שירים!

../images/Emo79.gifשירים!../images/Emo79.gif

איזה שיר מתאים לאיזו דמות ולמה? דוגמה: הירו - השיר שהכי מתאים לו יהיה Nickelback - Hero והשיר של סיילר יהיה Jet - Look What You'Ve Done

Snow White King

New member
אמממ

לפי דעתי הירו לא כזה גיבור ענק שהשיר גיבור של ניקלאבק מתאים לו לא בגלל השם אלא בגלל המילים סיילר - Korn feat. Amy Lee - Freak On A Leash הוא מפלצת שצריך לכבול ^_^ מר בנט Hoobastank - The Reason כל הדברים שהוא עשה זה בגלל קלייר , היא הסיבה

West Doll

New member
ממ נחמד..../images/Emo58.gif

השיר של סימון Pink - There You Go סתם בגלל השם של השיר
ואם היא לא היתה עפה מהסידרה הייתי מקדישה לה את השיר Jojo - Leave (Get Out)
לפיטר אולי מתאים השיר Justin Timberlake - What goes around כי הוא סופג את כל מה שהולך מסביב
ואני מקדישה לו את השיר Christina Aguilera - Ain't No Other Man
לניית'ן אולי מתאים השיר Ana Johnsson - Catch Me If You Can כי הוא עף וזה אז מי יוכל לתפוס אותו?
וגם השיר Our Lady Peace - Superman's Dead כי סופרמן אולי מת אבל ניית'ן חי
לטד מתאים השיר Jessica Simpson- Fired Up
או השיר Gavin DeGraw - Chemical Party וגם השיר Lil Wayne-Fireman לקלייר אולי מתאים השיר Ana Johnsson - Don't Cry For Pain פשוט כי היא לא מרגישה את זה...היא ישר מתרפאת
וגם השיר Madonna - Die Another Day חחח ולאיש הבלתי נראה[שכחתי את שמו
] השיר Our Lady Peace - Where Are You
לסיילר כמובן השיר Akon feat. Eminem- Smack That
או השיר Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me
לניקי Avril Lavigne - Keep Holding On היא צריכה להחזיק מעמד ולשלוט בג'סיקה או השיר Jennifer Lopez & LL Cool J - Control Myself. ולג'סיקה השיר Christina Aguilera - Fighter
לאייזיק המסומם אני הייתי מקדישה את השיר Evanescence - Call Me When You're Sober ואין לי כוח לחשוב יותר

Snow White King

New member
לאייזק לא מגיע את אוונסנס!

אבל זה נכון והשיר לוחמת באמת מתאים לגסיקיה חחח זה ענק

Yoko Nakajima

New member
גרר אוונסנס ../images/Emo99.gif

evanescence ruls =] בדוק הייתי נותנת שיר שלהם לניקי.... אני צריכה לחשוב קצת איזה :p וגם איזה שיר שכתבתי בעצמי חחח...

Snow White King

New member
יאאא יש לי!

לאייזיק מתאים Lithium חחחחחחח גם סוג של "סם" Evanescence - - The Only One - מתאים לקלייר היא האחת

Yoko Nakajima

New member
אה ולניקי...

בין השירים שמתאימים: haunted כי חשבתי כבר שהוא מתאים לדמות כמו שלה אפילו לפני שראיתי heroes =] יש לי פרשנות משלי וחלומות בהקיץ משלי על שירים של אוונסנס ואחרים D:

Yoko Nakajima

New member
עוד כמה-

לקלייר- fields of innocence, בגלל כל מה שגילתה ושעבר עליה, והדברים לא ישובו להיות אותו דבר. היא כבר לא ילדה קטנה ותמימה של אבאל'ה. לניקי- farther away - על איך שהדוברת מציגה את עצמה בשיר ושהיא גילתה מה היא. lose control הולך טוב עם ניקי או טד.... לניקי גם יתאים lacrimosa בכמה דרכים.. (יא כמה ניקי פחח)

Yoko Nakajima

New member
away from me

לניקי וקלייר, לדוגמא: i look into myself, but my own heart has been chaned, i can't go on like this...i'm lost in the shadows of my own -ניקי oh god, i feel i've been lied to, lost all faith in the thing i have achived - קלייר וכו'

Snow White King

New member
All That I'm Living For

All That I'm Living For פייטר
Guess I thought I'd have to change the world to make you see me, To be the one. איזה שיררר האקוסטי יותר טוב XD

למעלה