שאלה חשובה...

יוסדוס

New member
יכול להיות מאוד...

הסינגל הראשון של האלבום החדש יוצא באפריל... (ככה איתי ומיכל אמרו לי)

יוסדוס

New member
נכון שזה עוד הרבה זמן...

אבל כמו שאמרת נתן להם לעבוד וזה יצא טוב.. ולמה דווקא שאלת על יוני?

../images/Emo79.gifחח.....

יש לנו עבודה כזאת, על מי אני עובדת?? - עבודת שורשים ואנחנו צריכים לשים שם שיר שאנחנו אוהבים, כאילו כל אחד צריך לשים שיר בעבודה שלו, ולמה לא לשים אחד מהשירים של הלהקה האהובה עליך?? אז בנתיים אין אף שיר שבאמת יכול להתאים ואת העבודה צריך להגיש ביוני אז חשבתי אולי אם יצא האלבום עד אז אני יקח שיר מהאלבום החדש. אני יודעת שיש זמן עד יוני, אבללל....

בהצלחה בעבודה! ^_^

וגם אותי הרתיחה הפקצה מהחתימה שלך...גאד, רציתי לשבור את הטלויזיה ששמעתי את זה!

וואלה?! אדיר!!

וואו, תשאלו את כל החברות שלי- אני הכי רוצה שהם יוציאו סינגל לפני הדיסק בעולם! אני כל כךךך רוצה! מעניין איזה שיר זה יהיה..."בעוד שבוע"? (הלוואי!), "כל מה שרצית"? או שמא, שיר שעוד לא שמענו? טוב, מה שזה לא יהיה, אני מוכנה להפתעות ^_^

יוסדוס

New member
ירדן!

תודה אוהב אותך!! גיליתי איך קוראים לשיר ששרו במפגש!! תודההה!

חחחחח ../images/Emo6.gif

כל מה שהיית צריך זה לשאול! (או להסתכל בשרשור הישן של החוויות מהמפגש, כתוב שם איפשהו אם אני לא טועה
)

כתמונית

New member
יו!!!

הרוני הזאת! שונאת אותה!! לפחות אין לכם אחים קטנים שחולים לה על התחת!! (סליחה...ישבן..) ד"א שמתם לב ששני השירים החדשים של הדורבנים ששמענו הם דיי דכאוניים??!!

הממ, שחושבים על זה אז כן!

אולי תקופה קשה? מה שלא יהיה, מצדי שכל השירים יהיו דכאוניים- אם הם טובים כמו מה ששמענו אני אהיה מרוצה...

Bassיסט

New member
וואי בבקשה לא...

הדבר האחרון שאני צריך עכשיו זה שירי דיכאון

Sn‡ƒƒ

New member
אויש..

גם לי יש אחות כזאת שחולה לרוני על הישבן..3 זה כזה מגעיל..

../images/Emo41.gifההודעה שנמחקה פה...../images/Emo41.gif

הכילה מילים של שיר עם זכויות יוצרים. אומנם ניתן קרדיט ליוצרים של השיר, אבל עוד לא ברור לי עם זה אפשרי להשאיר את המילים יחד עם הקרדיט. בכל מקרה- העניין יבורר לא קשור רק להפעם, אלא בכלליות (להרחיב את ההשכלה הכללית שלי...
) כדי למנוע אי נעימויות- אני רק רוצה לציין שההודעה עם המילים לא נמחקה בשום כעס וההודעה הזאת לא נכתבת בשום צורת נזיפה כל שהיא, אלא רק כדי להסביר. תודה

למעלה