רשימה של שירים מהאלופה

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo79.gifרשימה של שירים מהאלופה../images/Emo41.gif

בואו נעשה רשימה של שירים שהיו באלופה.. מצאתי פה כמה שנדמה לי גוון רשמה.. בחיפוש בפורום.. אבל היו עוד מלא למשל מצאתי אחד שהתנגן בזמן שמיטל בכתה.. וליאן גירשה את סער מהבית. אם אינני טועה.. השיר הזה- Bang Bang של Young buck. הנה הבית ההוא שהתנגן הרבה- נדמה לי הוא אפילו היה פעמיים בסדרה- Bang Bang I Shot You Down, Bang Bang You Hit The Ground, Bang Bang That Awefull Sound, Bang Bang I Used To Shoot You Down אם יש לכם עוד תרשמו ונעשה רשימה של השירים.. באלופה הם שמים שירים מדהימים.

gavan

New member
להרוג את ביל../images/Emo99.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

"...I Shot You Down, Bang Bang" באמת שירים מדהימים...כ"כ הרבה פעמים גרבג' ו-I want you של אלוויס קוסטלו, שזה שיר נורא ארוך...
אני עוד מעט אאסוף שירים... (כי נורא משעמם לי, ומסתבר שאני טובה בזה...
)

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifיש שיר אחד שאני זוכרת..

Creap-Radiohead (רדיוהד זה הזמר)

B o N u s

New member
וואו זה יהיה ארוך P-:

אני אוהב במיוחד את של ג'לל ודריה אגב. זה עם הריקוד לפני המשחק.

mikmikonet

New member
../images/Emo79.gifin the army now- status quo../images/Emo79.gif

השיר שג'לל ודריה רקדו בפרק 30 כשדריה לימדה את ג'לל "תרגיל ריכוז" כדי שהוא יבקיע במשחק. ו"i want you" התנגן בפעם הראשונה של ג'לל ודריה
שיר כ"כ מתוק.

mikmikonet

New member
../images/Emo192.gif hollaback girl ../images/Emo192.gif

של gwen stefani שיר המעודדות של ליאן
אני אישית ממש אוהבת אותו

MoRaN SaShA

New member
נכון ליאן פעם אמרה שהשיר הזה הוא של

נו דאווט.. ככה היא אמרה למיטל וזה בכלל של גוון סטפני.. לא הבנתי מה היא אמרה לה חחחחחחחח וגם אני חולה על השיר הזה חחח הוא כזה קופצני חחח

MoRaN SaShA

New member
גם אני חשבתי על זה וחברה שלי אמרה ל

לי שהיא לא מכירה אותם חחחח שהיא יודעת שגוון סטפאני שרה את השיר הזה ולא איזו להקה שהיא לוקחת בה חלק.. אז לא יודעת חח

RTur

New member
אוקיי אז הנה הסבר:

גוון סטפאני היא הסולנית של הלהקה נו דאוט.. (אתם בטח מכירים את הלהקה בזכות השיר הנודע שאף פעם לא נמאס - don't speak) ב-2004 נדמה לי גוון יצאה בקריירת סולו בלי קשר להיותה עדיין חלק מהלהקה והשיר הזה - "הולאבק גירל" הוא מהדיסק סולו שלה.. הבלבול הוסבר?

MoRaN SaShA

New member
אההההההההההההההההההה

חשבתי על זה שזו בטח הלהקה שלה.. אבל הרי אתה אומר שאחרי הפרישה מהלהקה היא שרה את השיר הזה לבד.. או שיחד עם הלהקה?! חחח לא ברור.

RTur

New member
היא לא פרשה מהלהקה..

היא עדיין שרה עם הלהקה.. פשוט בנוסף היא גם הוציאה דיסק סולו בלי קשר.. כנראה שמפה הגיע הבלבול בסדרה.. כנראה שדרור לא ידע שהשיר הזה זה מהדיסק סולו שלה חחח

gavan

New member
רשימה משודרגת../images/Emo11.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif

alice cooper-poison maria mena-miss you love Joe Cocker-You Are So Beautiful Garbage-You looke so fine The Beatles-Can't Buy Me Love Bon Jovi – Always Haddaway - What Is Love Roxette - Listen To Your Heart Alanis Morissette – Perfect Chicago - Colour My World Phil Collins - Against All Odds Norah Jones – Love Chuck Berry - Johnny Be Good The Beatles - Oh! Darling The Weather Girls - It´s Raining Men Double - The Captain Of The Heart Kasey Chambers - The Captain Caesars - Your Time Is Near Leonard Cohen - The Captain Frank Sinatra - Strangers In the Night REM - Find the River In The Army Now-Status Quo Hollaback Girl -Gwen Stefani Skazi - Out of Space Creep- Radiohead Everybody'S Gotta Learn Sometime- Beck Madonna - Hung Up Elton John- Your Song David Bowie- Wild is the wind heather nova-paper cup Woman In Love - Liz McClarnon Billy Joel- Just The Way You Are Elvis Presley - Love Me Tender Bang Bang -Young buck רציתי- יהודה לוי/סער פדידה צוותא- שלמה ארצי החיטה צומחת שוב- האשכולית
תודיעו לי אם יש עוד, אני אוסיף
חייב להיות עוד, אני אחרוש עוד קצת על הפורום ואלך לארוז...

mmmash

New member
עדיף לעשות רשימה מסודרת

לפי פרקים ולפי סצנות לא?

gavan

New member
אני יכולה לסדר את זה...

+
אבל עם העזרה של נעה...(כי היא כתבה את רוב רשימות השירים שנמצאים בפרקים ולקחתי וסידרתי את זה....)

למעלה