ציטוטים

פ י י

New member
../images/Emo79.gifציטוטים

היי לכולם, לאן נעלמתם?? הפורום הזה התייבש קצת, לא? הנה קצת ציטוטים - בתקוה שתצאו מהחורים שלכם: (כולם שירים עבריים, נורא קל) 1. "הרבה שניות הלכו לאיבוד" 2. "האם ידעת שזה קורה פעם בשמונה עשרה שנה" 3. "בדומיה עוטפת התוגה" 4. "מי הכי יפה?" 5. "וקצת הפתעות באמצע הדרך" 6. "מגע כזה לא יתואר" 7. "בוא מיד, תן לי יד" 8. "היא בטח כמו קבצן בפתח" 9. "מאבד שליטה, רועד ונרגש" 10. "אני יודע רק לכתוב שירים" 11. "בין עיניך צצו שני קמטים" 12. "את רק עושה לו קול שני" 13. "על פני כלניות ושלל צמחי העמק" 14. "היא מנעה כל גישה" 15. "הכיעור מושל ברחובות" אז יאללה!

ooshi

New member
אני ראשונה!!!

אבל אני לא יודעת כלום... 4 - איפה הילד - מה שעובר עלי 12 - אביב גפן - שיר הסמרטוטים 9 -אני לא יודעת איך קוראים לשיר!!! ....כמו בירח דבש... ואת עוטפת אותי חזק כמו נחש, מאבד שליטה... רועד ונרגע... זה זה לא?

פ י י

New member
4,12 - ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif, ולגבי 9

9 - את צודקת, זה באמת השיר, אז עכשיו יש לכולם ציטוט יותר ארוך - מאיזה שיר זה ושל מי?...

sunset*

New member
1+3+4+9+12+15

1 - רמי קלינשטיין -אהביני 3 - אביבה אבידן - פרי גנך 4 - איפה הילד - מה שעובר עלי 9 - רמי פורטיס - חלום כחול 12 - אביב גפן - שיר הסמרטוטים 15 - יזהר אשדות - צילו של יום קיץ

פ י י

New member
1,3,9,15../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

לגבי 3: אביבה אבידן שרה דואט עם?... ולגבי 4 ו-12 - גם הם נכונים, כמו שכבר אמרתי.

sunset*

New member
3

המממממ גם אלי לוזון שר את זה. לגבי דואט - עם אביהו מדינה אבל לא בטוחה ?¿

פ י י

New member
../images/Emo127.gifדי נכון

אביבה אבידן + אלי לוזון, כן, ביחד.

פ י י

New member
../images/Emo127.gifדי נכון

אביבה אבידן + אלי לוזון, כן, ביחד.

פ י י

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

7 - לשיר קוראים "אמור שלום". יפה יפה, אז אנחנו מתקדמים.

סאביבית

New member
את הקשים לפני שטריל תבוא .... ../images/Emo6.gif

1. פתרו 2 - --אין לי מושג 3. פתרו 4. פתרו 5. היה חזק - בועז שרעבי (הכל תלוי בך חבר...) 6. - - אני אזכר 7. פתרו 8. - - אני אזכר 9. פתרו 10. כמה את יפה - דני רובס (אני מציע לך רק יד רכה...) 11. שוב - חווה אלברשטיין ואריק סיני או אם אתם מעדיפים את הגירסא של הקראוסים. 12. פתרו 13. שקרים קטנים(שקרים פשוטים - משהו כזה) - יהודית רביץ 14. פתרו 15. פתרו

פ י י

New member
וואוו - יפה, 4 פעמים ../images/Emo127.gif

5
- שם השיר: "הכל תלוי בך חבר" 10
11
13
- זיהית את השיר - אבל יש לו שם מיוחד, שלא זכרת כנראה. כל הכבוד!

סאביבית

New member
5 -תיקון לפ י י ונזכרתי ב-6

5) שם השיר "היה חזק" - בועז שרעבי קמתי מהכיסא לבדוק שוב בדיסק... 6)לאט לאט - שלום חנוך

פ י י

New member
../images/Emo79.gifרמזים ל-2,8!

טוב, השתתקתם, וזה כנראה אומר שהגיע הזמן לרמזים: 2 - מה באמת קורה פעם ב-18 שנה? מישהו יודע? פעם ב-18 שנה יש שנה שבמהלכה מתרחשים 7 ליקויי חמה + ליקויי ירח. בפעם האחרונה שזה קרה, זה היה בשנת 2000. השיר שאני מתכוונת אליו נכתב קודם. הוא מדבר על כך שהתופעה התרחשה ב-1982, ואומר "בשנת 2000 הביטי לשמיים". נו? מכירים? 6 - אני פשוט ארחיב את הציטוט: השיר אומר על האהבה ככה: "היא לבדה היא בטח כמו קבצן בפתח זקוקה לנדבה". עזרתי למישהו?

המממ

New member
אמממ אולי אולי 2...

הדבר ביחידי שעולה לי בראש הוא Pulp- Disco 200 האם?

פ י י

New member
תשובות - למי שזה מעניין אותו

טוב, לא ידעתם, אז הנה: 2 - כשחיכיתי לך על הספסל ליד המרפאה - אהוד בנאי 8 - בדמעות שאת בוכה - פבלו רוזנברג

למעלה