קבלו קטע...

../images/Emo79.gifקבלו קטע...

אוי, למה הפכתי??
ראיתי לפני משהו כמו 50 דקות את התוכנית "אינפומאניה" בערוץ 24 והיה שם את הקליפ של "שוב הגשם" שם
האחיות פיק
, ורואים שם את אחת מהם מנגנת על אורגן ואז מופיע ריבוע כזה שכתוב בו "הקלידים האלו שייכים לזיגו מהדורבנים", (?!?), זה היה כמובן באמצע וויכוח שלי ושל אבא שלי על הקטע הזה של הניידות מקרטון... איך הקלידים של זיגו הגיעו לשם?? לא שזה מפריע לי או משהו...:|

Bassיסט

New member
זיגו אמר את זה מתישהוא...

ניראה לי שבפגישת פורום... שידידה שלו שביימה ניראה לי את הקליפ ביקשה ממנו את האורגן...

גם אני ראיתי את זה היום...

אבל דיי ציפיתי לראות את זה שם ת'אמת. בקליפ של המנוע באינפומניה הסיפור על האורגן נכתב, וגם כתוב שהוא מככב גם ב"שוב הגשם", אז שפתאום היה את "שוב הגשם" ציפיתי לזה כי זה מסוג הדברים שאינפומניה אומרת תמיד... וזה דיי מגניב כל הקטע עם האורגן שהוא מצא אותו... פועל או לא- מי זורק כזה דבר?! עם המראה שלו שווה להשקיע את הכסף כדי לתקן אותו, ואם הוא עובד-אז למה לזרוק? זיגו בר מזל שהוא מצא אותו [זיגו בר מזל לא קשור, אבל במקרה היה יצא לו מגניב בכלל
]. בכלל שווה כל העניין. זהו.

כתמונית

New member
מה לא ידעתם את זה??!!

פי... ידעתי את זה מזמן... ואת האמת אחלה מקלדת (אורגן זה מעליב...חחח..) חצי שחור חצי לבן... בארוקי משהו :) וד"א הוא הפועל! כזה תאילנדי קטן!! אך!! כפרות עליו!! רק בריאות שיהיה לו!

למעלה