פלייליסט

RaZiK4

New member
../images/Emo79.gifפלייליסט

מה השירים שמתנגנים אצלכם בפליילסיט בזמן האחרון :p?

RaZiK4

New member
שלי:)

#Sergio Mendes feat. Black Thought, Chali 2na, Debi Nova & Will.I.Am - Yes, Yes Y'all #My Chemical Romance - Famous Last Words #Linkin Park - Qwerty #Infected_Mushroom_-_Becoming_Insane-By_DrOrZ #Ludacris - Move Bitch #Ludicris Ft Pharrell - Shake Your Money Maker #Avril Lavigne - Keep Holding On #Ed_Rock-Aye_Yai_Yai #כנסיית השכל - ידיים למעלה #יפתי - הלילה יעבור #קובי אפללו - בא מן השתיקה #שירלי לילו - וכאילו אתמול #טל שגב - יום אחרון #אריק ברמן - יום חדש נפלא #סינרגיה - אשם #שוטי הנבואה - אח של סלים #מירי מסיקה - מאמי

N0 far

New member
שלי..:]

עיברית- צועקים על אהבה- סינרגיה אשם- סינרגיה מרגיש אחר- סינרגיה רק שלי- דניאל אני צוחק איתך- משינה בואי נשאר- אבי קורן הלילה יעבור- יפתי הכי יפה בעולם- מאור כהן יום חדש נפלא- אריק ברמן לא בא לי לשמוע- הדורבנים אנגלית - Daniel Powter - Bad Day 3 Doors Down - Here Without You !Jojo - Too Little, Too Late Avril Lavigne - Keep Holding On סיפור אהבה בלתי נשכח - Mandy Moore(1) Sean Paul Ft. Rihanna - Break It Off Nick Lachey - Whats Left Of Me[Nick-Lachey.net] - כן שיר ישן... Goo Goo Dolls - I Just Want You to Know Who I am - כן עוד שיר ישן...

RaZiK4

New member
לא בא לי לשמוע../images/Emo99.gif

השיר האהוב עליי מכל השירים בעולם. פשוט שיר מצויין. סוגד לדורבנים |סוגד|

שלי-../images/Emo110.gif

הכי יפה בעולם - מאור כהן ה..חסרות לי מילים לתאר כמה שאני מטורפת עליו. רק אל תלכי - מאור כהן \ זקני צפת הריקוד המוזר של הלב \ גידי גוב ורונה קינן total eclipse of the heart 2007 - אין לי מושג של מי It's the end of the world - אר.אי.אמ feel - רובי וויליאמס את יפה - שייגעצ וזהו בעקרון.

RaZiK4

New member
את יודעת ש

מאור כהן הוא דוד של ידידה שלי:0 וההורים שלה נסעו לחתונה שלו
[או משהו כזה...] בקיצור, אם את רוצה איזה משהו..:p

למעלה