שאלון:)

an li shem

New member
אלדדוש..

תשתמש ביד. סתם נשמה
ואין לי ראש כחול, אני סתם בגיל ההתבגרות.

את חרמנית, לא אני, אני מסודר תודה..

XDDD את עדיין מוזמנת לבוא לבקר פה, אני כבר באתי לגבעת אלה

אבל פיניתי זמן במיוחד בשבילך!

וזה יותר ארוך אם לא *להזכירך* היית נוסעת למועדון המאעפן ההוא בקריית חיים!

o0O0o

New member
נו.. זה שאלון רציני זה?

זה מייגע לכתוב אותו או לקרוא מה שאחרים כתבו.. זה כמו ה"בננה או תות,שוקו או לימון, כלב או קיפוד"

איזה שאלון מדכא

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה?קצת אחרי שהוא קם 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך?חמש בערך עם חורים באמצע 3.קריאה או כתיבה?שניהם, לא יותר מדי מאף אחד 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית?קולה 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי?אף אחד 6.כמה אתה שוקל?55 בערך 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך?לפעמים 8.מרוצה מהאופי שלך?לפעמים 9.מרוצה מעצמך באופן כללי?לפעמים 10.דנה או דני?דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות?ארוכות 12.שחור או לבן?שחור 13.תכלת או בורדו?תכלת 14.קיץ או אביב?אביב 15.להיות חזק או להיות חכם?חכם 16.עושר או כבוד?עושר 17.אוהב להתבודד?לפעמים 18.למה?ככה 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים?קצת 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד?לא יודעת 21.יש לך חברים ממש טובים?כן 22.מה הופך אותם לכאלה?הם 23.יש לך ידידות/ים?כן 24.איך היחסים ביניכם?בסדר 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)?אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר?אהה 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע?כן 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות?אל עצמי 29.האם היית מאושפז פעם?פעמיים 30.איך עבר אותו האשפוז?רע 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן?סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב?כל מיני 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד:אהמ 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד?בת מצווה 35.אתה אדם מאושר?לפעמים 36.מה הכי מרגיע אותך?לשמוע מוזיקה רגועה ולעשן 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים?בחוץ, בבית 38.האם חילקת פליירים פעם?לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק?לא נראה לי 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)?ג'אנק פוד 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך:כל מה שיש בו שוקולד 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם?אין לי כוח 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך?אה בואנה אתם מדכאים אותי 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר?הומניים 46.ספגטי או צ'יפס?שניהם 47.אוהב נחשים?כן הם מהממים 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם?ככל שיותר מורכבים וצבעוניים יותר יפים 49.מרכיב משקפיים כיום?לקריאה 50.אוהב ארועים משפחתיים?ממש לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה?החושך הרוגע הירח הכוכבים חחחח 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה?כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)?אחת שתיים 54.למה אתה אוהב אותן?כי הם חמודות 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה?לא 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה?חחח לא נרדמת 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך?מסובכים מאוד 58.האם היית פעם בדייט?חח כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?בסדר 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך:ממ הא? 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:שכל מיני דברים רעים קורים למשפחה שלי, אסור לספר חלומות רעים 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע?חח אלק אוהבת
.. שונאת! אבל אני תמיד נוסעת במונית שירות, יותר טוב מאוטובוס 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם:היו הרבה 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם?עשר דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם?על היום שהיה 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות?חצי חצי 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי?תלוי מתי, גם חצי חצי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב?יעשה לו אצבע 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך:רוס שוכב עם אימא שלו בתחפושת הנסיכה ליאה 70.חלווה או ריבה?שתיהם 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך:הרבה ג'אנק פוד 72.מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת?לפעמים ככה ולפעמים ככה 74.מאוהב כיום?לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים?פעם כתבתי 76.מצייר לפעמים?כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר?לא כותבת, ומציירת בעיקר רישומים עם עפרון פחם 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?לילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך?אהמ אובססיבית 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה?כל מיני, אבל אין דבר שאני ממש ממש מפחדת לעשות 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?לא ממש 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? 83.אוהב לטייל בטבע?חחחח לא ממש 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?אין לי טבע בסביבה 85.כמה קומות יש בבניינך?4 86.באיזו קומה אתה גר?2 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?לא 88.סתיו או חורף?סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות?היום 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב?שוקולד 92.ביסלי או תפוצ'יפס?שניהם 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע?המון 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה?המ 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו?לא סופרת חח 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון?פנים אל פנים 97.למה?ככה 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו?בסדר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו?בסדר 100.האם נהנת מהשאלון?לא ממש

