מישהו ראה???

../images/Emo79.gifמישהו ראה???

הרגע שמעתי ברדיו <רשת ג'> ביצוע של הדורבנים <איתי, זיגו, גיא, אייל ורון> ל"שיר השוק" של התרנגולים. זה היה בדבר הזה לזכר נעמי שמר. הם היו קורעים! לכולם היו מין כובעים כאלה חביבים, לזיגו היה כובע צמר עם שתי פונפונים כאלה שיורדים למטה, לאייל היה מין כובע מצחיק כזה שהיה קטן עליו והנה רון:
! אתם בטח שואלים את עצמכם איך אני יודעת איזה כובעים מצחיקים היו להם, אז הרי לכם התשובה: שידרו את זה גם בטלוויזיה! <ערוץ 1, 21:30> רק שחבל שברוב דפיקותי - הקלטתי את זה רק מהרדיו <חחח.... יש לי קלטת שמע מיוחדת רק בשביל הדורבנים, הקלטתי שם את ההופעה מפתח תקווה נראה לי ואת "שיר השוק"> ולא גם מהטלוויזיה <הרי יש לי ווידאו בחדר ואני בכלל לא צריכה להתאמץ נכון?>

efratushke

New member
אני ראיתי..

היה משהו שונה... מה היה שונה? אה! אני יודעת! רון שר!!!! אפילו בפסטיבל הפסנתר הוא רק תופף וחייך בחינניות! אבל לשיר?! לא!!! ראיתי את זה עם אמא שלי בסלון (אחרי שנכנסה לי לחדר כל שניה ולא נתנה לי לראות לבד...)!! ...אז היא שאלה אותי "אז מי זה רון?..." חחח אחרי כל האובססיה המטורפת שלי חחחח ואפילו נתנה אישור שהם חמודים!
איך שהם היו התחלתי לקפץ לי ולהכנס לחיים חחחח הם באמת היו חמודים וחינניים!! כאלה קטנייייייייים!!
(
ששי)

טרושקה

New member
חח היה ענק!!!

חזרתי הבייתה והתקלחתי מהר מהר כדי להספיק לראות אותם!!! הייתי בטוחה שהם ישירו את "בקיץ הזה תלבשי לבן" אבל לא! אהבתי מאוד את הביצוע!!! הם הרגו אותי מצחוק כשהם קיפצצו להם בחינניות על הבמה! ואבא בכלל התלהב... הוא כל פעם מודה מחדש שיש להם קולות(!) בניגוד לשאר האומנים הישראליים החדשים...
איך שזיגו עלה לבמה עם הכובע הזה נקרעתי מצחוק!!! גם היו להם תנועות שזה בכלל היה ענק! בקיצור... מי יכול עליהם?! מטורפת להם על התחת!!!

../images/Emo79.gifאיזה...

בקיץ הזה תלבשי לבן, את זה שר תאום של דוד שלי! אורי הרפז! זה שהיה ליד הקירח וליד הישראל גוריון הזה! טוב, די להתלהבות!!!

efratushke

New member
יוו איזו בורות!!!

להרכב קוראים "החברים של בני" חנן יובל, ישראל גוריון, אורי הרפז ויוסי חורי

1Reebok

New member
אולי תהיי חמודה?

ותקליטי את זה למחשב? פריטי פליז?

1Reebok

New member
עושים את זה עם מיקרופון.

וכן, אני יודע שזה לא נשמע טוב.

papal

New member
הם מפתיעים כל פען מחדש

אז כן גם אני חיכיתי לתלבשי לבן אבל הם עשו את שיר השוק שביננו - מזה מתאים להם כי הם שכונה עשו פרצופים כאלה ושיחקו אותה מדברים שרק איתי שר ואיזה כובעים - מי מארגן להם את האביזרים האלה?? ויא אללה רון שר!!!! למה הוא לא שר עד עכשיו??? שמתם לב לקול שלו??? הוא שר לא רע בכלל הבחור!! אבא שלי-שמכיר את כולם כמעט - שאל אותי מי זה רון - ועל זיגו הוא אמר שהוא נראה תימני:) אה- ופתאום אבא שלי נזכר לשאול אותי מתי אייל הוריד את הראסטות (בוקר טוב אבא) נו טוב- כמעט שכחתי שאבא שלי לא ראה את אייל מאז ימי התיכון - כשהוא היה בקונצרט של התזמורת- ואז בהחלט היה לו ראסטות על הראש היה מעניין !

../images/Emo79.gifהיה לי פעם מיקרופון...

אבל הוא נהרס!!!!!!!!
אבל אני יכולה לקנות בחסכונות שלי...בכסף מהבת מצווה...בהלוואות מסבא וסבתא...טוב, די! מתישהו יהיה לי מיקרופון!

DanaDuck

New member
גמני ראיתי

היה באמת מפתיע כשרון הצטרף ללהקה המצומצמת בשירה. הם היו האמנים היחידים ששרו כמו שצריך בערב הזה. בועז שרעבי שר את "אנחנו שנינו מאותו הכפר" שלא התאים בשיט. ועוד איזו זמרת ששרה את "חורשת האקליפטוס" כמו הצרות שלי.

לא ראיתי, אבל אחותי הקליטה

ועוד מעט אני אראה את זה
מצחיק שרון שר, אני עוד לא שמעתי אותו שר אבל הוא אמר לי שהוא נמנע מלשיר בגלל הסיבה הפשוטה שהוא לא יכול...אז בטח הוא התגבר על ביישנותו ושר
מעניין איך זה!!!

למעלה