שמישהו יקרא את זה! משעמם לי כרגע
שעת התחלה: 23:34 1.כמה זמן אתה כותב כבר בפורום הזה? מאז הקמתו (שבוע אחרי, לקטנוניים שביניכם =] ) 2.מאיזה גיל בערך אתה זוכר את עצמך? 6 3.קריאה או כתיבה? כתיבה 4.מה המיץ הטעים ביותר ששית? אננס 5.מאיר בנאי או שלמה ארצי? מאיר בנאי 6.כמה אתה שוקל? 51 7.מרוצה מהמראה החיצוני שלך? יש מקום לשיפור, אבל לא מתלונן... 8.מרוצה מהאופי שלך? חלקים ממנו כן וחלקים לא 9.מרוצה מעצמך באופן כללי? תמיד יש מה לשפר 10.דנה או דני? דנה 11.שיחות טלפון קצרות או ארוכות? קצרות כמה שיותר! לא אוהב לדבר בטלפון 12.שחור או לבן? שניהם 13.תכלת או בורדו? תכלת 14.קיץ או אביב? אביב 15.להיות חזק או להיות חכם? חכם, חוזק עוזר במקרים מועטים וחוכמה מלווה אותך בכל שנייה בכל פעולה כמעט 16.עושר או כבוד? כבוד 17.אוהב להתבודד? כן 18.למה? כדי לסדר את הראש, לנוח, לא להיות מודאג מכלום... 19.כמה שעות ממוצע ליום אתה משקיע בלימודים? בבית שעה וחצי בממוצע, בי"ס 4-5 שעות נטו 20.אתה אופטימי לגבי חייך בעתיד? כן 21.יש לך חברים ממש טובים? כן, לא יכולתי לבקש חברים טובים מאלה 22.מה הופך אותם לכאלה? אני יכול לדבר איתם על הכל, נעים לי בחברתם, הם אנשים דפוקים- כמוני, עוזרים כשיש בעיות, אחד מהם שינה את חיי והפך אותם לטובים בהרבה לפני שנה בערך 23.יש לך ידידות/ים? כן 24.איך היחסים ביניכם? לא רעים... חח 25.איך יחסיך עם בת זוגתך/בן זוגך(אם בכלל יש)? אין 26.מה הן משאלות ליבך הגדולות ביותר? להיות מוזיקאי שיעריכו את היצירה שלו ושאוכל לחיות מההכנסות מזה... ולהיות מאושר בהמשך חיי 27.האם יש לך איזה שהוא סוד גדול שאתהמסתיר ואף אחד לא יודע? לא מעט 28.אל מי אתה הכי מרבה לפנות לקבלת עיצות? אני פותר את הבעיות שלי בעצמי... אם זה דבר שאני לא מבין בו כל כך אז אני מבקש עצה ממבין בעניין, לא משנה מי זה 29.האם היית מאושפז פעם? לא, למרבה המזל 30.איך עבר אותו האשפוז? סבבה לגמרי
31.מי לוקח בקרב-מוחמד עלי או סופרמן? אני! 32.איזה בילויים אתה אוהב? סרטים, לאכול בחוץ, הופעות 33.תן דוגמא לאיזה זכרון מהעבר בחייך,שתיקח אותו איתך לעד: ההופעה הראשונה שלי, היה איום ונורא! 34.מה היה היום המאושר ביותר בחייך?קרה בו משהו מיוחד? מעדיף לא לספר... 35.אתה אדם מאושר? בסך הכל כן 36.מה הכי מרגיע אותך? שירים שקטים של הלהקות האהובות עליי 37.איפה אני אמצא אותך בדר"כ בשעות אחר הצהריים? כנראה שבבי"ס
38.האם חילקת פליירים פעם? לא 39.איך היה?מה היה ההספק שלך? ... 40.אוהב אוכל חמוץ-מתוק? מחבב 41.איזה סוג אוכל אתה הכי אוהב(לא מדובר במאכל ספציפי,אלא בסוג)? סוג "האוכל של אמא שלי" 42.תן לי תיאור של העוגה האידיאלית שלך: עוגת גבינה עם קצפת 43.תן לי תיאור של יום אידיאלי.כלאמר,מה צריך לכלול היום הזה בכדי להיות מושלם? בלי בי"ס, לאכול אוכל טעים, להופיע מול קהל גדול, ואחרי זה לפגוש את אהבת חיי
44.אילו חלומות/שאיפות הצלחת להגשים בחייך? הנגינה, אני כבר יכול ליצור מוזיקה (אל תתנו ל"חבורת הסטרייטים" להשפיע עליכם...) 45.מקצועות הומניים,ריאליים,או שום דבר? אם כבר אז הומניים 46.ספגטי או צ'יפס? ספגטי 47.אוהב נחשים? לא 48.אם כן,אז באיזה צבעים אתה אוהב אותם? ... 49.מרכיב משקפיים כיום? יש לי, אבל לא מרכיב באופן קבוע 50.אוהב ארועים משפחתיים? לא 51.אוהב את הלילה?אם כן,אז אילו דברים אתה אוהב בשעות הלילה? כן, אוהב את השקט, החושך, ותחושת הרוגע הכללית 52.האם איבדת פעם בחייך לגמריי את התקווה? כן, זה קורה לכולם אני מניח 53.כמה מורות שלך אתה אוהב במיוחד(אם יש כאלה)? השנה 2 54.למה אתה אוהב אותן? אחת מתייחסת אליי מאוד יפה ומלמדת מעולה, השנייה מאוד ותרנית כלפיי 55.רוב חבריך הם מהכיתה או מהשכבה? חצי מהכיתה שלי וחצי מהכיתה המקבילה 56.באיזה מקצוע אתה נוטה להרדם הכי הרבה? תנ"ך 57.איך יחסייך עם אחייך/אחיותייך? מעולים 58.האם היית פעם בדייט? לא יודע אם לקרוא לזה ככה או לא... 59.אם כן,איך היתה ההרגשה? מוזרה 60.ספר בקצרה על החלום הכי מדהים בהתרחשויותיו שהיה לך: חברי להקת סליפנוט כלאו אותי במרתף והתעללו בי, איימו עליי בסכינים... 61.ספר בקצרה על החלום הכי מפחיד שהיה לך: ע"ע שאלה 60