Jagged chaos

New member
....../images/Emo69.gif

מישהו יודע לאן WINE נעלמה?
... 1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מאז שהוא קיים 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? פלשבקים מגיל 4 וחצי 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? תפוחים 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? הייתי אוהב את המראה שלי אם לא הייתי אני :/ 8.מרוצה מהאופי שלך? יש קצת לשפר 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? מ-1 עד 10 - 6. 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרותתת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? עושר 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? טוב למחשבה 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? תיהיה לי הרבה עבודה קשה
21.יש לך חברים ממש טובים? כה 22.מה הופך אותם לכאלה? קרבה גאוגרפית 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? להרגיש שמיציתי את עצמי ולהרגיש טוב עם זה 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? 2 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אף אחד 32.איזה בילויים אתה אוהב? ספונטנים, לא המוניים, מדורה+גיטרה+אלכוהול טוב...זה תמיד בא בטוב 35.אתה אדם מאושר? לא :/ 36.מה הכי מרגיע אותך? שקט, התבודדות, יער שקט בשעה 12.... 38.האם חילקת פליירים פעם?
עבדתי בשיט הזה 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? מת על זה 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? סיני 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת שוקולד על בסיס שוקולד קינדר (שחורה מבחוץ, לבנה מבפנים), קצפת ובננות. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? *כלומר
44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? יש לי כלב
47.אוהב נחשים? איכס 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? לשמוע ניק דרייק בלילה...סבירות גבוהה לדיכאון 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לא 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 3 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? נורמטיבים לגמריי - הצקה הדדית 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? פתטית לגמריי...לא היה שום דבר לדבר עליו גם אחרי דרינקים מסדרים... 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: שרוצחים אותי, אני עולה למעלה, מלאכים שואלים אותי אם אני רוצה להמשיך לחיות ואמרתי שלא (כי הייתי בדיעבד בגן עדן)...החלום הכי אינטנסיבי שהיה לי...לא יודע אם באמת חלמתי או שעברתי מוות קליני תוך כדי שינה... ואם זו היתה טעימה מאיך גן עדן...אז זה באמת שוטף אותך מכל הג'יפה של היומיום 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: עד כמה שזה אירוני- עד שנרצחתי באותו חלום, הוא היה מפחיד. (את שתי התשובות יש לקרוא בלי דרמה בקשה
, אני לא שואף למות וזה היה החלום היחיד שחלמתי שאני מת...) 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? שאני עם עצמי - עצובות, בסביבת אנשים-שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? מה שהמציאות דורשת... 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אגלגל את כל העיינים שלי ואלך... 76.מצייר לפעמים? כה 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? מצייר הומור סוריאליסטי קומיקסי 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? את השעה שמתחילה עם חושך ונגמרת באור 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? מידי פעם 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? אוליבר שאנטי, הקטעים האינסטרומנטלים של ניק דרייק 83.אוהב לטייל בטבע?
בטח 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? שרואים את העיר מרחוק והכל הופך להיות סימבולי 86.באיזו קומה אתה גר? 5 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה?
91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? חומוס עם גבישי מיונז נמתחים בפה
95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? פעם בשבוע
צה"ל דופק הכל 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים 97.למה? כי בטלפון צריך להיות יותר מדויק בתיאורים ובניסוח 100.האם נהנת מהשאלון? ציפתי שהוא ירדים אותי....

