נפגשים בסופשבוע

דניבויss

New member
שלום,דיברתי היום עם לילה ויש שולחן

שמור בבולדוג במוצ'ש משעה 9.30 בערב .אני כבר קבעתי איתה ותיכתבו פה מי עוד מגיע .ג'ני אני מבין שאת מגיע בטוח. תתחילו להיות יותר אנרגטים ויותר מעשים . מי מגיע במוצ'ש -שרשרו מתחת להודעה זאת.

דניבויss

New member
יהיה שולחן שמור בבולדוג

בתשע ושלושים בערב ,מי שמגיע שיאמר בכניסה שהוא מהפורום קריוקי . אז נא לבוא להנות בכייף שאפשר יהיה להכיר ולהנות ולא להישאר רק ווירטואלים.

דניבויss

New member
../images/Emo32.gifאחד הקולות הכי מדהימים

עוצמתים ב 50 השנה האחרונות בעולם הפופ בתמונה טום לפני 11 שנה בגיל 54 . הקול והעוצמה גלומים בתמונה הזאת.

ליילהX

New member
../images/Emo168.gif

זה יהיה אוף אוף טרום המפגש עם ה"סיקסטיז" ואלביס"

אני אגיע במוצ"ש ואולי אביא עוד איתי

הבחור שמארגן בחמישי הבא את מסיבת הסיקסטיז (שדרך אגב, עדיין אין לנו מקום סופי אבל בטוח שזה ביום חמישי החל משמונה וחצי) עורך מסיבה ופותח את ביתו עם תאורה ומערכת מקצועיים עם מוסיקת שנות השישים. עדיין לא הוחלט סופית עם מסיבת השבוע היא בחמישי או שישי, מחר נדע סופית.

ליילהX

New member
מדברים על מוצ''ש 24/9../images/Emo9.gif דרא''ג

דהיינו סופשבוע זה אם זה לא היה ברור ואם זה היה כן אז SORRY אשמח להכיר כמה שיותר חבר'ה מכאן כבר שמור שולחן,(כמה שאני אופטימית
) מובטח שמייח.... ו"אמא בריבוע":.... אשמח לדעת יותר פרטים על מסיבת הסיקסטיז

Jen74

New member
ל"ליילהX" וכל מי שרוצה להגיע

למסיבת הסיקסטיז: המארח שלנו מארח אותנו בביתו הצנוע, עם מערכת מקצועית, הוא מתקלט מקצועי באירועים. יש תאורה צבעונית, יש מוסיקת רקע של הסיקסטיז לריקודים, יהיה מיקרופון למעוניינים לשיר, אני אביא גם דיסקים קריוקי וכל מי שיש לו מוסיקת רקע, קריוקי וכל מוסיקה אחרת של הסיקסטיז מוזמן להביא. יהיו נשנושים מטעם המארח וכל מי שמגיע יביא איתו איזה בקבוק שתייה שהוא אוהב ומי שרוצה להפתיע באיזה מאכל או חטיף- WELCOME קיבלתי אישור מהמארח למסור את טלפונו למעוניינים, כל מי שרוצה יפנה אליי במסר לקבלת פרטי המארח.

Jen74

New member
../images/Emo79.gifנפגשים בסופשבוע../images/Emo168.gif

יום שישי 23.9 - מתחילים בשעה 21:00. מסיבת שנות השישים - אירוח ביתי בדירה בבת ים. לפרטים נוספים לפנות אליי במסרים.
מוצ"ש 24.9 - משעה 21:30 ערב קריוקי בבולדוג עם לילהX וחברים במועדון בולדוג בת"א תגידו שאתם מפורום קריוקי. מי שכבר יודע שיגיע לאחד המפגשים: למסיבת שנות השישים לסמן
למפגש בבולדוג לסמן

דניבויss

New member
../images/Emo140.gifמוצ'ש בבולדוג שולחן מוכן

תגיעו ,לא רק ווירטואלים אלה גם מעשיים . משעה 9.30 שולחן מוכן ומזומן מחכה לחבריי פורום קריוקי . ג'ני גם מגיע ומזמינה את מי שרוצה .ההזמנה לכל אחד כאישית

מי שמגיע/ה נא להצביע ../images/Emo45.gif

מקפיצה שוב את ההודעה. מי שלא רוצה לכתוב על גבי הפורום שמגיע מוזמן לשלוח לי הודעה במסר שנדע לפחות לכמה אנשים לצפות.

ליילהX

New member
דני בוי, כנס פה רגע...../images/Emo20.gif

בשבילך.... Elvis Presley Danny boy (Words & music by Frederic E. Weatherly) Oh Danny boy, the pipes, the pipes are calling From glen to glen and down the mountain side The summer's gone and all the roses dying 'Tis you, 'tis you must go and I must bye But come ye back when summer's in the meadow Or when the valley's hushed and white with snow And I'll be here in sunshine or in shadow Oh Danny boy, oh Danny boy I love you so But if he come and all the roses dying And I am dead, as dead I well may be He'll come here and find the place where I am lying And kneel and say an ava there for me And I shall feel, oh soft you tread above me And then my grave will richer, sweeter be For you will bend and tell me that you love me And I shall rest in peace until you come to me

Jen74

New member
דני ../images/Emo45.gif כל הכבוד על ההופעה אתמול

תמשיך לשיר כי יש לך מתנת אל מדהימה. ליילה, דני, ערן - תודה לכם שבאתם לערב מקסים של שירת קריוקי כייפית. הייתי מאוד צרודה אתמול ועדיין כואב לי הגרון
פעם הבאה אני אגיע אחרי שאני יעשה חימום
אם במקרה הייתם אתמול בבולדוג החל משעה עשר, עשר וחצי בלילה, אז ראינו ושמענו אתכם
וכל הכבוד לכם.

ליילהX

New member
../images/Emo98.gif"אלביס"..../images/Emo39.gifג'ני

ערן...lov me tendr
ג'ני..לשמור על הגרון..
ניתראה בפעם הבאה. ושאר החבר'ה פה שלא יצא להם אתמול..יהיו עוד ערבים שכאלו אתם ואתן מוזמנים למפרע ומראש..

למעלה