סקר!

../images/Emo79.gifסקר!../images/Emo79.gif

עם איזה שיר אתם הכי מזדהים ברגע זה? אני מזדהה עם השיר של כריסטינה אגילרה - Can't hold us down בגלל שזה ממש צודק מה שהם אומרים שם...

i love gina

New member
אממ...

יש את השיר מהסאונדטרק של אלי מקביל, שוונדה שפרד שרה, הוא נקרא: i only wanna be with you וזה שיר שמזכיר לי פעם את זה שהייתה מישהי שרק איתה רציתי להיות כל הזמן... אז , אני מניח שאם זה אני הכי מזדהה...

הבחירה שלי

אני ניקשר לשיר המהמם של מאריה קארי שניקרא : " I ONLY WANTED". אם את אוהבת שירים שקטים אז גדי לך להוריד אותו מקאזזה....... אני גם אוהב את סניוריטה של גסטין ..... אבל בעיקר את הראשון שרשמתי למעלה.....

i love gina

New member
כן, איי אונלי וואנטד באמת שיר

מהמם... האמת, אני רוצה לשמוע את האלבום הזה של מאריה, אבל מחכה ליום חורפי במיוחד.... לא יודע למה, כשיש בחוץ גשם וסערות, יותר נחמד להקשיב לו כי הוא מאד חורפי כזה, ומחמם את הלב.... אז אני מחכה... בסבלנות....

s h a l i m a r

New member
אני מזדהה עם:

black eyed peas-where is the love כי הוא שיר אמיתי כזה... ד"א -ג'סטין טימברלייק שר את השיר הזה איתם או לא?

מה יש לך מג'ינה הזאת

היא הרסה לבו ולהופ את החיים ................. אגב גרטה הבת של הנסיכה ג'ינה היא הבת שלא אחר מסטפנו דימרה הזבל....... ידעת ?

אני חשבתי שהיא הבת של ג'ון דווקא

טוב לדעת אז עכשיו גרטה אחות של הרופאה הזאת עם הבעל השוטר הזה נו הבת של סטפנו שכחתי את השם שלה

אני עדיין חושב שסטפנו האבא

יודעת למה ? כי אם ראית את הפרק שג'ינה מתה.... אז בפרק הזה היא אמרה יעני באוזן לגרטה מי האבא ... ואם היא אמרה באוזן את זה לגרטה ואפילו לא אראו שהיא מספרת לגרטה .... זה קצת מסתורי ומעניין כי אם לא ישר היו מראים שגינה אומרת לגרטה שגון אבא שלה .... אגב : לרופאה הכושית קוראים לקסי ולבעלה הבלש אייב . * מיהם השחקנים שאת אוהבת מהסידרה...

i love gina

New member
חחח... איזה יופי- שתי הפורומים

שלי מתאחדים!!! אם אתם אוהבים, כנסו לפורום אופרות סבון, מדברים שם הרבה על הסדרה... ועשיתי שם במאמרים אתמול סיכום די ארוך וכולל על כל תלאותיה של הנסיכה ג'ינה במהלך כל השנים... אז תקראו, ותגיבו!!! ולא סגור מי האבא... אבל אם אתם יודעים בבקשה תודיעו את זה עם הודעת ספויילר כי אני לא רוצה שיהרסו לי!!! ומי הדמויות שאני אוהב? ג'ינה כמובן, הופ, מרלנה קצת, קייט, סטפנו כמובן, סמי חמודה, קלואי... וזהו פחות או יותר...

למעלה