Hey Ho, Lets go! :D

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? אממ. חודש..נראלי..? פחות אולי.. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 4. חוחין. 3.קריאה או כתיבה? גם וגם 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? פטל, דאע. 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמהשלמה. 6.כמה אתה שוקל? 47 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? 8.מרוצה מהאופי שלך? 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? 10.דנה או דני? דני..(?) XD 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרותת.. שונא טלפון. 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? בורדו 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? כבוד.. אחרי הכל. 17.אוהב להתבודד? אהא. 18.למה? כי זה כיף ללכת מכל ההמון ולהיות לבד כזה... 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 10\12.. תלוי אם עמוס.
20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן!! אני אגור בדירת שותפים עם חברים בת"א ואהיה עובד עצמאי ויהיו לי חיים גרוביים! D: 21.יש לך חברים ממש טובים? כן.. כפרעליהם. 22.מה הופך אותם לכאלה? שהם יודעים להקשיב ולהתפנות אלי מתי שצריך ולעזור ולהנות איתי. 23.יש לך ידידות/ים? לא. סתם חברים... טרילילי. 24.איך היחסים ביניכם? נוראיים.. 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין. וכנראה שאפעם לא יהיה. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? שלא יהיו לי רגשות! D: 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? יש מליון 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אל...אפחד. 29.האם היית מאושפז פעם? לא 30.איך עבר אותו האשפוז? מצויין. :) 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? מוחמדדדדדדד. /m\ 32.איזה בילויים אתה אוהב? מרכז הכרמל, לשבת בבת קפה עם חבר\ה.. להפגש סתם ככה כמה חברים באיזה בית ריק. 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: חחחחחחחחחחחחחחח. שהייתי בן 4, אז פתחו לי תממתרות בגינה והתחלתי לרוץ ביניהן עם תחתונים. חע. אמא שלי צרחה לי:" תומר, בו לשים כובע".. ואמרתי לה:" אבל..אבל.. זה ירטיב את המיים!!" חיחי. יש את זה מוקלט בקלטת. זה גאוני. 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? ת"א במקום בצפר.. נראלי. היה כיף.. 35.אתה אדם מאושר? אהא 36.מה הכי מרגיע אותך? לצאת לסיבוב עם הדיסקמן וסתם לשבת על איזה ספסל בפארק בלי אנשים מסביב. 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? מרכז הכרמל- חיפה. 38.האם חילקת פליירים פעם? לא.. ><' 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? 200000 ש"ח. היה טוווווווווווב. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? מתוק 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? אמ.. הכל!! D: 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: יוו. זה ייקח שעה, אינלי זמן. פעם אחרת. :) 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? יום בלי בצפר... 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? לא חשבתי על זה 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי! 47.אוהב נחשים? אהא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? נשמע כמו בכניסה לבית זונות... םO 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? שונא כמו החייייייייים. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? להסתמם עד שעות הבוקר. :) 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? לרוב..כן, 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 2. 54.למה אתה אוהב אותן?כי הן מתחשבות בנו.. ו..לא זונות כמו המורות האחרות... >< 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? שכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? היסטוריה, כמו כולם. 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? מצויין. 58.האם היית פעם בדייט? כן.. 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? פאןפאןפאן. 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: מי זוכר.... 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: אינלי כח. >< 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מכונית פרטית. 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: לא באלי. -.- 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? שעה..שעתיים.. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? הכל..באמת שעל הכל. 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? עצובות.. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? חציחצי. 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? פריק!!@ 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: אה..באלי קפה. 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת אחושילינג. 74.מאוהב כיום? לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? סיפורים 76.מצייר לפעמים? לרוב.. 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? אחר הצהריים 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? פאןפאןפאן 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? גם.. 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? פינק פלוייד.. כאמל.. 83.אוהב לטייל בטבע? תלוי אם יש מלא חרקים באותו מקום, או לא. >< 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? נחלים.. 85.כמה קומות יש בבניינך? 4. 86.באיזו קומה אתה גר? 1. 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא! יאק! חרקים. ><' 88.סתיו או חורף? חורף 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? מתי זה קורה בכלל..? >< 90.ממה זה קרה? 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? תות\ שוקולד. 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? אני אפעם לא סובע.. ואוכל בלי סוף. והכי מצחיק, לא משמין מזה. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לעולם לא עשו, וטוב שכך. 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? שעות 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? יותר נחמד לראות את מי שאתה מדבר אליו 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? חרא, ועכשיו בסדר. 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? חרא 100.האם נהנת מהשאלון? האמת.. כן. הידד! D:

everynormal

New member
עונה....

