פחד לא יסנוור אותי יותר.

../images/Emo79.gif פחד לא יסנוור אותי יותר.

אנשים יקרים שלי
, אני חושבת איך להתחיל את ההודעה הזאת... השעה 00:16, מה שאומר שטכנית-כבר יום רביעי, כלומר מחר אני מתגייסת. ממחר, אני עולה על מדים ירוקים והופכת לחייל בצבא ההגנה לישראל.
השינוי הזה כמובן ישפיע על אופן הניהול שלי. הפורום הזה מאוד מאוד חשוב לי, מרגע ההקמה שלו עם לירון ועד היום, שאנחנו חוגגים כמעט שנתיים. כמו שאתם בטח יודעים
, הפעילות בפורום הזה היא מאוד לא רבה, ולכן החלטתי להישאר בניהול, ורק ליידע אתכם שהפעילות שלי תהיה נמוכה יותר, ומן הסתם, אני אהיה זמינה הרבה פחות. לירון תפגין פה יותר נוכחות [אני מקווה
], ונוכל לשמור על הפורום הזה פעיל. מגיע לשילה קהילה שנוכל לדבר בה על הופעות ועל המוזיקה, וחבל שהפורום ייסגר. אז זהו, דמיינתי את ההודעה הזאת ארוכה יותר, אבל... אני אוהבת אתכם, ואתגעגע המון
, ונו... ניפגש בסופ"שים.
אורעד.

pishkashit

New member
../images/Emo23.gif

ברור שאפגין נוכחות יותר!!! |קשוח|... והמווווווווווווווווווווווון בהצלחה
!!!!

izzys

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה המון בהצלחה אורעד. שירות משמעותי ותורם. רק טוב שיהיה!
.

להערכתי

ניהלת את הפורום כהלכה וביד רמה. אני מאחל לך הצלחה רבה. הירגי רבים. ודבר נוסף: ע"פ מדידות שערכתי, שילה פרבר היא יעלת חן והמקום הראוי לה למשכן הוא הרי יהודה.

תעשי חיים.

תנסי. אם לא, אז תעשי מוות. לאחרים, עדיף. הרבה בהצלחה באשר תלכי, ויהיה קשה, אבל נשתדל להתנהג פה יפה ולא לכתוב יותר מדי..

חיילת טרייה../images/Emo99.gif

שיהיה המון המון הצלחה, גיוס קל ושיהיה מועיל. תלמדי מהזמן הזה, ואני בטוחה שתכבשי שם את כולם בייחודיות שלך. אנחנו נתגעגע פה, ונשמח לשמוע ממך בסופי שבוע, כשתצאי.
עמרי: "את פורום שילה אפשר לנהל גם אם אתה גר בחו"ל.."
! כמו שכתבו מעליי, מחכים לתמונות על מדים
.

utopia 111

New member
מזל טוב !

אני יודע שזה לא מה שאומרים על גיוס בד"כ, אבל אני אופטימי. כל עוד לא תשכחי את המעריצים פה, אני מניח שאת יכולה להיעדר מדי פעם
המון בהצלחה, גם אם אני קצת בדיליי, דו"צ זה דווקא ממש נחמד.

באיחור שכבר לא כל כך אופנתי,

שיהיה קל, שיעבור בקלות ושתעשי חיים עד כמה שאפשר:) בכל מקום אפשר לקבל משהו, רק תרשי לעצמך :)

למעלה