מילים!

LoLo16

New member
../images/Emo79.gifמילים!../images/Emo79.gif

מהעונות הקודמות- הבתים של העונות הקודמות יש לי אינטרנט בג´יפ רק בישראל עוד פעם לא השאירו טיפ רק בישראל מישהו אכל חמין המנוי אינו זמין רק בישראל הצבעה של אי-אמון רק בישראל יוסי, יוסי בניון רק בישראל סלולרי לתינוק במגרש אסור לירוק רק בישראל אני אהיה טייסת קרב רק בישראל היי אחי מה המצב? רק בישראל בשטחים שוב מהומות נעבור לפרסומות רק בישראל אני שמעון התחמן רק בישראל אני יפה שחבל על הזמן רק בישראל יש לנו פצצת אטום ואת שאול יהלום רק בישראל יום הדין הוא סוסוף כאן רק בישראל אני עוזבת את החנן רק בישראל כל הלילה הוא יבכה עצוב, נטוש ומדוכא רק בישראל תירס בקופסא הלכתי עם גיסתי ריצפז למכולת לקנות ביצות הפתעה, חלב וגם סולת כדי לדעת בדיוק איך ומה, בדואט של השיר שלי עם שלומי אציג את הרשימה: חצי לחם, שתי חלב, שלוש יוגורט עם אפרסק מאוהב, שני קוטג´, ירקות למרק וגם הרבה שימורים של תירס למקרה שתיהיה מלחמה עם עירק לימורוויזיון אנטישמים בעולם אנטישמים יצביעו כולם נקודה אחת בודדה נקבל אולי ונגיד תודה העולם נגדנו לא יהיה דוז-פואה כאן שונאים אותי לא יתנו לי נקודות כל המדינות אותי פה מחרימות גם צביקה פיק איתי ויש לנו תכנית טובה אם לא ננצח ניכנס עם הצבא! בעיר ג´נין אין כבר רחובות בגלל זה השנה לא נקבל שום נקודות היינו צריכים לחשוב על זה קודם למה לא חיכינו עם החומת מגן הזאת? למה אף אחד לא חושב פה? ויוה לדיוה רינה מצליח משה נוסבאום מיקי וגדי אהוד יערי אהרל´ה גם ויוה לשלי ויוה נחמיה יונית לוי סולימן עאשפי ואתי אנג´ל רוני דניאל! (תסתמי את ה...) לייט א קנדל וגם אם לא זכיתי בדיוטי פרי עברתי וקניתי מרלבורו לייט לייט א קנדל אפטר-שייב לאמא וויסקי לילדים וטובלרון לאדוני עוד בקרוב!

freak2100

New member
../images/Emo35.gif איך שכחנו?! ../images/Emo12.gif

טדי, טדי דובון קטן ושבדי! אני אוהב אותך המון הו, טדי הדובון! i love you tedi, i love you tedi very much מישהו יודע את ההמשך (או אם כתבתי את זה לא נכון...)? מישהו זוכר את השיר המלא? (הוא היה רק פעם אחת, כשהיו השחקנים של "מרי-לו")

LoLo16

New member
טדי../images/Emo85.gif

לפעמים נדמה שאין תקווה וטדי הדובון עצוב ולא רגוע לא עשיתי קאמבאק כבר לפחות 5 דקות אז בוא תגיד לי טדיל´ה מדוע? I love you very much my teddy bear! Bear! טדי, טדי דובון קטן ושבדי אני אוהב אותך המון הו, טדי הדובון טדי, טדי דובון קטן ושבדי אני אוהב אותך המון הו, טדי הדובון I love you teddy I love you very, very much Just look me in the eyes and say- You love me too my teddy bear טדי, טדי דובון קטן ושבדי אני אוהב אותך המון הו, טדי הדובון טדי, טדי דובון קטן ושבדי אני אוהב אותך המון הו, טדי הדובון שיגעון(
)

freak2100

New member
ניזכרתי בעוד אחד

אבל אני לא מאוד זוכר אותו, אז אני לא בטוח אם הוא מאוד מתאים... היה משהו עם שלומי שבת, כתגובה לפרסומת של בזק "מצד אחד לדבר מצד שני להקשיב" אז הם עשות "מצד אחד זאת לימור, מצד שני החננה..." וכו´... מישהו זוכר? זה בכלל מתאים לכאן, או שזה סתם? וגם (כמו שאמרתי מקודם) השיר על שוקי ו"זאת שטות לתת שירות" (בהודעה הקודמת שלי יש את הבית הראשון+הפזמון, למי שרוצה...)

OrlyusH

New member
גם היה שיר עם שלומי שבת.. ../images/Emo57.gif

מהעונה הקודמת, משו כזה, אם אנלא טועה: "חצי לחם, 2 חלב, וגם יוגורט עם אפרסק מאוהב.. _______ ירקות למרק, למקרה שתהיה מלחמה עם עירק"

LoLo16

New member
הוא כתוב בהודעה הראשית ../images/Emo8.gif

בשם "תירס בקופסא"

למעלה