שעת התחלה: 19:33 1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מאז שהוא קם 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? גיל ארבע בערך 3.קריאה או כתיבה? שתיהם 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? מיץ? ענבים אני חושבת 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? אפחד אני לא שומעת מוזיקה ישראלית 6.כמה אתה שוקל? לא אומרת את המשקל שלי 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? שאלה אישיתי מדיי 8.מרוצה מהאופי שלך? פחות או יותר 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? בסדר 10.דנה או דני? דני 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? ארוכות למרות שזה עולה יותר כסף 12.שחור או לבן?שחור 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב או כלום 15.להיות חזק או להיות חכם? גם וגם 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לפעמים 18.למה? כמו כולם יש רגעים ומצבים שעדיף להיות לבד 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? כמה שצריך זה תלוי אם יש מבחן או לא 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? מקווה 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? לא יודעת קשה להסביר 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? סבבה 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? אישי מדיי.... 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? אמממ.... 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? דוד שלי 29.האם היית מאושפז פעם? חס וחלילה 30.איך עבר אותו האשפוז?- 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? סופרמן 32.איזה בילויים אתה אוהב? יש הרבה, בעיקר בילויים עם כל החברים 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: לא עולה לי כרגע 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? לא יודעת 35.אתה אדם מאושר? לא יודעת, רגילה יש תקופות שכן ותקופות שלא מנסה רוב הזמן כן להיות 36.מה הכי מרגיע אותך? לישון? 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? תלוי 38.האם חילקת פליירים פעם? כן 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? אף פעם לא יצא לי הרבה... 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? כן 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? דברים חלביים בעיקר 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגה כושית עם כדור שוקולד וניל עוגיות 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? וואו הרבה דברים שלא יכולים להיכנס ביום אחד 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אממממ... 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? ריאליים 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? אין לי בעיה איתם... 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? לא משנה 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא כל כך 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן להישאר עד מאוחר ולהספיק דברים 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? יכול להיות לוזוכרת 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? הרבה 54.למה אתה אוהב אותן?כי הן מורות טובות במיוחד המורה למתמטיקה 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? מהשכבה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? ערבית 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? בסדר 58.האם היית פעם בדייט? אישי 59.אם כן,איך היתה ההרגשה?- 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: וואי אין לי כוח 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך:- 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? מטוס 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: לא זוכרת 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? חמש עשר דקות 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על מה שקרה היום 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? תלוי ביום 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? באמצע 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? זה יהיה הזוי 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: חחחחחחחחחח 70.חלווה או ריבה? כלום 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: הרבה אופציות 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת 74.מאוהב כיום? לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? בטח הרבה 76.מצייר לפעמים? כן הרבה 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? שירים באנגלית, סיפורים בעברית ומציירת בעיקר דמויות 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? ערב 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? הרבה 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? זה לא היה כל כך נורא 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? כל מיני 83.אוהב לטייל בטבע? לא... 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע?- 85.כמה קומות יש בבניינך? אני לא גרה בבניין 86.באיזו קומה אתה גר? 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? לא מנסה 88.סתיו או חורף? שתיהם 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? מזמן 90.ממה זה קרה? עזבו 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? וניל פיצפוצים ועוגיות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? תלוי 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לוזוכרת 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? הרבה 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? כי ככה 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? סבבה 100.האם נהנת מהשאלון? כן בסדר

