פרק 88

?WTF

מה יכול לגרום לדני לגעת בלולה? בשום מימד או עולם מקביל האיש הזה לא יתקרב יותר אליה... למה לסיים ככה, סתם מתחו אותנו עם דני וננה בדרך ללולה. בסוף אוסי היא זאת שתגרום לדניאלה להיווצר או שכמו במקרה עופר לאס וגאס איכשהוא נחזור למצב הקודם? ואיך לא קלטתי את זה כבר כשעופרה אמרה את התאריך המדויק?

אורדיקי

New member
רק זה?

מה הקטע שמאיה לא יודעת מי זה האבא של דניאלה? היא לא אמורה להיות החברה הכי טובה שלה?

אורדיקי

New member
וחוץ מזה

היא אף פעם לא פגשה את אבא שלה? בכל השנים שהם מכירים אותה?

אורדיקי

New member
את מפספסת את הנקודה

הרי זה ברור שזה דודי מהאקוריום והיא פגשה אותו גם ב-1986 וגם ב-2009 היא אמורה לדעת מי הוא ולזהות אותו.

גרטה1

New member
גם זה שהוא אבא של דניאלה לא מחייב

שהוא עם עופרה ומגדל את דניאלה (לפחות בשנים הראשונות) אני אישית מקווה מאד שאחרי הפיאסקו של "העיקר שתהיה דניאלה" עופרה ומושיקו יחזרו להיות יחד. ב-2008 מושיקו הרי מת אז לא היה טעם להזכיר או להכיר את אבא של דניאלה.

כרשבל

New member
שימו לב לפרטים

פתאום בפרק האחרון ההאוהבה צריכה ללכת לבדיקה רפואית יחד עם חיים כי יש לה "בעיה" אהובה היא האמא של דניאלה ושל עופרה,דנירלה גודלה כבת של דנירלה שהיא בעצם בת של דניאלה

ש י ר ד ן

New member
חח שתינו שלחנו בול באותו זמן...

ועכשיו אין מי שימחוק... בכל מקרה: "OOOOOOOOMMMMMMMMMMGGGGGGGGGG‬!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן. טוב. לא טוב בעצם. זה די מסכם את הפרק. בכל אופן, קצת לא הגיוני, למה עופרה לא ניגשה אליו גם? ואם לא בהופעה הזו, למה לא בהופעה הבאה? ובכלל איך יצא שדני בכל זאת קיבל בכיף את העובדה שלולה סבתא של רננה ועוד מחבק אותה?! הכל מוזר. OMG. כן. זהו." פרק מטורף ולא הגיוני בעליל ><

shoham95

New member
אומייגאד!

מישהו יכול להסביר לי מה הלך שם, בסוף?! כאילו, הבנתי בערך אבל לא בדיוק. אפשר בבקשה הסבר? זה היה הזוי לגמרי O:

shoham95

New member
וחוצמזה,

עכשיו זה כבר לגמרי ברור שדודי הברמן אמור להיות אבא של דניאלה. ומזה התבאסתי כשמושיקו בא לעופרה, כבר חשבתי שיקרה משהו! אבל נראלי עכשיו בזכות אוסי זה יקרה. כאילו, עופרה תלך לאקווריום או משהו ואז תפגוש את דודי וכו' וכו'...

מרוב הלם על הסוף

לא התייחסתי להתחלה- איך שיקו מדבר בסבבה עם דני אחרי שהוא הפריע לו ככה? חחח כאילו זה קורה כל יום. ולמה כשדני אמר "זאת פעם ראשונה שלה" מושיקו לא החטיף לו?

אורדיקי

New member
כל הקטע של הקלטת

לא השתלב להם בעלילה אז הם החליטו פשוט לשכוח מזה כאילו זה לא קרה. מה שנקרא חור בעלילה.

היי, גם אני אעתיק ../images/Emo3.gif

‫זה היה כל כך צפוי וכל כך ברור, עוד מהפרק של יום ראשון, כשמושיקו ועופרה אמרו את התאריך. אוסי עשתה "לאס וגאס", למה אתם חושבים שהזכירו את זה פתאום משום מקום? אגב, אני מבטיחה לכם שככה הם יגלו על המזוודה.. הרי עופרה תראה להם את השירים החדשים, הם יבינו שהשירים שלה, ואז ידברו עם שיקו ויעשו 1+1 (או שהם מפגרים מדי בשביל זה). את העניין עם לולה, רננה, ובוקי גם אני לא הבנתי. לא קרה כל-כך הרבה שיגרום לדני שרצה לרצוח את רננה להיות חבר שלה ולפרגן ללולה. (יש מצב שהן רק מתחזות, ובוקי יודע את זה ומנסה לגלות מה הן מתכננות?) אגב, לאן נעלם לי בוקי באום?

או שאוסי תתחרט

ותראה שבמצב החדש משהו לא מתאים לה, כמו עופר שגילה שהוא מת, וככה המצב יחזור לקדמותו.

הממ.. לא נראה לי ש.. ../images/Emo58.gif

אוסי תנסה לעבור כל כך מהר לזמן אחר, כל עוד מושיקו אוהב אותה.. אלא אם עופרה תגלה למושיקו שהשירים שלה (ממש פרשת "האור בחיי"2), או שאוסי תגלה על התוכנית של לולה להרוג את מושיקו (לא נראה לי שעם כל הדברים הללו היא מעורבת בתוכנית), או שסתם היא תגלה שהיא תמות. (נראה לי שהאופציה הראשונה נכונה, כי בתקציר של 90/91 בערך כתוב ש"לאוסי אין ברירה אלא לנטרל את עופרה", וגם "עופרה מגלה משהו שיכול לשנות את כל התמונה"- אם הם יהיו בזמן הרגיל לא יהיה צורך לשנות את התמונה.)

למעלה