אני לא שיכורה, אני סתם לא מובנת
שכחתי שיש הבנת הנקרא ויש "דברים שעדי חושבת שהם מובנים (והם לא)"... אז לצורכי ניקוי שמי (אני?! אני פעם דיברתי פה על ויסקי...?! זה הכל הכפשות!
) רצוי, ואף מומלץ להבהיר את כוונותיי. והרי הן: המושלמות שהייתה ב-MTV2 כשלראשונה התחברתי ל-YES עוד בשנת 2000 היא בילתי ניתנת לשיחזור! במשך כשנה אני הייתי צמודה לערוץ הזה כמו שלא הייתי צמודה לדבר בחיי! הייתי מאוהבת עד עומקי נישמתי. הם אפילו גרמו לי לחבב כמה שירי מטאל לא ברורים (כי הם השחילו אותם בין מלא שירים אחרים שאהבתי, תחמנים שכמותם!). מתישהו התחילו לצוץ שם קצת פירסומות, אבל קצרצרות שכאלה, אז סלחתי גם על זה. התחילו להעלים פינות שאהבתי, התחילו לתחום סוגי מוסיקה מסויימים בשעות מסויימות, אחר כך גם התחילו להעלים אותן. לאט לאט הפרסומות תפסו מקום גדול יותר, השירים החדשים נטחנו עד זוב דם, כשכמעט לא הותיר מקום שידור לשירים מלפני חודשיים נניח. בהקשר ל-DEAD STAR זאת הייתה בערך התקופה בה הוא יצא, והוא היה נקודת אור בין כל שירי הנו-מטאל שכיכבו שם. כשהחלטתי לא להמשיך לשלם על הערוץ יותר זה היה כשהוא באמת היה בתחתית המדרגה, עם גונזו שכל עיניינם היה לרדת על הסולן של ניקלבק, והתוכנית המעפנה עם הקליפים שמתחת רצים SMSים של סתומים שרוצים לשמוע אווריל והערוץ מסרב לספק להם את הסחורה "כי הם מקפידים על מוסיקה איכותית...". שתי התוכניות האלה עדיין קיימות, אבל הבנתי שמסביב להן המצב שופר קצת. כולי תקווה באמת. ובאמת בארץ מי שלא הכיר את הערוץ בתקופה ההיא של לפני 3-4 שנים לא ממש מבין מה אני רוצה כי הערוץ אחלה ומשמיע הרבה אלטרנטיבי ורוק. העיניין הוא שבייחס לכל מה שאפשר להשיג כרגע ברדיו ובטלויזיה בארץ, הוא באמת אחלה של ערוץ, אבל פעם הוא כמעט נגע בשלמות! אני מתגעגעת!
בינתיים, התחליף הכי טוב שהצלחתי למצוא זה ה"חוצצים" של רוק אלטרנטיבי ורוק מכל הזמנים ב-MUSIC SELECT, שווה את כל הכסף הערוץ הזה עולה (חוץ מכשהם מחליטים לנסות להרוג אותי עם קיד רוק ומרלין מנסון, יש גבול!). המממ... זהו!