עכשיו אני

1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מאז שהוא הוקם. 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 4 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? תפוזים
5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? שלמה ארצי 6.כמה אתה שוקל? 56 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? אני מאלה שדקה אחת אומרים "ווואי איזה יפה אני" ואחרי דקה "וואי,איזה מכוערת אני" 8.מרוצה מהאופי שלך? כן 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? ככה ככה 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? תלוי עם מי. אם זה משהו שממש לא בא לי לדבר איתו אז קצרות,אם זה משהו שאני ממש רוצה לדבר איתו אז ארוכות. 12.שחור או לבן? שחור 13.תכלת או בורדו? בורדו 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? לפעמים. 18.למה? כי לפעמים לא בא לי להיות נחמדה לאף אחד ונמאס לי מכל האנשים סביבי. 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? 2 שעות 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן 21.יש לך חברים ממש טובים? כן 22.מה הופך אותם לכאלה? שהחברות בינינו טהורה. קשה להסביר את זה. 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? טובים 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין לי. 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? להמשיך לממש את עצמי ולבטא את עצמי על הבמה ובכלל ביום יום. 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אמא 29.האם היית מאושפז פעם? כן 30.איך עבר אותו האשפוז? בסדר 31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? זיגי סטארדסט 32.איזה בילויים אתה אוהב? הופעות 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: תרגי בתיאטרון שעשיתי 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? הנשיקה הראשונה שלי 35.אתה אדם מאושר? כן 36.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה שאני מחוברת אליה 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? במחשב או עושה שיעורי בית 38.האם חילקת פליירים פעם? כן 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? שחכתי האמת. אני חושבת שהיה בסדר. 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? רק רטבים 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? פחמימות 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת מייפל עם בננות ותותים. 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? שתהיה אנרגיה טובה בין כולם לאורך כל היום. 44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? אני עוד צעירה. יש לי דרך ארוכה להגשים את השאיפות שלי. 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? הומניים 46.ספגטי או צ'יפס? צ'יפס,אבל רק ביתי. לא סובלת סניפי מזון ג'אנקי 47.אוהב נחשים? כן 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? ירוק 49.מרכיב משקפיים כיום? לא 50.אוהב ארועים משפחתיים? תלוי. רק אירועים מצוצמים וסולידיים. לא המוניים. 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן,2-3 לפנות בוקר 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? 1 או 2 54.למה אתה אוהב אותן? כי הן משרים לי אנרגיה חיובית 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? ממש ממש לא! יש לי בקושי חברים בבית הספר. 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? לשון 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? האמת שהזמן האחרון אני לא ממש מדברת עם אח שלי חוץ מ"היי מה שלומך?" כי הוא עובד,לומד ויוצא עם הבחר'ה אז הוא כמעט לא בבית. והוא האח היחיד שיש לי. 58.האם היית פעם בדייט? כן 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? נפלאה. זאת הייתה הנשיקה הראשונה שלי 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרכשויותיו שהיה לך: שכבתי עם הבחור שאני מאוהבת בו. 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: לא זוכרת. לא השאיר בי חותם. 62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? בננה 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: כשאני אזכור,אני אכתוב. 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? לפעמים 2 דקות, לפעמים 2 שעות. 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? על זיגי סטארדסט 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? תלוי מה קרה לי לפני. 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אופטימי 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? אני אבקש ממנו שייתן לי כיף. 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: זיגי סטארדסט 70.חלווה או ריבה? ריבה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: ארוחה עם דיוויד בואי,אנדרו ווד,ג'ים מוריסון, כל חברי פרל ג'אם,כל חברי רהצפ,ג'ניס ג'ופלין מדברים על משמעות החיים. 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? מעניינת 74.מאוהב כיום? כן 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? כן 76.מצייר לפעמים? כן אבל ציורים מכוערים 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? אני כותבת שירים שבהם אני או מבטאת את מה שאני מרגישה לגבי משהו שקרה לי,או מבקרת תופעה מסויימת או נכנסת לדמות של משהו וכותבת שיר לפי נקודת המבט שלו. 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב?אחרי הצהריים 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? שאני אלמד לא להתערב בכל דבר 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? כן. ועכשיו אני מתחרטת שעשיתי אותו. 81.אוהב מנגינות מבלי מילים?כן 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? מנגינות עם סאונד מלוכלך 83.אוהב לטייל בטבע? כן 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? יערות 85.כמה קומות יש בבניינך? אין לי בניין 86.באיזו קומה אתה גר?אע 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? כן הייתי רוצה. הטבע הוא מקום שמייצג לדעתי את החופש והתשוקה. 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? לפני כמה ימים |

המשך

הדגש|90.ממה זה קרה? רבתי עם אמא שלי 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? תות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? אני אוכלת לאט אז אני שבאה כבר באמצע הארוחה. 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? בכיתה ו' 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? 3-4 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים מול פנים 97.למה? כי אני אוהבת להרגיש את הבנאדם 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? בסדר 99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? טוב 100.האם נהנת מהשאלון? היה נחמד