62.באיזה סוג של תחבורה אתה הכי אוהב לנסוע? חד-אופן 63.ספר בקצרה על היום הכי מוזר שהיה לך אי פעם: יום אחד אכלתי משהו לא טוב לצהריים וכאבה לי הבטן אז חזרתי הביתה ב3 ואז הלכתי לישון והתעוררתי למחרת בבוקר 64.מה כשאתה עולה למיטה במטרה לישון,כמה זמן לוקח לך בממוצע להרדם? תלוי כמה אני עייף 65.על מה אתה חושב בזמן הזה לפני שאתה נרדם? הכל, החיים... 66.רוב המחשבות שעוברות לך בראש במהלך היום הן שמחות או עצובות? רוב היום אני חושב על מוזיקה ושירים, אז שמחות 67.אתה טיפוס אופטימי או פסימי? אני מתכונן לרע ביותר ומצפה לטוב ביותר 68.אם יבוא אליך בן אדם זר ככה סתם באמצע הרחוב ויבקש ממך להיות חבר שלו,איך תגיב? תלוי באיזו דרך הוא יגיד את זה, אם הוא יראה רציני אז למה לא... 69.תעצום לרגע עיניים,תתרכז טוב ותדמיין איזה דבר הזוי,ממש ממש הזוי(אבל לא מגעיל!!).שתף אותנו במחשבה ההזויה שלך: פיל נופל מהשמיים 70.חלווה או ריבה? חלווה 71.תאר לנו בקצרה את הארוחה האידיאלית שלך: אני אוהב מגוון סוגים של אוכל... 72.מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית, הלוואי והמוזיקה הישראלית הייתה מגיעה לרמה של הלועזית 73.היית מגדיר את שגרת היום שלך כמשעממת או כמעניינת? משעממת 74.מאוהב כיום? לא 75.כותב לפעמים שירים/סיפורים? הפסקתי כי שנאתי את כולם 76.מצייר לפעמים? כן 77.אילו סוגיי שירים וסיפורים אתה כותב,ואיזה סוגי ציורים אתה מצייר? מה שעובר בראש 78.איזה זמן במשך היום אתה הכי אוהב? צהריים, מאוחר בלילה 79.מה אהדבר שהכי היית רוצה לשנות בעצמך? מעדיף לא לענות 80.האם אי פעם עשית דבר שכל הזמן פחדת נורא לעשותו?אם כן,מה זה היה ואיך היתה ההרגשה? ביצעתי למורה שלי לגיטרה שיר שכתבתי, בפעם הראשונה שחיי שיתפתי מישהו ביצירה שלי וזה היה קשה מאוד בשבילי, אני בנאדם די מופנם אחרי זה הרגשתי מצויין ושיתפתי עוד אנשים בשירים שלי 81.אוהב מנגינות מבלי מילים? כן, לא פחות מעם מילים 82.אם כן,איזה סוג של מנגינות אתה אוהב? ?!?! 83.אוהב לטייל בטבע? לא כל כך 84.אם כן,באיזה מקומות של טבע? ... 85.כמה קומות יש בבניינך? 5 86.באיזו קומה אתה גר? 4 87.האם היית רוצה לנסות לתקופה מסויימת לחיות בטבע?איך לדעתך היית מרגיש עם זה? הייתי רוצה לגור במקום עם הרבה מים, צמחייה ושדות פתוחים הייתי מרגיש מאוד שלו ככה 88.סתיו או חורף? סתיו 89.מתי בפעם האחרונה זלגו לך דמעות של התרגשות? בשנה שעברה 90.ממה זה קרה? שיר של ג'ף באקלי שמאוד התחברתי אליו בעקבות משהו שקרה לי 91.איזה טעם גלידה אתה הכי אוהב? תות 92.ביסלי או תפוצ'יפס? ביסלי 93.אתה שובע מארוחות מהר,או שאתה חייב לאכול המון עד שאתה שובע? מהר מאוד... 94.מתי פעם אחרונה עשו לך איזו שהיא הפתעה? לא זוכר, וזה די מאכזב לחשוב על זה כי אני אוהב הפתעות 95.החבר הכי טוב שלך-כמה זמן שיחות ממוצע לשבוע יש לך איתו? יש לי כמה הכי טובים, אין אחד 96.אוהב יותר שיחות פנים אל פנים או בטלפון? פנים אל פנים 97.למה? אני אוהב לראות את מי שאנ ימדבר איתו זה כמו שכשאתה מדבר אל מישהו אתה מסתכל עליו ולא מפנה את המבט לכיוון אחר (אלא אם אתה איש שיחה עלוב במיוחד) 98.איך עבר עליך היום עד עכשיו? טוב מאוד, יום חופש
99.איך עבר עליך השבוע עד עכשיו? טוב מאוד! שבוע חופש כמעט עם בית ריק והרבה זמן איכות עם חברים 100.האם נהנת מהשאלון? הוא היה מאתגר, וחשבתי די הרבה זמן על כל שאלה...