושירים שקטים,לכן אני מתה על האלבום With Love.

rootteem1

New member
גמני לא במיוחד בדרך כלל..

אבל לא יודעת אצל הילארי הכל שונה=] היא הופכת הכל לכ"כ מיוחד ושלה=] זו אחת הסיבות שאני כ"כ אוהבת אותה...

rootteem1

New member
חח תקני הדיסק ממכר!! חח

קניתי בניו יורק לפני פחות מחודש וגם את הדיוידי=] זה עלה לי 20 דולר.. עם הדיוידי בלי הדיוידי זה עלה 15 דולר, אבל רציתי אם הוידיאויים!! ואחרי כמה ימים ראיתי שמוכרים את הדיסק הרגיל עם פוסטר ענק חינם!!! אוף=[ אבל לא נורא חח בהתחלה קצת התאכזבתי מהשירים כי ציפיתי לשירים פיצוציים כמו ויט לאב אב לשאחרי שהקשבתי לדיסק חמישים פעם התחברתי אליהם מאוד והתמכרתי! אבל הדיסק מניו יורק מוגן באלף הגנות ואני לא יכולה להוריד את השירים למחשב=[ רק לשמוע את הדיסק עצמו איזה באסה...

Matan599

New member
בטח שאפשר

את לא חייבת להוריד מהדיסק תורידי רגיל מאתר שאפשר להוריד ממנו שירים

rootteem1

New member
חח ואז קניתי סתם את הדיסק..

חח טוב נו בשביל החוויה=] סתם סתם!

למעלה