nothingman1

New member
שמישהו יקרא את זה! משעמם לי כרגע

שעת התחלה: 23:34 1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מאז הקמתו (שבוע אחרי, לקטנוניים שביניכם =] ) 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 6 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? אננס 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר בנאי 6.כמה אתה שוקל? 51 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? יש מקום לשיפור, אבל לא מתלונן... 8.מרוצה מהאופי שלך? חלקים ממנו כן וחלקים לא 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? תמיד יש מה לשפר 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות כמה שיותר! לא אוהב לדבר בטלפון 12.שחור או לבן? שניהם 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם, חוזק עוזר במקרים מועטים וחוכמה מלווה אותך בכל שנייה בכל פעולה כמעט 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? כדי לסדר את הראש, לנוח, לא להיות מודאג מכלום... 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? בבית שעה וחצי בממוצע, בי"ס 4-5 שעות נטו 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן 21.יש לך חברים ממש טובים? כן, לא יכולתי לבקש חברים טובים מאלה 22.מה הופך אותם לכאלה? אני יכול לדבר איתם על הכל, נעים לי בחברתם, הם אנשים דפוקים- כמוני, עוזרים כשיש בעיות, אחד מהם שינה את חיי והפך אותם לטובים בהרבה לפני שנה בערך 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? לא רעים... חח 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? להיות מוזיקאי שיעריכו את היצירה שלו ושאוכל לחיות מההכנסות מזה... ולהיות מאושר בהמשך חיי 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא מעט 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אני פותר את הבעיות שלי בעצמי... אם זה דבר שאני לא מבין בו כל כך אז אני מבקש עצה ממבין בעניין, לא משנה מי זה 29.האם היית מאושפז פעם? לא, למרבה המזל 30.איך עבר אותו האשפוז? סבבה לגמרי
31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? אני! 32.איזה בילויים אתה אוהב? סרטים, לאכול בחוץ, הופעות 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: ההופעה הראשונה שלי, היה איום ונורא! 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? מעדיף לא לספר... 35.אתה אדם מאושר? בסך הכל כן 36.מה הכי מרגיע אותך? שירים שקטים של הלהקות האהובות עליי 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? כנראה שבבי"ס
38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? ... 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? מחבב 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? סוג "האוכל של אמא שלי" 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת גבינה עם קצפת 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? בלי בי"ס, לאכול אוכל טעים, להופיע מול קהל גדול, ואחרי זה לפגוש את אהבת חיי
44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? הנגינה, אני כבר יכול ליצור מוזיקה (אל תתנו ל"חבורת הסטרייטים" להשפיע עליכם...) 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? אם כבר אז הומניים 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? ... 49.מרכיב משקפיים כיום? יש לי, אבל לא מרכיב באופן קבוע 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן, אוהב את השקט, החושך, ותחושת הרוגע הכללית 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן, זה קורה לכולם אני מניח 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? השנה 2 54.למה אתה אוהב אותן? אחת מתייחסת אליי מאוד יפה ומלמדת מעולה, השנייה מאוד ותרנית כלפיי 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? חצי מהכיתה שלי וחצי מהכיתה המקבילה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? תנ"ך 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? מעולים 58.האם היית פעם בדייט? לא יודע אם לקרוא לזה ככה או לא... 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? מוזרה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרחשויותיו שהיה לך: חברי להקת סליפנוט כלאו אותי במרתף והתעללו בי, איימו עליי בסכינים... 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: ע"ע שאלה 60
62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? חד-אופן 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: יום אחד אכלתי משהו לא טוב לצהריים וכאבה לי הבטן אז חזרתי הביתה ב3 ואז הלכתי לישון והתעוררתי למחרת בבוקר 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? תלוי כמה אני עייף 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? הכל, החיים... 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? רוב היום אני חושב על מוזיקה ושירים, אז שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אני מתכונן לרע ביותר ומצפה לטוב ביותר 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? תלוי באיזו דרך הוא יגיד את זה, אם הוא יראה רציני אז למה לא... 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: פיל נופל מהשמיים 70.חלווה או ריבה? חלווה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: אני אוהב מגוון סוגים של אוכל... 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, הלוואי והמוזיקה הישראלית הייתה מגיעה לרמה של הלועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת 74.מאוהב כיום? לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? הפסקתי כי שנאתי את כולם 76.מצייר לפעמים? כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? מה שעובר בראש 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? צהריים, מאוחר בלילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? מעדיף לא לענות 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? ביצעתי למורה שלי לגיטרה שיר שכתבתי, בפעם הראשונה שחיי שיתפתי מישהו ביצירה שלי וזה היה קשה מאוד בשבילי, אני בנאדם די מופנם אחרי זה הרגשתי מצויין ושיתפתי עוד אנשים בשירים שלי 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן, לא פחות מעם מילים 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? ?!?! 83.אוהב לטייל בטבע? לא כל כך 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? ... 85.כמה קומות יש בבניינך? 5 86.באיזו קומה אתה גר? 4 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? הייתי רוצה לגור במקום עם הרבה מים, צמחייה ושדות פתוחים הייתי מרגיש מאוד שלו ככה 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? בשנה שעברה 90.ממה זה קרה? שיר של ג'ף באקלי שמאוד התחברתי אליו בעקבות משהו שקרה לי 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? תות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? מהר מאוד... 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לא זוכר, וזה די מאכזב לחשוב על זה כי אני אוהב הפתעות 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? יש לי כמה הכי טובים, אין אחד 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? אני אוהב לראות את מי שאנ ימדבר איתו זה כמו שכשאתה מדבר אל מישהו אתה מסתכל עליו ולא מפנה את המבט לכיוון אחר (אלא אם אתה איש שיחה עלוב במיוחד) 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? טוב מאוד, יום חופש
99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? טוב מאוד! שבוע חופש כמעט עם בית ריק והרבה זמן איכות עם חברים 100.האם נהנת מהשאלון? הוא היה מאתגר, וחשבתי די הרבה זמן על כל שאלה...

למעלה